A kjutki co mają fjutki to ewidentne nawiązanie do jednej pani z teledysku do God Bless, przecież pierwsza reakcja na nią
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Polecam wrócić do Drimlajnow jak ktoś odpuścił po premierze, wkręcają się coraz lepiej za każdym razem.
A kjutki co mają fjutki to ewidentne nawiązanie do jednej pani z teledysku do God Bless, przecież pierwsza reakcja na nią
Straszny jest ten beef
Lepiej się te dissy czyta na geniusie niż tego słucha
Jak sobie te kawałki w glowie wyobrażałem, to lepiej brzmiały, sam już nie wiem jak to do końca wytłumaczyć
Lepiej się te dissy czyta na geniusie niż tego słucha
Jak sobie te kawałki w glowie wyobrażałem, to lepiej brzmiały, sam już nie wiem jak to do końca wytłumaczyć
@2rzyn ty wiesz, że to piszesz od jakichś 10 dni i teraz to bardziej zaczynam kminić, że tak naprawdę masz bekę z pretensjonalnego ojca Ricziego, przecież nie da się teraz na trzeźwo kibicować Mesowi, no już ci co uważali że Eripe prowadzi z Bedoesem mieli jakieś większe powody.
Kogo obchodza jakies bedoesy i eripy. Tu sie dzieje prawdziwy rozpierdol i mielenie wieprzowiny.
Mes mial juz wypuscic diss kilka dni temu ale wyskoxzylo mu po drodze kilka spraw w tym chlastu chlastu z nowa przyjaciolka. Lada moment to wyjdzie
Zapisal ktos to epickie zdjecie przy pianinie?
Mes mial juz wypuscic diss kilka dni temu ale wyskoxzylo mu po drodze kilka spraw w tym chlastu chlastu z nowa przyjaciolka. Lada moment to wyjdzie
Zapisal ktos to epickie zdjecie przy pianinie?
> Tu sie dzieje prawdziwy rozpierdol i mielenie wieprzowiny.
tymczasem output mesa od ponad 3 tygodni:
tymczasem output mesa od ponad 3 tygodni:
- marmolad_k2
2rzyn od dwóch tygodni:

- Haczapurjan
Chuja wiesz o żarciu i poprze mnie 2rzyn i poprze mnie Karciu
a ja poprę 2rzyna, Artura i Karcia, Ksywa to Mes katowane od dnia premiery
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marmolad_k2
Zapowiedzi 2rzyna, że JUŻ JUTRO WYJDZIE równie trafne
-
VerminatorX
Rozpierdol w stylu Mesa jest jak:

No coz… to do uslyszenia za tydzien chlopaki, ale wtedy to juz na pewno bedzie gruzowanie i zlomowanie oponenta
sie robi powoli sytuacja jak z Brudnymi na wigilie.
sie robi powoli sytuacja jak z Brudnymi na wigilie.
Mes, twój oponent z ex pola ziemniaków mówi, że masz niebieską kartę i groziłeś śmiercią jedynemu przyjacielowi z dawnych czasów, z którym nie zdążyłeś się pokłócić... bo zmarł. Dobry bitewny raper, którym jesteś (w końcu pogrzebałeś karierę super groźnego przeciwnika, jakim był te 50 lat temu Mezo) powinien wyjaśnić to rozkurwiającymi panczami (podpowiedź: nie o żarciu i Karciu) w maksymalnie 2 dni, prawda?
Aha, domofon poznał smak pięści szlachcica, zrobiłeś swoje? Britnej Spirs pianinko? Kasia Babis przyjechała cierpem, tomy, woluminy, almanachy?
Nie no, rozumiem argumenty i twoje podejście, dla mnie wieprz rozjebany. Piotrek, jesteś super, proszę, nigdy się nie zmieniaj!
Aha, domofon poznał smak pięści szlachcica, zrobiłeś swoje? Britnej Spirs pianinko? Kasia Babis przyjechała cierpem, tomy, woluminy, almanachy?
Nie no, rozumiem argumenty i twoje podejście, dla mnie wieprz rozjebany. Piotrek, jesteś super, proszę, nigdy się nie zmieniaj!
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
arystokrata91
Ta kjutka z instagramu to kto inny niż Babis i Tunezyjka? Chłop co rucha po 40-stce 
- JESTEM_HIPHOPEM
CHYBA JAKIEŚ PRZYPAŁOWE TE RELACJE BYŁY BO USUNĄŁ JAK FAZA MU ZESZŁA
- Oportunistycznyebaka
No i elegancko dwa stojące miecze jak u Sienkiewicza, a u Tedego na chacie dalej 0.
- FruitOffTheWall
i co z tym jestem hiphopem, miała być białko czy jest tedasem a jak nie to ma wypieradalać, tak było prawda?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
arystokrata91
Było, ale zniknęło jak storki Mesa 
- Haczapurjan
Gość jest nieszkodliwym bezbekiem, pewnie w końcu mu się znudzi i pójdzie po bułki do sklepu albo wyrzucić śmieci