[GRA UNIWERSUM] Counter Strike

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike

Post autor: jAg »

Niby poprawili animacje, ale dalej nie można robić bh :lol: :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

potwierdzili ze to niechcący i mają to naprawić xd powinni rollback zrobić do stanu z wtorku tak szczerze, bo namieszali tą aktualizacją sporo
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

https://www.hltv.org/news/42512/faze-sign-jcobbb Crazy jcob ma jakiś tam potencjał ale od razu rzucony na gleboka wodę nie wiem czy utrzyma to psychicznie
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

A on w ogóle jest lurkerem? Bo jak nie, to powodzenia w dalszym forsowaniu raina na pozycji lurka :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

ja pierdole Liquid :lol:

NAF to ostatni gówniak, siuhy na zero się wyjebał w 70% rund i nie wie jak się calluje, Twistz nie pamięta jak się strzela :lol:

losowa sklejka z faceita by ich rozjebała
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

jest 2025 a mnie dalej boli dupa jak se przypomnę jak mogli tak ordynarnie wydupcyć ze składu najlepszego awupiarza w historii 1.6 jakim bez wątpienia był luq. i tak se wracam średnio co 2 lata do tego klasyk wywiadu i se myślę, jakie to zajebiste czasy były dla CSa, jak zajebiście się grało z kumplami z osiedla po lanie itd itp. swoją drogą rip ffa kuleczky

złap książkę, złap reset

free smly
ocznik

Post autor: ocznik »

kurde a myślałem że tylko ja jestem jakiś nienormalny, bo też do tego wywiadu wracam i w sumie opinię o wyrzuceniu mam podobną

LUq bodajże w 2017 czy 2018 trochę streamował i coś tam więcej mówił, nawet były podejścia do CSGO. A potem z dnia na dzień zniknął i tyle było
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

go chyba interesowało robienie hajsu, a skoro z CS już nie mógł robić to przestał grać na dobre. a szkoda, jedyny tam co go lubiłem. wgl ile on ma lat na tym wywiadzie? jeśli to z 09 to miał 25. bardzo ogarnięty chłop jak na ten wiek, ma tam poukładane priorytety, i ogólnie taki wajb inteligentnego gościa z łbem na karku. ja w tym wieku to jeszcze wesoły dureń byłem.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

fantastyczny wywiad, swego czasu dość regularnie do niego wracałem, kapitalna forma

on teraz chyba dla redów pracuje?
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

mamy tutaj ekspertow od gieldy, albo ludzi, ktorzy wlasnie sie wkurwiaja?
mowie rzecz jasna o aktualizacji od Valve, gdzie mozna wymienic 5x rzadki skin na kose/ rekawice
Awatar użytkownika
mlody_jedi

Post autor: mlody_jedi »

masz_szluge_ pisze: 24 paź 2025, 9:22 mamy tutaj ekspertow od gieldy
też szukam jakiejś porady, bo może nie utopiłem dużo hajsu w tej gierce, ale mam jedną kosę huntsmana która z dnia na dzień spadła o jakieś 400 Ziko na rynku steam i mam okrutnie mieszane uczucia i nie wiem czy powinienem to sprzedać, bo tylko będzie lecieć w dół, czy jest szansa że się jakoś odbije cała ta sytuacja na rynku
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Najpierw to niech zacznie market działać, bo ciągle się wypierdala na ryj :lol:
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

mlody_jedi pisze: 24 paź 2025, 20:12
masz_szluge_ pisze: 24 paź 2025, 9:22 mamy tutaj ekspertow od gieldy
też szukam jakiejś porady, bo może nie utopiłem dużo hajsu w tej gierce, ale mam jedną kosę huntsmana która z dnia na dzień spadła o jakieś 400 Ziko na rynku steam i mam okrutnie mieszane uczucia i nie wiem czy powinienem to sprzedać, bo tylko będzie lecieć w dół, czy jest szansa że się jakoś odbije cała ta sytuacja na rynku
przeciez kose kupujesz dlatego ze ci sie podoba, czemu ma cie to bolec ze troche spadla w cenie
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

Jazda Jacob
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Typowe faze w finale :lol: :lol:
Jak zywoo dostanie mvp kosztem ropza to beka z hltv
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Mistrz Świata idzie bandą, leci łukiem. Najebany słucha piosenki dla 12-latków całego streama xDD i jeszcze taniec z butelką :lol: Klasyka

Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Nowy terminal z rękawiczkami
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Co te skurwysyny z valve odjebaly za update :lol: :lol:
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

ale kurwa wymyślili :lol:
https://www.counter-strike.net/news/updates
Spoiler
Reloading has been refactored to encourage more careful consideration of the use of ammo.
When you reload a magazine-fed weapon, all remaining ammo in the magazine is discarded and a new, full magazine is taken from the reserves.
Reserve ammunition is now represented either as number of magazines, shells, or bullets, depending on the weapon.
The fill-level of the current weapon is now displayed below the ammo count.
Tuned reserve magazine counts per-weapon.
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

no i bardzo dobrze a wy goldy i trzecie levele jak zwykle płaczecie :eek:
ODPOWIEDZ