Cos czuje ze Mes to specjalnie zrobil. Wymanewrowal flakersa zeby nagral te chujozy wszystkie i teraz wypierdoli z dissem ktory pokaze prawdziwa twarz tedego - smiecia, psychola, wampira energetycznego, przemocowca mentalnego, rure, ziemniora, impotenta i farmazoniarza.
Jak że niby kurwa miałbym was zawieść?!
I jeb prosto w ryj
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Kurwa zamiast wypuszczać diss, to publikuje jakieś wynurzenia na poziomie gimnazjalisty, co odpadł na II etapie wojewódzkiego konkursu przedmiotowego z WOS-u.
Nie wiem czy chciał tym Babis zaimponować, ale pewnie tylko prychnęła pod nosem od tych truizmów.
mes to chyba typ człowieka który opowiadając historię z nieznanymi ci postaciami, to nie przedstawia ich na początku historii albo choćby nie używa zwrotow "z takim arturem i z takim karciem", zjawisko zaobserwowane przeze mnie u osób z niedoskonałościami intelektualnymi, niech ktoś mesa zapyta jakby się czuł jakby nie zjadł dziś śniadania
choć z jego stylem życia to pewnie nie je :/
Czak pisze: ↑22 wrz 2025, 9:29
mes to chyba typ człowieka który opowiadając historię z nieznanymi ci postaciami, to nie przedstawia ich na początku historii albo choćby nie używa zwrotow "z takim arturem i z takim karciem", zjawisko zaobserwowane przeze mnie u osób z niedoskonałościami intelektualnymi, niech ktoś mesa zapyta jakby się czuł jakby nie zjadł dziś śniadania
choć z jego stylem życia to pewnie nie je :/
Hahahah this chociaz tam poza debilizmem jeszcze musi byc wybujale ego, wtedy taki osobnik nie ma zupelnej potrzeby introdukcji postaci z opowiesci
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji