Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
ja oglądam na jakimś streamie na vipleague, ogólnie polecam, nawet eklapa tam tnie mniej niz strumyk
Co wy kurwa telewizora nie macie w domu, na polsacie przecież leci.
jeszcze powtórka z IO będzie, gdzie tez przepchnęli na krwawicy i upośledzeniu wlochuw
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
chociaz nie, jednak jesteśmy tak słabi, że to nie przejdzie
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
sport narodowy xD
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Ale chuj, ważne że VNL wygrana 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Jada z nami jak z podartym plaszczem, mimo ze sami nie prezentuja slaba forme. Z taka gra nawet brazu nie wezmiemy
Dodano po 30 sekundach:
Dodano po 30 sekundach:
Jak zawsze
ta droga ide dalej
Czy znowu szybko roztrwonią na początku seta? Nie wiem, ale się domyślam
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dodano po 5 minutach 5 sekundach:
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
I tyle z przewagi 
Fornal to wyglada jakby z braku laku gral na 18%
Sasak juz okraszany jest tylko milczeniem przez komentatorów xddd
Sasak juz okraszany jest tylko milczeniem przez komentatorów xddd
ta droga ide dalej
Sasak