[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

Lowrider pisze: 22 wrz 2025, 23:39 mes zarapował swoje linijki i został wyśmiany
No, ale chodzi o to, że gdyby napisał diss w stylu Tedego z podobnymi panczami, czy nawet nawinął identyczne wersy, to publika ma taki bias, że i tak by było „chujowe nie słuchałem”.
moore pisze: 22 wrz 2025, 23:43 Agresja też jest. Nie wiem do czego się dojebujecie.
Gdzie Ty tam masz agresję u tego wydygańca? On ma co najwyżej PTSD po akcji z domofonem, dlatego już nie nagrywał buńczucznego filmiku i nie zapraszał na kabackie pęto. No i wyjebał z remixu 69 wszystkie linijki nawiązujące do napierdalania się. Taki to agresywny battle raper co waży słowa
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 0:57 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Tede to cipa co potwierdzaja ludzie ktorzy mieli z nim stycznosc.
Chujowe te jego dissy do porzygu.
Mes tournament winner, pieknie plynie :joint:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Bertasz

Post autor: Bertasz »

Ciekawy byłem wyników ankiety. W sumie lekkie zdziwienie, że aż taka przewaga Jacka, bo po samym forumingu mozna odnieść wrażenie, że głosy podzielone. No ale paru szczekaczy Mesa robi szum, stąd 'złudzenie optyczne'.

Typ pewnie wrzuci trzeci diss lada dzień, ale jeśli nie bedzie tam mocnego jebnięcia w stronę TDFa to ten zapewne wyśmieje na lajfie, albo powie, że nie słuchał i bedzie finisz.

Szkoda :cry: żyję tym beefem i dalej się łudzę wewnętrznie, że cos sie odpierdoli mocnego w końcu
Truten

Post autor: Truten »

Zakładając, że np. w sobotę Mes coś wypuści - czy ktoś będzie jeszcze ciekawy odpowiedzi Jacy? Możemy od niego dostać coś nieoczekiwanego?
Jeżeli to znowu ma być zbiór wytłumaczeń, odbijanie piłeczek i zdarte struny głosowe to chyba już podziękujemy :dunno:
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Imo Tede nie odpowie i ja mu się nie dziwie kiedy przeciwnik tak leci w chuja. Mam teorię, że Mes zwleka z odpowiedzią też dlatego, żeby beef wygasić i żeby Tede nie miał ciśnienia na odpowiedź.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

przeciez mes uwaza ze tym plyte promuje

Już jeden Jacek wyjaśnił:

Znałem Typa, który z typem się obudził ponoć robi teraz płytę, którą kupi ze 100 ludzi
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Jeżeli w dissie Mesa będą faktycznie w końcu jakieś argumenty a nie tylko przechwałki o elitarności, to Tede raczej odpowie, ale jak będzie pół argumentu na diss jak do tej pory (a pewnie tak będzie bo Mes nic na Tedego nie ma) to wątpię

@JESTEM_HIPHOPEM odpowiesz?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
YP_

Post autor: YP_ »

no to zwlekanie z dissem najbardziej chyba wkurza fanow mesa wiec moga miec wyjebane w ta plyte nawet jak wczesniej chcieli kupic
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Burak pisze: 23 wrz 2025, 10:41 Jeżeli w dissie Mesa będą faktycznie w końcu jakieś argumenty a nie tylko przechwałki o elitarności, to Tede raczej odpowie, ale jak będzie pół argumentu na diss jak do tej pory (a pewnie tak będzie bo Mes nic na Tedego nie ma) to wątpię

@JESTEM_HIPHOPEM odpowiesz?
Jak nie ma, pojechał mu, że chuja wie o żarciu, że niby śmiałeś się z Pjusa (zjebie) i że Tede podawał miętką łapkę, wszystko wyjaśnione i solidnie uargumentowane, są na wszystko dowody, nawet były w disach.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Cz4rny1337 pisze: 23 wrz 2025, 10:35 przeciez mes uwaza ze tym plyte promuje
No i trochę racji ma, bo gdyby nie ten beef, to nie wiem, czy bym się zainteresował "Bukowskim". Możliwe, że nawet nie zwróciłbym uwagi, że jest jakaś premiera. No dobra, pewnie bym zwrócił, bo regularnie przebywam na forum, but still - dla kogoś spoza bańki to jest zawsze jakiś przyciągacz uwagi.

Tede zresztą przecież też promował tak "Esende Mylffona" przy beefie z P81 czy "Note2", a później "FuckTede/Glamrap" przy okazji beefu z Rychem.
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Haczapurjan pisze: 23 wrz 2025, 0:15 Gdzie Ty tam masz agresję u tego wydygańca?
Normalnie w kawałku. Wyzywa go od kurew, mówi, żeby zjadł pavulon, sugeruje, że jest gejem. Bit jest też w miarę agresywny. Flow w miarę też.

Może po tych lajwach masz obraz wydyganca, ale w dissach jedzie po mesie - choć jasne mniej ma agresji niż np. Ryszard. Ale i tak więcej niż tata małego Ryszarda, któremu wgl nie wiadomo, o co chodzi.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

moore pisze: 23 wrz 2025, 11:28 ale w dissach jedzie po mesie
No ziomek, jakby nie jechał, to nie moglibyśmy tego w ogóle dissem nazywać. Po prostu jedzie słabo. Coś tam jedzie w "Drimlajnach", bo "69 Remix", to już abstrahując od wydygania, po prostu przekopiował większość tego, co było skierowane w Nowatora. "Drimlajny" - ok, choć i tak słabsze od "64 lajen", ale nie ma tu mięsa, nie ma krwi. Coś o kjutkach co mają fiutki (wiem, że Mes sam nawijał o kjutkach i to miała być taka zmyślna odbitka), tłumaczonko z jeżdżenia rok wypożyczonym Audi, obsranko - ej ziom bijemy się lirycznie, no kurwa ciężko się chyba jarać takim dissem. Zresztą, nawet ludzie, którzy od biedy głosują na Tedzika w ankiecie, sami nie są przekonani i raczej podnoszą argument na zasadzie: "Tede wygrał niemocą i inercją Mesa", a nie wygrał dlatego, że rozjebał jak ten stary, bitewny Tede z czasów beefu z Płomieniem czy nawet Rychem.
Awatar użytkownika
moore

Odpowiadałes na mój komentarz o ostatnim wałku. Mówię, że on jest jakoś tam agresywny. Jak ci się nie podoba numer to ok, ale nie wiem, jak można mówić, że on nie jest agresywny. Mam listę wyzwisk wrzucić?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Niby są te wyzwiska, ale takie bez pazura, jakby się bał że przesadzi i ktoś, nie wiem Stanowski?, pomyśli że z Tedego troglodyta jest
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
moore

Ty, pizda śliska, to miał być diss track?
Jesteś kawał kurwiska, co sra gównem z piździska

=

No chujowe to jest, ale jakby bal się pana kierownika Stanowskiego redaktora, to by tego nie nawijał. Przecież Krzysio miłośnik Elda nie zrozumie, że to tylko cytat.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Burak pisze: 23 wrz 2025, 11:52 Niby są te wyzwiska, ale takie bez pazura, jakby się bał że przesadzi i ktoś, nie wiem Stanowski?, pomyśli że z Tedego troglodyta jest
No to jest ta kwintesencja, którą próbowałem wykrystalizować.
moore pisze: 23 wrz 2025, 11:45 Mam listę wyzwisk wrzucić?
Wypiszę je enumeratywnie za Ciebie (Drimlajny):
debil ze skillem, pipko, idioto, mitoman, pindo, pizdo, ruro, końcówa penisa, kurwo z TVN-u,

No i co, i to że okraszył koniec linijki tego typu "epitetami", to oznacza z automatu, że tu jest jakaś agresja, cięty język i bitewny vibe? Ja tu cały czas dostaję vibe wycofki i niby chęci spuszczenia klocka do muszli, ale w ostatniej chwili jest zaciskanie zwieraczy, chyba żeby prostatę stymulować.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Odpadlem na jakiejs 60 stronie, stalo sie cos ciekawego od tej pory?
@grok stresc mi kontent z reszty stron
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Tede ma flaka, a mes jest jest debilem z obledem w oczach, tyle
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 12:03 przez Krew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moore

OK, trochę czaje.
PapcioWujus

Post autor: PapcioWujus »

"Debiutancka walka coming? Chcesz mnie pobić?" Wychodzi, ze tedzio to worek treningowy. Mes niech przypomni jak flako został naliczony przez HG, no bo kogo sie nalicza? Takiego typowego lamusa, pizde i wydyganca.
ODPOWIEDZ