Lamus rap
Lamus rap
lamusiarski rap, każdy wie o co chodzi. ostatnio mnie wzięła faza na posłuchanie jakichś normalnych przeżyć normalnych cześków po studiach kulturoznawczych 20 lat temu wiec z chęcią posłucham waszych rekomendacji i ogólnie opinii na temat tego zjawiska. ja se bardzo wysoko cenię muzyka bloki skręty numer raza, naprawdę sympatyczna jest to płytka.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Re: Lamus rap
ławka chłopaki z bloków klasyk, piękny bicik tam jest
Pelson kojarzy mi się z tego typu rapem, pewnie na tych jego epkach jest więcej podobnej muzy
przypomniał mi się również stary kawałek Vixena, w którym przewija totalny lamus-rap, jakoś wpadło mi do głowy bo zapamiętałem sam początek
btw czy Dinale i Dizkret się łapią?
Pelson kojarzy mi się z tego typu rapem, pewnie na tych jego epkach jest więcej podobnej muzy
Spoiler
Spoiler
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- marmolad_k2
Dosłownie wczoraj myślałem nad podobnym tematem i chciałem go nazwać Ciumciok Rap
Chciałem dać Afrokolektyw jako pionierów.
Chciałem dać Afrokolektyw jako pionierów.
Cała dyskografia Afro kolektyw, a zwłaszcza projekty Legendarny Afrojax i Gimnastyka artystyczna to definicje lamus rap
Jeszcze te wygrzewy rapera Koza
I może Grupa Operacyjna
Jeszcze te wygrzewy rapera Koza
I może Grupa Operacyjna
- gods bidness
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Pezet - Muzyka Poważna cała płyta
- scam_sakawa
wszystkie płyty Ras lub Rasmentalism to esencja lamus rapu dla studentów wyjątkowo trudnych studiów typu politologia czy socjologia
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o Rahimie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ten gagatek ma całą esencję lamusiarstwa wyciśniętą jak przez szmate w nawijce
Kuban
Sulin
Bonusowo
Kuban
Sulin
Bonusowo
cztery żubry i dwie kurwy
Spoko dziś studenci nie mają pojęcia czym jest Rasmentalismscam_sakawa pisze: ↑18 wrz 2025, 8:28 wszystkie płyty Ras lub Rasmentalism to esencja lamus rapu dla studentów wyjątkowo trudnych studiów typu politologia czy socjologia
Widzę ze wg was każdy lżejszy rap to lamus rap, no ciekawe
Ja np. Afrojaxa bym w lamusa nie wrzucał, w przegrywa owszem, degenerata, kujona tak, ale z lamusem mi się gryzie
- scam_sakawa
ale jak wychodziło ZMNH to ówcześni studenci mieli pojęcie (i ogromny poklask na slg.eu)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
PapcioWujus
Jakiś Nypel, Kinny Zimmer, Proceente, Małpa, Fisz, Dizkret, Vini Vici, Dawid Obserwator, Young Multi, Taco, Quebo, BISZ,Fukaj, Koza, Adi Nowak. Jeszcze by sie paru znalazło, ale tak z glowy na szybko nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2025, 9:03 przez PapcioWujus, łącznie zmieniany 2 razy.
Obecnie studenci słuchają rapu? Mam nadzieję że obecnie z polskiego rapu się wyrasta gdzieś tak w liceum, lepiej dla ich zdrowia psychicznego nie słuchać polskiego rapu.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
No Taco i Maty słuchają i Bambi, ci bardziej zbuntowani to jeszcze Osy i Cpajstajl
Cholera klątwa polskiego rapu nadal wisi nad polskim młodym słuchaczem, ile jeszcze, ile?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ