Tede czy Peja
- zemsta1camzata
Re: Tede czy Peja
Zadne, urojenia cpuna były
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- gods bidness
Kto zaliczył więcej dziwek? Tede czy Peja?
Na stówę Tede, Pejson w tej dziedzinie kilka lat na bezrobociu raczej
cztery żubry i dwie kurwy
- gods bidness
Tede ze znanych celebrytek ruchał Szejbal, Rosati i Setkę, a Peja z celebrytek tylko ją:
Tede robił pierwszy nos w Polsce

Spoiler

Wygrał hip-hop jak to mawiał Hieronim Wrona.
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
- Haczapurjan
Muzycznie zawsze Tede
oczywista oczywistość. swoją drogą ciekawe jest te rozłożenie głosów w ankiecie, ale jednak pener to tylko góra 10 bangerów w karierze na krzyż, a reszta to e tam
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Oportunistycznyebaka
Pewne moze i 10, za to Jacek ile? Z 5 by się znalazło.
Góra dziesięć, ale z tego 8 to dissy, Pejson go rozjebał muzycznie i wszystkim poza
cztery żubry i dwie kurwy
- Haczapurjan
Hot take: Sama Vanillahajs ma więcej bengerów niż kiedykolwiek nagrał Rysiu. Przynajmniej w społecznym postrzeganiu.
"Drin za drinem" wciąga dupą "Głuchą noc", a "Nie Banglasz" było remixowane nawet przez czołówkę raperską. Nie ma o czym gadać.
"Drin za drinem" wciąga dupą "Głuchą noc", a "Nie Banglasz" było remixowane nawet przez czołówkę raperską. Nie ma o czym gadać.
- JESTEM_HIPHOPEM
WIADOMO, ŻE JA A NIE TEN RAPOWY ŁAK, KTÓRY MA SKILLA TYLKO W STEROWANIU LUDZKIMI EMOCJAMI
tak było
nie no z ręką na sercu jak często wracacie do płyt rysia a jak często do płyt tdfa? no własnie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Oportunistycznyebaka
Do Rysia regularnie co jakiś czas ale tylko wybrane albumy, co do Tedego, przesłuchałem w całości dwa cd, do żadnego nie wracam.
Nie wiem jakie niby ta Vanilia ma bengery, to już Rolson lepszy.
W społecznym postrzeganiu to większość zanuci Ci „wiesz co się liczy, szacunek ludzi ulicy” niż „forever jajajajaja”
Nie wiem jakie niby ta Vanilia ma bengery, to już Rolson lepszy.
W społecznym postrzeganiu to większość zanuci Ci „wiesz co się liczy, szacunek ludzi ulicy” niż „forever jajajajaja”
- Haczapurjan
Kurwa mać, "Ostatnią Noc" to nawet na urodzinach u Lewego wszyscy piłkarze śpiewali. "Wyje Wyje Wyjebane" podobny ciężar gatunkowy.
A do "Drina" to już żadna "Głucha noc" czy "Szacunek ludzi piwnicy" nie ma w ogóle podjazdu
problem jest tylko taki, że drin to taka sama wiocha jak ta impra z rysiem. ja bym bardziej powiedział w kontekście klasyków o takich eleganckich stricte hiphopowych numerach w stylu zeszyt rymów albo domysły i spekulacje, których na próżno szukać u rysia.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
Wiocha nie wiocha - status kultowy. No i image Tedego melanżowicza był od zawsze, a Rysio to był raczej pospinany Pener co pił do lustra i łapał napady furii.

Proste faktyOportunistycznyebaka pisze: ↑25 wrz 2025, 17:35 W społecznym postrzeganiu to większość zanuci Ci „wiesz co się liczy, szacunek ludzi ulicy” niż „forever jajajajaja”
Nie no serio, te płyty Tedego w większości kojarzą mi się z ciężkim flow, takim ociężałym i mało do czego da się tam wracać. Notes kiedyś losowo odpaliłem to mi się podobał, ale te inne to no nie wiem. U Tedzika mam takie wrażenie dużo braggi a mało treści. Rychu pod tym kątem lepszy