Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Ja niestety nie mam czasu sie wybrac, czekam az bedzie na jakims vod albo chomiku.
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
seans w kinie jest do zazdroszczenia tym co byli na musicalu, nie kumam heatu
Sprawa byla jasno postawiona od samego poczatku, nie ukrywal sie z choroba, a pozniej nawet nawijal, ze w jego glowie bywa roznie, raz jest polnoc, raz poludnie 
Ja licze na jakies kolejne koncerty, ale przede wszystkim na wiecej muzy od Que. Wracaj do nas Kuba i odchodz, tak wiele razy, jak tylko czujesz, ze jest to potrzebne.
Ja licze na jakies kolejne koncerty, ale przede wszystkim na wiecej muzy od Que. Wracaj do nas Kuba i odchodz, tak wiele razy, jak tylko czujesz, ze jest to potrzebne.
- marmolad_k2
Tym ktorzy nie byli a lubia kube to polecam sie wybrac, a jak nie mieszkacie w gdyni to na chomikach juz chyba lata (ja tak obejrzalem, ziomek gdzies znalazl na necie wiec wy tez mozecie)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Boxy, merch, ostatni(e) koncert(y), pay-per-view, zaraz VOD i kina, ostatnie dotłoki wszystkich swoich legalnych wydawnictw - chyba rozbił bankmarmolad_k2 pisze: ↑24 wrz 2025, 8:58 Wracaj do nas Kuba i ruchaj nas na hajs, tak wiele razy, jak tylko czujesz, ze jest to potrzebne.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
To i tak za mało, nigdy mało floty nigdy mało bordera
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
Prawdziwy fan płaci 3 razy.
Jak go stac i chce to niech i z 10 razy zaplaci nie mnie oceniac na co kto kase wydaje 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Okazuje się, ze nasz Ciechanowski raperzyna przyoszczędził na merchu, ten ze strony ma ponoć gorszą jakość/inny krój niż ten spod stadionu.
Post z naszej kochanej grupki:
Kto chce się pośmiać to może poczytać całość z komentarzami, dołączone są tez tam jakieś zdjęcia.
https://www.facebook.com/share/p/19tYsH3T2c/
Post z naszej kochanej grupki:
Post dotyczy czapki, ale w komentarzach ludzie piszą to samo o bluzach i koszulkach.Cześć nie żebym się przydupcał ale czuję się oszukany. Nie wiem czy to na zdjęciach będzie dobrze widać. Czekaliśmy na paczki dużo dłużej niż mieliśmy. Jedna z czapek kupiona na koncercie dla mojej żony a druga zamówiona z preorderami. Ogólnie to są dwa różne kroje, inne tyły (metalowe elementy mają inny kolor i materiał) delikatnie inne napisy oraz inne daszki. Czapka z koncertu jest wykonana z dużo lepszego grubszego oraz sztywniejszego materiału niż ta co do mnie przysłali w dzisiejszej paczce a jednak na stronie była droższa niż pod stadionem. Porównując zdjęcia z strony północ południe również widzę różnicę z tym co przyszło. Czapka którą dostałem przypomina bardziej fullcapa niż czapkę z daszkiem. Do tego gorszy materiał. Czuję się oszukany, że zapłaciłem na stronie więcej a mam towar inny i gorszego sortu. Czy macie również różnice z innymi ubraniami np. Merch koncertowy vs preorderowy?
Pozdro
Kto chce się pośmiać to może poczytać całość z komentarzami, dołączone są tez tam jakieś zdjęcia.
https://www.facebook.com/share/p/19tYsH3T2c/
co prawda nie ma pewnosci, ze hajs zaoszczedzony na dymaniu frajerów na merchu ukoi ból ciechanowskiego biednego, ciężko chorego serca, ale na pewno warto próbować
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Bronek zadowolony, że można kupić drugi raz to samo i mieć dwa inne przedmioty. Większa wartość kolekcjonerska.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Nie kupujcie drogich ciuchów - nie warto ~ Que
Światem kręcą pieniądze
Ja nic nie kupilem wiec wywalone jaja mam mowiac szczerze
- scam_sakawa
ja kupiłem i czekam na vinyl 
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2025, 11:38 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jeszcze bardziej nie moge sie doczekac boxa ltdJakub Pilecki na fb pisze: Hej, tutaj podwykonawca który był odpowiedzialny za szycie merchu. Różnice w czapkach, rozmiarach czy tez kolorach bluz i koszulek wynikają z konceptu albumu północ/południe. Dwie skrajne jakości produktu oraz dwa różne kroje. Czyż to nie jest genialne?
- marmolad_k2
Jedna hujowa, druga bardziej hujowa