Gruby Mielzky - TO SIĘ WIĘCEJ NIE POWTÓRZY (2025)
Gruby Mielzky - TO SIĘ WIĘCEJ NIE POWTÓRZY (2025)
Mozna na spotku juz przesluchac:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Haczapurjan
Re: Gruby Mielzky - TO SIĘ WIĘCEJ NIE POWTÓRZY (2025)
Ciekawe czy będzie silny jak nigdy i wkurwiony jak zwykle
rozjebane
chyba mój ulubiony polski raper obecnie.
chyba mój ulubiony polski raper obecnie.
Nie podoba mi się jak to jest zarapowane, parę bpm szybciej i byłoby o wiele bardziej przyswajalne.
Mielon jeśli to czytasz to przestań przeciągać końcówki - to tragiczny zabieg stylistyczny
Mielon jeśli to czytasz to przestań przeciągać końcówki - to tragiczny zabieg stylistyczny
Popi.jaku
Szału nie ma, tak myślałem, że EPka wyniesie oczekiwania za wysoko i już jej nie przebije.
Mielon jezeli to czytasz to nie sluchaj nikogo i rob swoje bo za to ciebie lubimy i chcemy mielona w mielonie jak odpalamy kawalek mielona, odemnie props i czekam na el pe
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie porwało, Bonson z dziś lepszy
- francocarlos
a mnie lepiej siedzi niz bons. spoko, choc faktycznie epka sporo wyzej. na pewno jeszcze ma jakies asy
a jak to jest w koncu z tymi duragami? nie odjebuje sie bialasow za to?
a jak to jest w koncu z tymi duragami? nie odjebuje sie bialasow za to?
- Pomiot_Liryczny
może się odjebuje ale w stanach jakas wojna rasowa jest to wyjebane
Dodano po 6 minutach 33 sekundach:
nie oczekuję że cała tracklista na płycie rozpierdoli bo to byłby cud jakby przebiła EPkę pewnie będzie z 8 zajebistych numerów a reszta do puszczenia raz i mi taki stan odpowiada
Dodano po 6 minutach 33 sekundach:
nie oczekuję że cała tracklista na płycie rozpierdoli bo to byłby cud jakby przebiła EPkę pewnie będzie z 8 zajebistych numerów a reszta do puszczenia raz i mi taki stan odpowiada
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Co oni mają z tymi klipami w NY? Littlas ma podpisaną jakąś umowę z miastem, że musi tam je robić? Mes też tam ostatnie klipy kręcił.
Co do formy Mielona to niezmiennie idzie w górę. Sam singiel jest... singlowy czyli nic czego bym nie oczekiwał od cwaniaka, który chce pogonić parę płytek więcej. Jestem pewien, że końcowo album będzie dotykał troszkę cięższych tematów niżeli kiedyś nie miałem, a dzisiaj mam. Pozostaje czekać. Super robota, Mielz.
Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Co do formy Mielona to niezmiennie idzie w górę. Sam singiel jest... singlowy czyli nic czego bym nie oczekiwał od cwaniaka, który chce pogonić parę płytek więcej. Jestem pewien, że końcowo album będzie dotykał troszkę cięższych tematów niżeli kiedyś nie miałem, a dzisiaj mam. Pozostaje czekać. Super robota, Mielz.
Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Loty sa tanie teraz do stanow 
Nudne w chuj, nie mam ochoty drugi raz słuchać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
gruby cwelsky
Dodano po 59 sekundach:
Dodano po 59 sekundach:
no to śmigaj śmigaj
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- FruitOffTheWall
spoko wers z tymi liniami z gmochem, z lodem i ludźmi również. Cringe tylko mnie złapał z tym że on ten rok rozpierdoli, kurwa chłopie ile ty masz lat, żeby przewijać że rozjebiesz scene,rok itp.
Numer daje 5/10, poprawny ale za mało wkurwiony mielzky, ja lubie albo mielona wkurwionego albo smutnego. Chociaż i tak to że jest kurwa hipokrytom level hard to fakt, tak samo jak faktem jest że kadłub to pała
Numer daje 5/10, poprawny ale za mało wkurwiony mielzky, ja lubie albo mielona wkurwionego albo smutnego. Chociaż i tak to że jest kurwa hipokrytom level hard to fakt, tak samo jak faktem jest że kadłub to pała
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Haczapurjan
Tym bardziej, że jak nie zrobił tego przez naście lat, to ten peron raczej odjechał. A sam kawałek…no niby jest hip-hop, ale tu nawet nie trzeba pytać „jak zapomnieć”, bo kawałek bezpłciowy w opórFruitOffTheWall pisze: ↑27 wrz 2025, 8:59 kurwa chłopie ile ty masz lat, żeby przewijać że rozjebiesz scene,rok itp.
Przecież do wesela się zagoi to jest topka, odkąd dołączył do 2020 to dobrze prowadza mu karierę. Tu na bank też będzie solidnie.
Solidny rap w wykonaniu Grubego Mielzkiego to niestety coś czego nie chcę słuchać. Ten singiel dla mnie jest właśnie poprawny i totalnie nic więcej.
Wolę nawet taki Bonsoul odpalić.
Wolę nawet taki Bonsoul odpalić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- Pomiot_Liryczny
nie no numer mocno nijaki ale po prostu chciał płytek więcej sprzedać na truskulach co lubią takie pierdolenie

- Pomiot_Liryczny
w sumie to mielzky może mieć rację z tym że zje rok, no bo już dał epkę która na pewno trafi do naszych ślizgawkowych rankingów i jaka jest konkurencja? Bonson na poczatku roku dał EPkę fajną potem Bonsoul, może Młody Zgred albo Dizkret dropnie? bardzo możliwe że jak da dobrą płytę to bardzo możliwe że zje rok ale nie przez jego niesamowitość tylko przez to że chuja w tym roku wyszło, chyba że coś pominąłem to za ignorancję przepraszam i proszę o koretkę

Biak - Chwasty EP ("W kółko" jaki to jest numer
)
no i Zerologo było fajne
no i Zerologo było fajne