https://pl.wikipedia.org/wiki/Mentalno% ... 4%87_krabaMentalność kraba – sposób myślenia według reguły „Jeśli ja tego nie mogę, to ty również nie możesz”[1]. Metafora została zaczerpnięta od zachowania zauważonego wśród krabów uwięzionych w koszu lub wiadrze. Każdy z nich mógłby samodzielnie uciec, jednakże każda próba ucieczki jest utrudniana przez pozostałe osobniki. Skutkiem takiego zachowania jest niepowodzenie, a w efekcie – śmierć całej grupy.
KęKę
Re: KęKę
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Z Kozim chyba też nie za dobrze obecnie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ja tego nie oceniam z góry negatywnie, bo może rzeczywiście jedyną metodą żeby on się ogarnął była 100% wyjeba na starych ziomków, po prostu stwierdzam fakt, że chyba nikt w polskim rapie tak ostro się nie odciął wcześniej sugerując, że razem damy radę.
Co do Kotziego to było to wyjaśniane:
https://cgm.pl/news/tps-poczul-pare-gro ... a-zarzuty/
Natomiast no Kotzi nie wygląda na takiego co by mógł z kogoś haracze ściągać
Ale może to tylko złudne wrażenie, albo chodziło to TPSA
Co do Kotziego to było to wyjaśniane:
https://cgm.pl/news/tps-poczul-pare-gro ... a-zarzuty/
Natomiast no Kotzi nie wygląda na takiego co by mógł z kogoś haracze ściągać
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
normalnie Kotzi z TPS by mogliby haracze ściągać, tylko Kotzi by musiał dorównać tempowo TPSowi bo on jest bardzo szybki w tym duecie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
beceluj hajs na uliczny ZAIKS albo mój kolega Cię zje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szkoda tego Kękę.
Po rozwodzie już jest chyba tak samotny, że coraz dłużej przesiaduje na Tiktoku.
Dzisiaj urodziny spędzał na Tiktoku.
Po rozwodzie już jest chyba tak samotny, że coraz dłużej przesiaduje na Tiktoku.
Dzisiaj urodziny spędzał na Tiktoku.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
mieszka na jakimś zadupiu tera to nic dziwnego, mindset nałogowca spięta dupa żeby nie polecieć tylko spowrotem po tylu latach to tak się to kończy, że urodzinowy lajt na tiktoku wlatuje jako namiaastka kontaktu z ludźmi
Ostatnio przed spaniem tak sobie myślałem troche. I doszedłem do wniosku, że jeśli miałbym taką moc, taką kurewską, że mógłbym zrobić co chcę, z kim chce, to chyba spierdoliłbym Junesowi Kękę życie(no offence). Zrobiłbym mu cos takiego, żeby pozniej znowu mógł nienawidzić ludzi i o tym nawijać. Albo przekupiłbym jakąś dupe, żeby go wychujała. Troche egoistyczne, ale kto by nie chciał wkurwionego/smutnego Junesa Kękę? Na bank każdy. Na miejscu jego kumpli to pojebałbym go na jakiś czas, a jak nagrałby płyte, to powiedziałbym że to dla jego dobra było. Albo żeby z pracy go wyjebali. Tak na chwile.
- LowestQuality
Kękę słucha się tylko pod 2 warunkami - kiedy nostalgia i wspomnienia was zjadają albo jesteś już tak kompletnie nisko na krawędzi bohatyra że musisz po prostu posłuchać kogoś kto swoim rapem będzie jak kolega obok którego usiądziesz i porozmawiasz. kękę to raczej twórca personalny i sytuacyjny bo nawet w tych potrzebach może jego muzyka nie usiąść tbh
- przedszkolanek
kękę się nie słucha, proste
jakbym miał na krawędzi magika słuchać obecnego Kękiego to chyba bym z tym skończył jednakLowestQuality pisze: ↑15 wrz 2025, 22:37 krawędzi bohatyra że musisz po prostu posłuchać kogoś kto swoim rapem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
masz_szluge_
edenmar pisze: ↑15 wrz 2025, 22:10 Ostatnio przed spaniem tak sobie myślałem troche. I doszedłem do wniosku, że jeśli miałbym taką moc, taką kurewską, że mógłbym zrobić co chcę, z kim chce, to chyba spierdoliłbym Junesowi Kękę życie(no offence). Zrobiłbym mu cos takiego, żeby pozniej znowu mógł nienawidzić ludzi i o tym nawijać. Albo przekupiłbym jakąś dupe, żeby go wychujała. Troche egoistyczne, ale kto by nie chciał wkurwionego/smutnego Junesa Kękę? Na bank każdy. Na miejscu jego kumpli to pojebałbym go na jakiś czas, a jak nagrałby płyte, to powiedziałbym że to dla jego dobra było. Albo żeby z pracy go wyjebali. Tak na chwile.
Hahahaha beka w chuj bo Kękę na Tiktoku przyznał się że jego była żona Bashesh cisnęła go że wybiera chujowe bity i gdy podjarany puszczał jej jakiś nowy kawałek to żeby go nie dołować kwitowała krótko ''Ty lubisz takie bity''
A apropo bitów to jeden z nielicznych który siedzi u Kikiego.
A apropo bitów to jeden z nielicznych który siedzi u Kikiego.
Mój styl życia to Piątkowo
- nobezprzesady
to on już nie jest z Bashesh, czy mnie coś ominęło i ta przewózka normalna kobita normalny chłop i normalne dzieci to z jakąś inną?
tak nawija w kawałku Start z końcówki 2023O czym mam Ci się rozwodzić? Że będziemy się rozwodzić?
O koncerty dalej pytaj Bashesh, a o resztę już nie, czasem nie wychodzi