Pih
- Bryx Fenrir
Re: Pih
https://www.youtube.com/watch?v=9JUsklSQYH4
Nullizmatyk X Filipek - Boom Bap ft. Floral Bugs, Pih, Bober, Liroy, Waldemar Kasta, Pores / Markowy
Nullizmatyk X Filipek - Boom Bap ft. Floral Bugs, Pih, Bober, Liroy, Waldemar Kasta, Pores / Markowy
- Bryx Fenrir
- gods bidness
Ostatnio stwierdzam, że Pih ma najlepsze bragga w Polsce, co jest o tyle dziwne, że te najlepsze jego bragga to mają z 15 lat, a dalej są lepsze niż cokolwiek nowego. Ale ten kawałek z Włodim chujowy.
kurde dla mnie do momentu wejścia piha które skipuje, to najfajniejszy numer z płyty, dwie pierwsze zwroty i ten bit na pętli 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Ńemy fajny bit dał
- CeHaTeHaCe
- Bryx Fenrir
Takie sobie. Lubię te jego kawałki podsumowujące rok, ale ten chyba najsłabszy z nich, brakowało mocniejszego pierdolnięcia w bicie
Pih - Misja / PROLOG / Ważne Są Rzeczy WażneW oczekiwaniu na pierwszy singiel promujący najnowszy album Piha WAŻNE SĄ RZECZY WAŻNE / NON SERVIAM TOM II
Krótkie wideło, chyba będzie koncept album.
Gościnka, Hedora feat. PIH — Nowe wytyczne
Następny debil zarzucający rządowi wpychanie Polski do wojny. Chociaż po Pihu się nie spodziewałem... Ale prawactwo to jednak stan umysłu.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- przedszkolanek