Lamus rap
Re: Lamus rap
Czyli lubić Lamusa to oksymoron? To ja bardziej traktuję Lamusa jako osobę wadliwą w jakiś sposób, ale niekoniecznie budzącą niechęć.
To są dla mnie rzeczy zupełnie niezwiązane ze sobą. W sensie spektrum Lamus - człowiek sukcesu, a człowiek lubiany - nielubiany. Może zachodzi jakaś korelacja między tymi spektrami, ale na pewno nie wynikanie.
W sensie no są takie określenia wartościujące jak kurwa, złodziej, etc., ale one nie mówią nic o tym, ani nie narzucają tego, że skoro nazywasz kogoś kurwą lub złodziejem, to nie możesz mimo wszystko mieć dobrej opinii o tej osobie.
To są dla mnie rzeczy zupełnie niezwiązane ze sobą. W sensie spektrum Lamus - człowiek sukcesu, a człowiek lubiany - nielubiany. Może zachodzi jakaś korelacja między tymi spektrami, ale na pewno nie wynikanie.
W sensie no są takie określenia wartościujące jak kurwa, złodziej, etc., ale one nie mówią nic o tym, ani nie narzucają tego, że skoro nazywasz kogoś kurwą lub złodziejem, to nie możesz mimo wszystko mieć dobrej opinii o tej osobie.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2025, 14:05 przez Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.
lamus to napewno nie moze byc czlowiek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
masz_szluge_
-
nobezprzesady
Ale przecież ta definicja z WSJP jest absolutnie bzdurna i nie oddaje rzeczywistego znaczenia słowa "lamus", co jest dość typowe dla słownikowych definicji wyrażeń z mowy potocznej czy gwarowej, nie wiem czemu ktokolwiek miałby się nimi sugerować.
- oKulTywowany
Czyli raper Eripe nawijający ,,Gdy forma chujowa nie da się słuchać treści „ to lamusMietek pisze: ↑22 wrz 2025, 12:29 Czyli lubić Lamusa to oksymoron? To ja bardziej traktuję Lamusa jako osobę wadliwą w jakiś sposób, ale niekoniecznie budzącą niechęć.
This page is no longer available.
-
PapcioWujus
Az trzeba szukać definicji lamusa
Lamusa sie nalicza, zabiera kanapki, robi sie z niego jajca non toper, pożycza flotę i sie jej nie oddaje, zamiast grama dostaje 0,7itp każdy niech sobie cos wybierze dla siebie. Czasami lamusa idzie poznać po ryju, sposobie ubierania.
ała kurwa nie w szczepionkęPapcioWujus pisze: ↑23 wrz 2025, 12:09 pożycza flotę i sie jej nie oddaje, zamiast grama dostaje 0,7

- gods bidness
Co ja właśnie obejrzałem
- Ludwik_Franke
Weź mi to AI gówno z oczu
Pewnie było, ale:
-Fisz - kurwa to jest ultra lamusiarskie gówno. czerwona sukienka to zajebisty numer, ale całokształt twórczości to srogi przypał.
-Dinal - W strefie lamusowania - no curva to bez komentarza święty gral lamusiarskiego rapu.
-Fisz - kurwa to jest ultra lamusiarskie gówno. czerwona sukienka to zajebisty numer, ale całokształt twórczości to srogi przypał.
-Dinal - W strefie lamusowania - no curva to bez komentarza święty gral lamusiarskiego rapu.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
co to kurwa jest
Dodano po 3 minutach 37 sekundach:
normalne ziomki
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia