[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Niby poprawili animacje, ale dalej nie można robić bh

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bloodyhell
potwierdzili ze to niechcący i mają to naprawić xd powinni rollback zrobić do stanu z wtorku tak szczerze, bo namieszali tą aktualizacją sporo
https://www.hltv.org/news/42512/faze-sign-jcobbb Crazy jcob ma jakiś tam potencjał ale od razu rzucony na gleboka wodę nie wiem czy utrzyma to psychicznie
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
A on w ogóle jest lurkerem? Bo jak nie, to powodzenia w dalszym forsowaniu raina na pozycji lurka 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ja pierdole Liquid
NAF to ostatni gówniak, siuhy na zero się wyjebał w 70% rund i nie wie jak się calluje, Twistz nie pamięta jak się strzela
losowa sklejka z faceita by ich rozjebała
NAF to ostatni gówniak, siuhy na zero się wyjebał w 70% rund i nie wie jak się calluje, Twistz nie pamięta jak się strzela
losowa sklejka z faceita by ich rozjebała
jest 2025 a mnie dalej boli dupa jak se przypomnę jak mogli tak ordynarnie wydupcyć ze składu najlepszego awupiarza w historii 1.6 jakim bez wątpienia był luq. i tak se wracam średnio co 2 lata do tego klasyk wywiadu i se myślę, jakie to zajebiste czasy były dla CSa, jak zajebiście się grało z kumplami z osiedla po lanie itd itp. swoją drogą rip ffa kuleczky
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
kurde a myślałem że tylko ja jestem jakiś nienormalny, bo też do tego wywiadu wracam i w sumie opinię o wyrzuceniu mam podobną
LUq bodajże w 2017 czy 2018 trochę streamował i coś tam więcej mówił, nawet były podejścia do CSGO. A potem z dnia na dzień zniknął i tyle było
LUq bodajże w 2017 czy 2018 trochę streamował i coś tam więcej mówił, nawet były podejścia do CSGO. A potem z dnia na dzień zniknął i tyle było
go chyba interesowało robienie hajsu, a skoro z CS już nie mógł robić to przestał grać na dobre. a szkoda, jedyny tam co go lubiłem. wgl ile on ma lat na tym wywiadzie? jeśli to z 09 to miał 25. bardzo ogarnięty chłop jak na ten wiek, ma tam poukładane priorytety, i ogólnie taki wajb inteligentnego gościa z łbem na karku. ja w tym wieku to jeszcze wesoły dureń byłem.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
fantastyczny wywiad, swego czasu dość regularnie do niego wracałem, kapitalna forma
on teraz chyba dla redów pracuje?
on teraz chyba dla redów pracuje?
-
masz_szluge_
mamy tutaj ekspertow od gieldy, albo ludzi, ktorzy wlasnie sie wkurwiaja?
mowie rzecz jasna o aktualizacji od Valve, gdzie mozna wymienic 5x rzadki skin na kose/ rekawice
mowie rzecz jasna o aktualizacji od Valve, gdzie mozna wymienic 5x rzadki skin na kose/ rekawice
- mlody_jedi
też szukam jakiejś porady, bo może nie utopiłem dużo hajsu w tej gierce, ale mam jedną kosę huntsmana która z dnia na dzień spadła o jakieś 400 Ziko na rynku steam i mam okrutnie mieszane uczucia i nie wiem czy powinienem to sprzedać, bo tylko będzie lecieć w dół, czy jest szansa że się jakoś odbije cała ta sytuacja na rynku
Najpierw to niech zacznie market działać, bo ciągle się wypierdala na ryj 
przeciez kose kupujesz dlatego ze ci sie podoba, czemu ma cie to bolec ze troche spadla w ceniemlody_jedi pisze: ↑24 paź 2025, 20:12też szukam jakiejś porady, bo może nie utopiłem dużo hajsu w tej gierce, ale mam jedną kosę huntsmana która z dnia na dzień spadła o jakieś 400 Ziko na rynku steam i mam okrutnie mieszane uczucia i nie wiem czy powinienem to sprzedać, bo tylko będzie lecieć w dół, czy jest szansa że się jakoś odbije cała ta sytuacja na rynku
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Jazda Jacob
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Typowe faze w finale
Jak zywoo dostanie mvp kosztem ropza to beka z hltv
Jak zywoo dostanie mvp kosztem ropza to beka z hltv
Mistrz Świata idzie bandą, leci łukiem. Najebany słucha piosenki dla 12-latków całego streama xDD i jeszcze taniec z butelką
Klasyka
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Nowy terminal z rękawiczkami
Co te skurwysyny z valve odjebaly za update

ale kurwa wymyślili
https://www.counter-strike.net/news/updates
https://www.counter-strike.net/news/updates
Spoiler
Reloading has been refactored to encourage more careful consideration of the use of ammo.
When you reload a magazine-fed weapon, all remaining ammo in the magazine is discarded and a new, full magazine is taken from the reserves.
Reserve ammunition is now represented either as number of magazines, shells, or bullets, depending on the weapon.
The fill-level of the current weapon is now displayed below the ammo count.
Tuned reserve magazine counts per-weapon.
no i bardzo dobrze a wy goldy i trzecie levele jak zwykle płaczecie