Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Haczapurjan
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ja w chuj lubię oglądać gameplaye z takich indie horror games, bo z racji na limitowany budżet, zazwyczaj cały akcent idzie na elementy strachu, no i tutaj polecam szczególnie takiego gościa "Hollow" (nazwa kanału), bo fajnie się wpierdala w tę immersję i jak mam ochotę obejrzeć horror, to zamiast oglądać kolejne gówno z kina klasy C, trwające dwie godziny, to już wolę sobie zapuścić jakiś gameplay z jego kanału
@Haczapurjan super pomysl, oglądanie jak ktoś udaje przerażenie i drże mordę przy każdym dżampskerze, żeby sprzedało się na jutjubku i tiktoku. ty to serio musisz mieć 14 lat

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- Haczapurjan
Dobra odpierdol się już anime zjebie, bo już któryś raz nogawki podgryzasz. Będziesz mi kurwa pisać co jest infantylne a co nie, jednocześnie samemu mając chińskie bajania na avarancie.
- yungXpaproch
jeśli chodzi o horror polecam podcast “creepcast”, gdzie chłopaki czytają i omawiają najlepsze i najgorsze creepypasty z internetu. istnieją naprawdę genialne i dopracowane historie w necie. żeby się wkręcić, polecam zacząć od “Borrasca”. pojebana historia kręcąca się wokół przemytu ludzmi.
jakoś jeśli chodzi o horror to zawsze jednak gry do mnie nie przemawiały. z tego co grałem to tylko zremasterowany until dawn mnie nawet urzekł
jakoś jeśli chodzi o horror to zawsze jednak gry do mnie nie przemawiały. z tego co grałem to tylko zremasterowany until dawn mnie nawet urzekł
Pan Kojima to jednak fachowiec jest
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ooooh heeeeell naaaaaaaaaaaw
mam jeszcze pt demo na ps4
będzie grane :x
mam jeszcze pt demo na ps4
będzie grane :x
- Cz4rny1337
- Moderator
- Haczapurjan
Ja jestem nahajpowany na Resident Evil: Requiem
MalinowyJogurt 2
- Rozpierdalator
mam nadzieję że nie będzie to znowu DLC z nową mapą do FH4
Nuuuda. Formuła się wyczerpała na 4 części.CL500 pisze: ↑25 wrz 2025, 11:16 Nowa Forza Horizon 6 - Japonia![]()
![]()
https://www.ppe.pl/news/384153/forza-ho ... miery.html
Jak nie zmienią podstaw to nie wiem nad czym się tu spuszczać.
Znowu po 30 minutach gry będziesz miał już dojebane auta?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Dlatego całą nadzieję pokładam w mapie Japonii. Piątka ma jak dla mnie całkowicie zmarnowany potencjał przez beznadziejny Meksyk, co z tego, że mapa jest ogromna, skoro większość jej powierzchni to jest jakaś jebana pustynia z losowo porozrzucanymi głazami, w które jak wjedziesz to ci obróci furę i trzeba ją resetować. W ogóle nie mam funu z gry w piątkę.
Za to w czwórce czuć było ten wiejski klimacik, przerabiałeś stare Audi w kombi lub Golfa, odpalałeś w tle piwko i jakiś podcast i można było czilować po pracy jeżdżąc bez celu.
W szóstce liczę na podobną przypadłość do czwórki, czyli na mapę która pozwoli cieszyć się z gry, wziąć sobie Mazdę RX7 czy jakiegoś innego Nissana, przerobić i latać bokiem bez celu po ich krętych górskich drogach.
Z jakimkolwiek grindem nawet nie robię sobie nadziei, pewnie wszystko będzie dostępne od początku, ale ja się cieszę, bo mi po prostu brakowało takiej gierki na PS gdzie mogę się odmozdzyc. Jak chce się pościgać to są lepsze tytuły
Za to w czwórce czuć było ten wiejski klimacik, przerabiałeś stare Audi w kombi lub Golfa, odpalałeś w tle piwko i jakiś podcast i można było czilować po pracy jeżdżąc bez celu.
W szóstce liczę na podobną przypadłość do czwórki, czyli na mapę która pozwoli cieszyć się z gry, wziąć sobie Mazdę RX7 czy jakiegoś innego Nissana, przerobić i latać bokiem bez celu po ich krętych górskich drogach.
Z jakimkolwiek grindem nawet nie robię sobie nadziei, pewnie wszystko będzie dostępne od początku, ale ja się cieszę, bo mi po prostu brakowało takiej gierki na PS gdzie mogę się odmozdzyc. Jak chce się pościgać to są lepsze tytuły
MalinowyJogurt 2
A no jak grasz na PS i grałeś w 5 tylko to się nie dziwię.
Ale jak ja grałem w 3, 4 i 5 to sama mapa Japonii na mnie żadnego wrażenia nie robi.
Ale jak ja grałem w 3, 4 i 5 to sama mapa Japonii na mnie żadnego wrażenia nie robi.
Nie no w czwórkę jeszcze grałem i mi się bardzo podobała, miałem chwilowo Xboxa i zrobiła na mnie wrażenie grając do tej pory jedynie w ścigałki dostępne na PS. Piątka za to mnie rozczarowała totalnie
MalinowyJogurt 2
To ja odwrotnie. W czwórkę pograłem ledwie chwilę, a piątkę wymaksowałem. Czekam na 6.
- Haczapurjan
Opinions?
Szału nie ma, ale niewiele pokazali. Bez zobaczenia czystego gameplayu jestem sceptyczny.
W Forzy Horizon 4 te zmiany pogody coś faktycznie dawały - np. zamarznięte jezioro, po którym można było jeździć. W 5 zmiany pór roku nie mają za bardzo wpływu na cokolwiek.
Nie spodziewam się rewolucji w gameplayu, problemem dla mnie była różnorodność zadań - już po pół roku zaczęły się powtarzać rzeczy w stylu "pośmigaj se rajdówką B700". Co z tego, że masz w grze ponad siedemset samochodów, skoro całą rozgrywkę dało się ogarnąć trzydziestoma?
Nie spodziewam się rewolucji w gameplayu, problemem dla mnie była różnorodność zadań - już po pół roku zaczęły się powtarzać rzeczy w stylu "pośmigaj se rajdówką B700". Co z tego, że masz w grze ponad siedemset samochodów, skoro całą rozgrywkę dało się ogarnąć trzydziestoma?
ea zostalo kupione za 50 gazylionow przez arabów xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
wierzę, że araby wkurwieni trafianiem shujałych walkoutów kobiet wypierdolą je z gry