To można powiedzieć o każdym za kim za bardzo nie przepadasz a jest/był uznawany za top ale no Sokół był w chuj istotną personą dekadę wstecz i słuchanie go nie powoduje ciarek żenady i jest postacią nietuzinkową nie to co Quebonafide.
Najlepszy i najgorszy raper zarazem
Re: Najlepszy i najgorszy raper zarazem
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
no był, ale nie znam nikogo (i chyba boję się taką osobę poznać
), kto by powiedział o naszym wieszczu ALE ZAJEBISTE, GOAT, POZAMIATAŁ
- oKulTywowany
Sokół
drewno jak mało kto z wybujałym ego
This page is no longer available.
Kurde Belmondziak przecież jeszcze
Chłop co wjechał ze swoim hehe slangiem i charyzmą, ma na koncie kawałki wybitne, startował właściwie z tego samego miejsca co Kazek, szybko zdobył spory fanbase. Jest człowiekiem który wzbudza ciekawość swoją nietuzinkowością i ma talent do śmiechowych i zapamiętywalnych linijek. Najpierw robił hustlerskie sztosy potem wydał całkiem dobrą truskulową płytkę więc jest też uniwersalny w swojej twórczości.
A czemu najgorszy to nie będę tłumaczył, jeden z najbardziej zmarnowanych potencjałów. Mógł spać na kwicie z rapgry a skończył jak skończył
Chłop co wjechał ze swoim hehe slangiem i charyzmą, ma na koncie kawałki wybitne, startował właściwie z tego samego miejsca co Kazek, szybko zdobył spory fanbase. Jest człowiekiem który wzbudza ciekawość swoją nietuzinkowością i ma talent do śmiechowych i zapamiętywalnych linijek. Najpierw robił hustlerskie sztosy potem wydał całkiem dobrą truskulową płytkę więc jest też uniwersalny w swojej twórczości.
A czemu najgorszy to nie będę tłumaczył, jeden z najbardziej zmarnowanych potencjałów. Mógł spać na kwicie z rapgry a skończył jak skończył
Spoiler
Popi.jaku
Wini, ma całkiem niezłą czutkę do tego, co jest dobre, a co nie; potrafi pisać, nawet zabawnie; bezczelny skurwysyn z tłustą przewózką. Tylko nawijać nie potrafi xd
cztery żubry i dwie kurwy
Moim zdaniem to jest totalnie odwrotnie, Sobota i Kabe to były wypadki przy pracy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
Nie no gdzie z tym Bonsonem.przedszkolanek pisze: ↑21 wrz 2025, 16:34 no bez przesady, wypadłoby dodać, że bonsona podpromował na próg mainstreamu, co łatwe na pewno nie było
Bonson peak hypu miał przy HPPH, reedycja poszła w Koce. Gdyby kolejne płyty wydał w Stepie jakimś to by się potoczyło co najmniej tak samo dobrze dla niego, a może i lepiej.
Nie widzę tam żadnej większej zasługi Winiego w promowaniu Bonsona.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- przedszkolanek
imo peak hypu to dla niego był postanawia umrzeć ewentualnie ciut wcześnie, co też sie pokrywa z czasami w stopro
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
aczkolwiek ogólnie się mogę zgodzić, że wini żadnym magikiem od kreowania raperów nie jest, ale trackrecord jak na polskie standardy ma niezły
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
aczkolwiek ogólnie się mogę zgodzić, że wini żadnym magikiem od kreowania raperów nie jest, ale trackrecord jak na polskie standardy ma niezły
Wini to taki Marcelo Bielsa polskiego rapu
Wyników nie ma, ale każdy jeździ oglądać jak trenuje
Wyników nie ma, ale każdy jeździ oglądać jak trenuje
Mój styl życia to Piątkowo
- gods bidness
Ale jak się słucha Fokusa na pierwszej Paktofonice, to nie wiem kiedy się właściwie ta gadka o nim jako supertechniku zaczęła. Co prawda są tam powierzchnie tnące, które wtedy robiły wrażenie, ale też pełno pospolitych rymów częstochowskich w innych kawałkach. Chyba dopier od feata na Pezet Noon, który był kompletnie bezsensowny, ale porymowany mocno. Tak czy inaczej ani on najlepszy, ani najgorszy.
- marmolad_k2
Bo Fokus czasem przyspieszał, a wtedy chyba nikt nie przyspieszał.
- gods bidness
Przede wszystkim rozpierdalał na luźnych trackach - Nielegale (to w ogóle jego najlepszy kawałek chyba), 100 wersów, Wieszak's, Czas. Ale to chybawszystko juz post PFK trochę.
peaku fokusa to bym szukał jak był zawieszony w czasie i przestrzeni, albo tutaj
chyba najlepszy jego numer, o dziwo niezłe flow zaserwował a przy okazji głos jakby próbował uporać się z zatwardzeniem nie utrudnia odbioru
poza tym miał parę luzaków, jak np. powtarzam się czy jakiś o jaraniu, którego tytułu nie pamiętam, ale generalnie wszystko co dobrego kojarzy mi się z fokusem, jest raczej bardziej niż mniej niszowe
Dodano po 32 sekundach:
Spoiler
poza tym miał parę luzaków, jak np. powtarzam się czy jakiś o jaraniu, którego tytułu nie pamiętam, ale generalnie wszystko co dobrego kojarzy mi się z fokusem, jest raczej bardziej niż mniej niszowe
Dodano po 32 sekundach:
o no właśniegods bidness pisze: ↑21 wrz 2025, 19:38 Przede wszystkim rozpierdalał na luźnych trackach - Nielegale
Fazi, no i Gog co nie.
Bajorson
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
bo rozstał się z Kiełasem tylko dlatego że ten zaczął nagrywać z popowymi popierdułkami które emitują radia
nie wiem czy tak było, ale takie jest najprostsze wyjaśnienie dlaczego przestali razem nagrywać
nie wiem czy tak było, ale takie jest najprostsze wyjaśnienie dlaczego przestali razem nagrywać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY