Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
Hehe znowu
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 56 sekundach:
1/8 finału MŚ:
Turcja - Holandia
Polska - Kanada
Argentyna - Włochy
Belgia - Finlandia
Bułgaria - Portugalia
USA - Słowenia
Tunezja - Czechy
Serbia - Iran
Ćwierćfinały:
Polska/Kanada - Turcja/Holandia
Argentyna/Włochy - Belgia/Finlandia
USA/Słowenia - Bułgaria/Portugalia
Tunezja/Czechy - Serbia/Iran
Półfinały:
Polska/Kanada/Turcja/Holandia - Argentyna/Włochy/Belgia/Finlandia
USA/Słowenia/Bułgaria/Portugalia - Tunezja/Czechy/Serbia/Iran
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 56 sekundach:
1/8 finału MŚ:
Turcja - Holandia
Polska - Kanada
Argentyna - Włochy
Belgia - Finlandia
Bułgaria - Portugalia
USA - Słowenia
Tunezja - Czechy
Serbia - Iran
Ćwierćfinały:
Polska/Kanada - Turcja/Holandia
Argentyna/Włochy - Belgia/Finlandia
USA/Słowenia - Bułgaria/Portugalia
Tunezja/Czechy - Serbia/Iran
Półfinały:
Polska/Kanada/Turcja/Holandia - Argentyna/Włochy/Belgia/Finlandia
USA/Słowenia/Bułgaria/Portugalia - Tunezja/Czechy/Serbia/Iran
Ktoś z czwórki Tunezja/Serbia/Iran/Czechy w półfinale, jak to wygląda 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
To co Polska Bułgaria finał, vibe jak z 2006 roku.
- Haczapurjan
Za pół godzinki bój z Kanadą 
I set w pizdę 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- scam_sakawa
Urwą nam Turcy minimum 2 sety w ćwierćfinale?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Haczapurjan
Turcy są przehajpowani. Holendrzy mogli to wygrać, gdyby nie upośledzony Tuinstra co frajerzył co chwilę. Dla Turków znalezienie się w ćwierćfinale MŚ, to największe osiągnięcie w historii męskiej repry, bo żeńska akurat od wielu lat na wysokim poziomie.
Mogą urwać seta, ale nie sądzę, że więcej
Szkoda jednak ze w Fivb nie mają jednej kurwa osoby która potrafiłaby sensownie rozpisać turniej - po latach w formacie 24 drużynowym i co głupszych formułach (3 fazy grupowe zamiast pucharowki gdzie po r1 miałeś 16 i ładna drabinkę z 4 grup) teraz spierdolono cos czego się nie dało popsu czyli rozpiskę na 32 drużyny łącząc grupy w pary na poziomie 1/4
- scam_sakawa
no siatkówka organizacyjnie to poziom dystrybucji środków przez PFRON, żałosny sport pod tym względem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dobrze, że zrezygnowali z tych grupowych fikołków i postawili na prostotę. W 2014 roku mistrz musial rozegrać z 13 spotkań. Teraz wystarczy 7. I wcale nie stracił na atrakcyjności.
Niestety coś za coś. Uwalili liczbę spotkań na rzecz częściej rozgrywanych mistrzostw świata. Xd Typowa FiVB.
Niestety coś za coś. Uwalili liczbę spotkań na rzecz częściej rozgrywanych mistrzostw świata. Xd Typowa FiVB.
- Haczapurjan
- scam_sakawa
Włosi ładny rewanż wzięli za porażkę w grupie z Belgią.
w ogóle, że już na etapie 1/4 grają zespoły z tych samych grup to beka, ale FIVB jest tak ogarnięta jak dobre są numery Palucha BOR
w ogóle, że już na etapie 1/4 grają zespoły z tych samych grup to beka, ale FIVB jest tak ogarnięta jak dobre są numery Palucha BOR
półfinał Włochy - Polska finałem tych śmiesznych mistrzostw
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
włosi pojechali jak z rozjebanym fortepianem, będzie niesamowicie ciężko z nimi
i cannot be a thug they dont dress this well
można gdzieś za free w necie legitnie obejrzeć dzisiaj? bo siedze w biurze w robocie i bym sobie puscil w tle
- scam_sakawa
spróbuj tutaj, ale nie wiem, czy będzie za free:
VBTV - Watch Volleyball Live Stream on Volleyball World TV https://share.google/GFDuC9gBv4EX4zvg9
VBTV - Watch Volleyball Live Stream on Volleyball World TV https://share.google/GFDuC9gBv4EX4zvg9
- Haczapurjan
dzięki panowie
jednak lipa, na pierwszym nie za free, na drugim nie ma
dobra mam na apce canal plusa kurwa
jednak lipa, na pierwszym nie za free, na drugim nie ma
dobra mam na apce canal plusa kurwa
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2025, 13:58 przez Prez, łącznie zmieniany 2 razy.