To może cwel zamiast tego?gods bidness pisze: ↑19 wrz 2025, 19:00 Wróg to w ogóle za mocne słowo na zignorowanie kogoś w internecie.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Zagłosowałem na "obaj przegrywaja", ale jak Mes wypuści coś porządnego (w bliżej nieokreślonej przyszłości), to jestem skłonny zmienić głos, a nawet spełnić składaną przeze mnie obietnicę, tj. zamówić wszystkie płyty Mesa dostępne w necie (włącznie z reedycjami, a także wydania w różnych formatach typu 2cztery7 etc.).
tylko upewnij się że zamówisz je w miejscu które na pewno pośrednio przeleje hajs Mesowi, bo różnie może być, jakieś używki czy coś
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- gods bidness
Przegrał hip hop jak mówił Ryszard Nowak.
Budowanie banki poklepywaczy po plecach i ganianie kontradwertarzy idealnie pasuje do tego tematu i nie sugeruje do kogo 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
jeszcze tylko 4,5h czekacie?
nowy mes już wkrótce
kurwa to nie może nie być hit!
nowy mes już wkrótce
kurwa to nie może nie być hit!
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- Haczapurjan
Wydaje mi się, że reedycje są skrojone specjalnie pod Mesa, bo pewnie starsze wydania trafiają do kabzy jakiegoś Stasiaka czy coś. No ale jeśli chodzi o strony, to Empik i preorder peel raczej wydają się legitne
myślę że tak, najlepiej jakbyś Mesa zapytał
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Haczapurjan to ja tez wszystko zamawiam bo mam tylko flexxip, a potem wrzucamy foty w temacie i lejwmy szampana. Bedzie wieprzowina rozwalcowana
- JESTEM_HIPHOPEM
PO ANKIECIE WIDAĆ, ŻE @2RZYN I TEN DRUGI DRĄ PIZDĘ TAK GŁOŚNO, ŻE MA SIĘ WRAŻENIE, ŻE ŚLIZG ZA RZĘPOLAKIEM, A JEST ODWROTNIE. DZIĘKI ŚLIZGU, ŻE W WIĘKSZOŚCI ZA MNĄ STOISZ. JEST MI BARDZO MIŁO.
oczywiście, że nie, Boski Roman nawijał o higienie, higienie, higienie osobistej i moim zdaniem odgradzanie się od trolli, by zachować spokój ducha na pewno mieści się w jego dobrym przekazie, także listę wrogów warto regularnie aktualizować i otaczać się uwu userami
nie mówię tu o userze JESTEM HIP HOPEM, bo on jest hip-hopem
no to nie wiem, ja lubię czytać wszystkie wiadomości, nawet na telefonie jakie scamerskie próby kontaktu po ukraińsku że mam jakieś kryptowaluty do wypłacenia lubię
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Coś tam się dzieje jeszcze w tym beefie? Nie pamiętam już na której stronie wylogowałem się z tematu. Od dissu Tedego nie pojawiło się nic nowego, co?
chłopie, żałuj że cię nie było, musisz nadrobić
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Spotkałem Mesa w 2015 albo 16 (miałem 18 lat) w energylandii ale bałem się podbić po foto, bo na forum ślizg.eu przeczytałem, że jest bucem i wyruchał komuś pannę.
to forum zmierzam ku końcowi
nie widziałeś może przypadkiem żeby karmił piersią jakieś dziecko?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Rozdawał cukierki i pomagał przechodzić starcom przez ulicę, ale ja miałem przeżartą głowę jakimiś bredniami z forum
to forum zmierzam ku końcowi
Bardzo sympatyczny facet
Ja spotkałem Mesa około 2013 roku, gdy miałem jakieś 15 lat i szedłem z ówczesną dziewczyną. Zagadnąłem o zdjęcie, zapytał, ile mamy lat, i był trochę zniesmaczony odpowiedzią.
To ja w latach 2009-2012 mieszkałem przez chwilę z rodzicami w Warszawie u mojej cioci. Ciocia miała 3-letnią córkę (moją kuzynkę) i tak się jakoś złożyło, że często się nią zajmowałem.
Pewnego razu dostałem zadanie zabrania kuzynki do fryzjera. No to siedzę w poczekalni (salon nie jakiś mega biedny, ciocia miała kasę, ale też nie jakaś ultra wysoka półka) i nagle do tej samej poczekalni wchodzi Ten Typ Mes
Przed wyjazdem do Warszawy myślałem, że będę codziennie trafiał na kogoś sławnego, a to była pierwsza taka sytuacja po prawie 3 latach tam spędzonych. Bardzo się zestresowałem, oczywiście instynktownie najchętniej bym do niego od razu podbił i zaczął sobie robić z nim zdjęcia i tak dalej, ale scykałem / nie chciałem być nachalny, więc po prostu na niego nerwowo zerkałem co 2 sekundy, a on po prostu siedział i czytał jakieś pisemko.
Po jakimś czasie moja kuzynka zaczęła płakać - próbowałem ją za wszelką cenę uspokoić, żeby nie zrobiła mi siary przy Mesie, ale ta ryczała i ryczała.
I nagle Mes wstał i do niej podszedł. Delikatnie ją pogłaskał i zapytał co jest nie tak. Ja powiedziałem, że prawdopodobnie jest głodna czy coś. No więc Mes odłożył gazetę, wziął na ręce moją kuzynkę, podniósł koszulkę i na środku salonu fryzjerskiego nakarmił ją piersią.
Bardzo sympatyczny facet.
Pewnego razu dostałem zadanie zabrania kuzynki do fryzjera. No to siedzę w poczekalni (salon nie jakiś mega biedny, ciocia miała kasę, ale też nie jakaś ultra wysoka półka) i nagle do tej samej poczekalni wchodzi Ten Typ Mes
Po jakimś czasie moja kuzynka zaczęła płakać - próbowałem ją za wszelką cenę uspokoić, żeby nie zrobiła mi siary przy Mesie, ale ta ryczała i ryczała.
I nagle Mes wstał i do niej podszedł. Delikatnie ją pogłaskał i zapytał co jest nie tak. Ja powiedziałem, że prawdopodobnie jest głodna czy coś. No więc Mes odłożył gazetę, wziął na ręce moją kuzynkę, podniósł koszulkę i na środku salonu fryzjerskiego nakarmił ją piersią.
Bardzo sympatyczny facet.