[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Właśnie, ciekawe, czy zapowiadana debiutancka walka dojdzie do skutku, czy okaże się takim samym pierdoleniem bez pokrycia, jak wersy o wyśmiewaniu Pjusa i podawaniu miękkiej łapki. Albo, żeby być uczciwym, jak wypowiedzi o niebieskiej karcie i grożeniu Pjusowi śmiercią.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
zwlaszcza, ze hg tez zostalo naliczone wiec faktycznie tedunio jest dosyc nisko w tym lancuchu pokarmowym, roslinozercy maja ciezko w rapie
mundialopsychoza
- JESTEM_HIPHOPEM
PO CO? PRZECIEŻ JUŻ WYGRAŁEM. RZĘPOLAK SPUSZCZONY W KIBLU.
Przecież twierdziłeś że to przednia zabawa? Już się znudziło?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
mi to sie w tych dissach pomijając nawijke to szczególnie przechujowe są te takie tłumaczenia jakby brał cały tekst dissu na niego, do każdego wersu sie ustosunkwywał i na tej zasadzie, że wini wyzywa go od konidentow "ja nie jestem konfidentem bo mam sprawe", wypomina mu klip ze slowikiem "to byl pomysl malika" jakby taki uczeń w podstawówce sie tłumaczył pani wychowawczyni, żadnego w tym panczu ani chociaz próby wyśmiania
- JESTEM_HIPHOPEM
- Haczapurjan
Dlatego "88 lajen" to chyba najsłabszy "diss" tego beefu, bo tam nawet żadnych panczy nie ma. Możesz odbijać zarzuty, ale jakoś zmyślnie i jednocześnie celnie uderzając, a tu tak jak było pisane - tłumaczenie facetce do tablicy albo u dyry na dywaniku, bo nauczyciel cię fałszywie oskarżył, że widział wydobywający się dym tytoniowy z kabiny.Hehe pisze: ↑23 wrz 2025, 12:40 mi to sie w tych dissach pomijając nawijke to szczególnie przechujowe są te takie tłumaczenia jakby brał cały tekst dissu na niego, do każdego wersu sie ustosunkwywał i na tej zasadzie, że wini wyzywa go od konidentow "ja nie jestem konfidentem bo mam sprawe", wypomina mu klip ze slowikiem "to byl pomysl malika" jakby taki uczeń w podstawówce sie tłumaczył pani wychowawczyni, żadnego w tym panczu ani chociaz próby wyśmiania
no to będziesz mógł zwyciężyć kolejną rundę jak Mes wypuści odpowiedź
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Oportunistycznyebaka
Coraz bardziej uważam, że ta niebieska karta i grożenie pjusowi to chory sen Jacka, który może dał wiarę jakimś jesmenom albo po prostu to akcja w stylu „Wwa nie śpi siooom”, „kolegów, którzy znają Ryśka kolegów, którzy znają Ryśka i się pytali czy już jechać” przy beefie z poznaniakiem, gdzie sugerował w narkowywiadzie dla CGM o znajomości jakiś pikantnych historii, a skończyło się gownem.
ciekawe czy w odpowiedzi Mesa będzie coś o tym 
bo jak nie...
bo jak nie...
Spoiler
to zawsze będzie się mógł obronić tym ze nie oglądał live heh
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
tez widzialem ze jakis gosc napisal mesowi o tym na kanale nadawczym
- Haczapurjan
W dissie na Onara „Mordo ty moja” też nawijał:Oportunistycznyebaka pisze: ↑23 wrz 2025, 14:04 „kolegów, którzy znają Ryśka kolegów, którzy znają Ryśka i się pytali czy już jechać” przy beefie z poznaniakiem, gdzie sugerował w narkowywiadzie dla CGM o znajomości jakiś pikantnych historii, a skończyło się gownem.
Producenci? Ich to kręci, więc dzwonią
Chcą się wkręcić, bym cię uśmiercił ich bronią
Ochotnicy dzwonią, najemnicy dzwonią
Wojownicy ulicy chcą pojechać z tobą
Dzięki za pomoc, zrobię to w pojedynkę
To samo w dissie 69 na Nowatora:
Mam ludzi moich, ich jestem pewien
Ktoś Ci wjebie, już dzwonił do Ciebie
Taki jest los pseudo hip-hopowca
Zadarłeś ze mną, teraz się obsrasz
Jeszcze Wini w dissie „Przytul Jacka” ostatnio nawijał, że Tede się jarał, że będzie miał plecy, bo się poznał ze Słowikiem xDD
To jest taki farmazoniarz, co w razie akcji na podwórku straszył mitycznym starszym bratem, bo sam był ciotą i chciał brać na huki. Dlatego tak łatwo u niego o wydyganie
^ a może to był blef żeby przestraszyć oponenta?
taka sytuacja mogła mieć miejsce, Mes z wyjebanym ego (ma zawsze racje) najebany lub/i nafurany pokłócił sie o jakąś głupotę z Pjusem jak ten jeszcze normalnie funkcjonował i takiego smsa z groźbami wysłał
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Haczapurjan
Szczerze nie wiem, co ma jedno z drugim wspólnego. Straszył ich wpierdolem z cudzych rąk, bo sam był zbyt strachliwy na to. W końcu przed Lerkiem spierdalał w klubie. No ale w każdym razie tu nie ma żadnej formy szantażu. Po prostu informacja, że dostaną w pizdę. Od kogoś. Kiedyś.
Jakby miał straszyć jakimś „białkiem”, to by nawijał coś w stylu: „weź tam nie fisiuj, bo wyciekną twoje rozmowy z byłą” czy chuj wie co. Tede lubi takie plotkarskie tematy.
sorry edytowałem posta, źle zrozumiałem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Wnoszę o zablokowanie tematu do czasu wypuszczenia kolejnego dissa. Użytkownicy się zapętlili i piszą w kółko te same posty. Wieje nudą...
to nie czytaj
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
ale jestem ciekaw, a to później prowadzi do rozczarowania 
jakies 450 stron za pozno
Cały ten beef w jednym zdaniu.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu