[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
To tradycja narodowa jak pieprzony karp i cutie
Nasz elitarny Piotruś nie zapowiadał czasem muzycznego tygodnia celibatu? 
- marmolad_k2
Nie może nagrywać, ma horom kjutke 
Wszystkie wioski zapraszam se na dancefloor
Za to ty na chatę sprowadzasz często se kurestwo
Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz swe smutki?
A ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki
Za to ty na chatę sprowadzasz często se kurestwo
Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz swe smutki?
A ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki
- gods bidness
Strasznie januszerski ten ćwierćpancz o fiutkach, jak z wuj wesela, co nie wiedział co wymyślić, to wymyślił, że twoja stara to chłop HAHA
bardziej chodzi o bekowy rymek kjutki fjutki
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- marmolad_k2
Zawsze mógł napisać, że mu kapsel fiutem otwiera, to by dopiero była żenada.gods bidness pisze: ↑25 wrz 2025, 21:29 Strasznie januszerski ten ćwierćpancz o fiutkach, jak z wuj wesela, co nie wiedział co wymyślić, to wymyślił, że twoja stara to chłop HAHA
- gods bidness
Na takie coś właśnie żaden podstarzały normicki obwieś Janusz z Wesela by nie wpadł, bo zbyt abstrakcyjne, a że baba z HEHE kutasem to i owszem.
- gods bidness
Tu mes o beefach
Flint jaki młody
Wers z fjutkami krindżówa, ale z kurestwem jest dojebany 
W ogóle przestałem trochę śledzić temat i się tu udzielać, bo wołowina chwilowo wystygła, ale piękne jest to, że jedna rzecz tutaj jest stała. Na jaką stronę się nie trafi, toczy się podobna dyskusja, napierdalanka między obozem Mesa i TDFa, podsmiechujki z jednego i drugiego przez oba obozy i znikoma ilość neutralnych dyskutantów. Legendarny juz temad
W ogóle przestałem trochę śledzić temat i się tu udzielać, bo wołowina chwilowo wystygła, ale piękne jest to, że jedna rzecz tutaj jest stała. Na jaką stronę się nie trafi, toczy się podobna dyskusja, napierdalanka między obozem Mesa i TDFa, podsmiechujki z jednego i drugiego przez oba obozy i znikoma ilość neutralnych dyskutantów. Legendarny juz temad
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
-
WladcaSlimakow
porzuciłeś ten beef, mes?
i na tym mógłbym skończyć
bo wiem że diss pedego był dla ciebie jak
złamanie dwóch kończyn
to nie wystarczy mieć z kjutkami fjutki twardsze
bo twój styl był błędny od zawsze
nawet twoi wieloletni fani jak już zdechną
będą się wypierać przed śmiercią że słuchali meso ja wiem to
i będę śmiał się głośno, ich dorosłe już dzieci będą pytać wtedy
tato, brałeś stronę meso? boże co za przypał jak te tanie kurwy się dowiedzą
i na tym mógłbym skończyć
bo wiem że diss pedego był dla ciebie jak
złamanie dwóch kończyn
to nie wystarczy mieć z kjutkami fjutki twardsze
bo twój styl był błędny od zawsze
nawet twoi wieloletni fani jak już zdechną
będą się wypierać przed śmiercią że słuchali meso ja wiem to
i będę śmiał się głośno, ich dorosłe już dzieci będą pytać wtedy
tato, brałeś stronę meso? boże co za przypał jak te tanie kurwy się dowiedzą
-
VerminatorX
Ten Typ Mes aka Internet Explorer rapu aha, właśnie tak.
Mes na story wozi się że laska antyantylopa która robiła grafikę do Suki, Samicy Psa, Ksywa to Mes pracuje teraz nad okładką
Komuś podobają się te okładki xD? Pjoter pewnie spolkuje z ta laska że ja tak promuje bo gówno to niesamowite i bez wyczucia estetyki
Te okładki poparli chyba tylko Artur i Karciu a ten się jara jakby nową sztukę ta laska wymyśliła
Typiara ma 59 followersow na insta - mimo wszystko nie da się Mesowi odmówić dawania szansy totalnym noname'om, niezależnie od formy w jakiej się poznali xd
Komuś podobają się te okładki xD? Pjoter pewnie spolkuje z ta laska że ja tak promuje bo gówno to niesamowite i bez wyczucia estetyki
Te okładki poparli chyba tylko Artur i Karciu a ten się jara jakby nową sztukę ta laska wymyśliła
Typiara ma 59 followersow na insta - mimo wszystko nie da się Mesowi odmówić dawania szansy totalnym noname'om, niezależnie od formy w jakiej się poznali xd
Przecież ta grafika do Ksywa to Mes wygląda okropnie, za takie coś nie dałbym nawet pary ojszczanych portek...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
Kurwa, a myślicie, że skąd wynalazł taką niszową graficzkę? Pewnie napisała do niego sama z prośbą o promocję, on przy okazji wziął kjutkę na kwadrat i czuje się zobowiązany
Okładka do Ksywa To Mes mi się podoba
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
nobezprzesady
Właśnie, przecież te okładki ostatnie to jest graficznie super sprawa, trochę jak to, za co lubimy najbardziej Mesa - może nie zawsze siada, ale jak odbierasz, to wiesz, że będzie to coś innego niż cała reszta robi. Rzępolak nazywa to poszerzanie horyzontów, co jest debilizmem, ale w sumie ma taki charakter obcowania z czymś więcej.
-
bobsonbejbi
Jak dla mnie gituwa te grafiki.
Ale sie spuszczać nad nimi do tego stopnia, zeby premierę płyty przesuwać bo kjutka musi dopracować dopiżdżoną okładkę artysty to nie. Nikt poza arystokrata na to uwagi nie zwróci, ale przynajmniej jest wymówka zeby dalej nic nie wydawać (ani płyty ani dissa)
E: akurat Suke Słucham i wyłapałem fragment
Ale sie spuszczać nad nimi do tego stopnia, zeby premierę płyty przesuwać bo kjutka musi dopracować dopiżdżoną okładkę artysty to nie. Nikt poza arystokrata na to uwagi nie zwróci, ale przynajmniej jest wymówka zeby dalej nic nie wydawać (ani płyty ani dissa)
E: akurat Suke Słucham i wyłapałem fragment
To przypadkiem nie ten fragment odbił wieprz w trzech komorach, ze myślałem ze bijemy sie tylko lirycznie? Wyszło asekurancko, przekaz poszedł ze pjoter, nie bij tylko sie powyzywamy, ale zamysł mógł byc jednak innya narazie same kjuuty sprowadzam na kwadrat
Jak uznam ze za maly to przyjade twoj zabrac
Spokojnie, to w kawalku
A może Ten Typ Mes to tak naprawdę @CobraBOY?