LSO TDW
- jadeztematem
Re: LSO TDW
Rozłam z Kiełasem to w ogóle najbardziej bezsensowny konflikt na świecie.
Wiadomo o co się pospinali? O to że Kielas nagrywał z popowymi popierdółkami które emitują radia?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- jadeztematem
Z wierzchu na to wygląda. Gog jest takim sztywniakiem że własnego brata wykreślił za hiphopolo
Melodia z początku "serce" to sampel z DJ Chosen Few - Kold Dayz czy mi się wydaje?
jeśli tak, to dziwne, że np. nie pojawił się w żadnym klipie, albo nie tyle "dziwne", co raczej to definitywny koniec współpracy; no ale jak to z nimi - raczej się nie dowiemy
ale wszedłem, bo fajny ten ostatni track
i aż se te transmisje odpalę
Ciekawostka: "serce" trafiło do soundtracku filmu "Nie ma duchów w mieszkaniu na Dobrej"
https://kultura.onet.pl/film/wywiady-i- ... ad/7bv0zcqJest jeszcze jedna scena, o którą muszę cię zapytać, a w której jako motyw muzyczny pojawia się utwór "Serce" Syberia Tdw.
O każdej piosence z tego filmu mogłabym ci opowiedzieć osobną historię. Z "Sercem" wiąże się ciekawy wątek. Twórcy wrzucili ten utwór kiedyś na YouTube'a, mając w d*pie mainstream i bycie w wielkim świecie muzycznym. Dostawali różne propozycje, ale zawsze wszystko olewali. Samo dotarcie do nich było szaleństwem. W skrócie: trafiłam na osobę, która zasugerowała, żebym napisała do nich krótki liścik, w którym wytłumaczę, dlaczego ta piosenka jest dla mnie ważna i czemu chcę ją do filmu. W paru słowach opisałam relację Benka i Franka, co spowodowało, że pozwolili wykorzystać nam ten utwór.
Nigdy nie interesował mnie rap, ale chciałam mieć w tym momencie filmu coś ze słowem "serce". Na początku wybrałam bliską mi brytyjską piosnkę, było to jednak zbyt mainstreamowe, aż w końcu uruchomiłam swojego męża Maćka [Buchwalda, współreżyser serialu "1670"], który powiedział, że to musi być Syberia Tdw. Nie dość, że jest to tytułowe "serce", to pojawiają się też słowa "duchy" i "urodziny". Najważniejsze jednak było to, żeby ten utwór niósł bardzo mocną emocję i był śpiewany low-key. Benek robi to dosłownie do serca. Do siebie. Ta scena jest zainspirowana jeden do jednego krótkim filmem wideo, które nagrałam na osiemnastych urodzinach mojego brata Jonasza. Robię na niego zooma, stojąc w pokoju. A on jest dokładnie w tym samym momencie życia, co Benek.
https://youtu.be/IVjmecMqcAE?si=EuPuMGE0GIYoZKxk
Całkiem fajny materiał ktoś zrobił na YT, więc wbilem podrzucić, pozdrówki.
E: teraz dopiero widzę, że kilka stron wcześniej kolega @KrasKRK robił tu research pod ten materiał. Propsik.
Całkiem fajny materiał ktoś zrobił na YT, więc wbilem podrzucić, pozdrówki.
E: teraz dopiero widzę, że kilka stron wcześniej kolega @KrasKRK robił tu research pod ten materiał. Propsik.
za materiał propsik rzeczywiście. chociaż chętnie by obejrzał coś dłuższego i bardziej wyczerpującego temat
dziwki basen i machanie kutasem
A kto nie... Tylko takiego tematu to musiałby się podjąć KPP albo hattrik, to są chodzące encyklopedie w tym temacie 
PS akurat lajwik na YT:
https://www.youtube.com/live/bexdQpfPk0 ... 8VDRmTGPUm
PS akurat lajwik na YT:
https://www.youtube.com/live/bexdQpfPk0 ... 8VDRmTGPUm
najnowszy cmaz, takie se imo
wgl jak myślicie, dlaczego uż komunistompodprad pousuwał swoje wszystkie posty w tym temacie?
wgl jak myślicie, dlaczego uż komunistompodprad pousuwał swoje wszystkie posty w tym temacie?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Wszystkie swoje posty pousuwał, nie tylko w tym temacie 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Panie i Panowie, myślę że to zasługuje na uwagę, otóż spójrzcie cóż tu się wyrabia z muzyką LSO TDW, czyż nie przyjemnie się tego słucha ???
sami oceńcie !!!
sami oceńcie !!!
Zanim sprawdzę, jak bardzo oficjalny jest ten oficjalny mashup?
nowy wałek wleciał po radyjku
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
Spoiler
- MalkoNTENT