[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- jadeztematem
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Dlatego dusił przestraszonego fana
podobno
podobno
- Haczapurjan
zapytajmy u źródła @JESTEM_HIPHOPEM
dusiłeś kiedyś fana za to że zadał niewygodne pytanie?
dusiłeś kiedyś fana za to że zadał niewygodne pytanie?
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2025, 14:25 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
masz_szluge_
JEŚLI to prawda z tym duszeniem fana to niezły hipokryta, nie muszę przypominać od czego się beef z Peją zaczął
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
Raczej prawda, bo Tede wielokrotnie odnosił się do wywiadu z Tunim, ale tego akurat nigdy nie dementował. Tak samo swojego obsraństwa przy rozmowie z Ryśkiem, a z tym Quebo uderzającym Zgrywusa też niechętnie się tłumaczył. Zauważcie, że po SKRRRRT udział Micha zaczynał być już praktycznie zerowy przy produkcji płyt, tam jeszcze przy Karmagedonie coś podziałali i potem już albo mu tylko coś tam mixował albo Tede sam trzaskał bity i współpracował z innymi producentami
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2025, 14:28 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
kozak w rapie, pizda w świecie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Oni obaj mogliby się pięknie nawzajem zgrillować w tym beefie, każdy ma na koncie dziesiątki przypałów, tyle że obaj zachowują się tak, jakby chcieli, ale nie mogli.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Cz4rny1337
- Moderator
- jadeztematem
Obaj są w jednej sekcie, jeden ją obśmiewa, drugi udaje że nic takiego nie ma miejsca. Rytuał poniżenia publicznego już wielokrotnie został popełniony, obszczane spodnie i Bezele
ale przyjmijmy alternatywną rzeczywistość, że lecą najcięższe działa, z jednej i z drugiej strony; myślicie, że można by tym zakończyć karierę jednemu lub drugiemu w czasach, gdy słuchacz po tygodniu zapomina i ogólnie ma krótką pamięć? nie wiem co musiałoby wyjść, żeby któryś stał się ofiarą cancel culture
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
-
PapcioWujus
Wgl na przestrzeni lat wieprz strasznie spokorniał, na początku 2000 tedzio byl bardziej agresywny i skory do bójki, beef z Ryszardem wykastrował go totalnie, teraz przemocą jest bee, nigdy sie nie bił a jak juz ma byc konfrontacja to tylko liryczna i ten paniczny strach przed ulicą(tu trauma po naliczeni przez HG)
-
youngpride
W ogóle w Jacku musiało po beefie z Ryśkiem siedzieć tyle frustracji, że jeszcze w 2011 na koncertach leciało wprost „Olej Onara” (na jednym takim koncercie nawet byłem, grudzień 2011 w opolskim K60).
no to 4 dni temu wyszedł wywiad z TDFem gdzie wyjaśnia Tunizjano, Numera i innych, w bardzo prosty sposób, skoro to takie asy, to gdzie oni są teraz, gdzie są ich kariery, zbudowanie takiej marki osobistej jak TEDE czy WJ to nie takie proste i gościu ma lepszy łeb do tego niż się zdaje, czego by na niego nie wyciągać to głównie domysły, pomówienia i interpretacje, może ostre cięcia kadrowe uchroniły go przed takim finałem jak zaliczyła alkopoligamia i kilka innych labeli na polskiej scenie, ja patrzę na to pod kątem czysto biznesowym, bo nie oszukujmy się, to już nie 99"
https://www.youtube.com/watch?v=PPlTzrexIB0
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
-
PapcioWujus
Wyobraźcie sobie jakie śmiechy musiala mieć branża z tego naliczenia przez HG, z tego co kojarzę to ta akcja z naliczeniem wyszła po paru latach na światło dzienne.
-
youngpride
To jest typowa linia obrony osób z NPD. Prawda jest taka, że psychika ofiar takich osób jest ostro podkopywana, co rzutuje na ich dalsze losy dużo bardziej, niż mogłoby się to wydawać.ignorant pisze: ↑17 wrz 2025, 14:33 no to 4 dni temu wyszedł wywiad z TDFem gdzie wyjaśnia Tunizjano, Numera i innych, w bardzo prosty sposób, skoro to takie asy, to gdzie oni są teraz, gdzie są ich kariery, zbudowanie takiej marki osobistej jak TEDE czy WJ to nie takie proste i gościu ma lepszy łeb do tego niż się zdaje, czego by na niego nie wyciągać to głównie domysły, pomówienia i interpretacje, może ostre cięcia kadrowe uchroniły go przed takim finałem jak zaliczyła alkopoligamia i kilka innych labeli na polskiej scenie, ja patrzę na to pod kątem czysto biznesowym, bo nie oszukujmy się, to już nie 99"
Swoją drogą, jakie to ma znaczenie w kwestii prawdziwości zarzutów wobec TDFa?
Spoiler
Żadne.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2025, 14:40 przez youngpride, łącznie zmieniany 1 raz.
- francocarlos
Dlatego właśnie mes wychodzi na taką pizde. Ma takiego oponenta a rzuca wersy o wodzie z chuja… no sami wiecie
Nie wiem czy Tuni to takie wiarygodne źródło. Do aferek o jego wywaleniu czy pobiciu Zgrywusa tdf się niby odnosił… ale chuj, i tak powinien to grzać
Nie wiem czy Tuni to takie wiarygodne źródło. Do aferek o jego wywaleniu czy pobiciu Zgrywusa tdf się niby odnosił… ale chuj, i tak powinien to grzać
- Haczapurjan
No dobra, ale co ma jedno z drugim wspólnego? Wiele osób, np. ze skłonnościami socjopatycznymi osiąga sukces komercyjny/finansowy etc. i to znaczy, że są dobrymi i spoko ludźmi? Bo moim zdaniem mieszasz dwa porządki i nie wiem w jakim celu nawetignorant pisze: ↑17 wrz 2025, 14:33 no to 4 dni temu wyszedł wywiad z TDFem gdzie wyjaśnia Tunizjano, Numera i innych, w bardzo prosty sposób, skoro to takie asy, to gdzie oni są teraz, gdzie są ich kariery, zbudowanie takiej marki osobistej jak TEDE czy WJ to nie takie proste i gościu ma lepszy łeb do tego niż się zdaje
ale ja mówię o czymś zupełnie innym, Ty mu przybijasz łatkę narcyza, mnie to nie obchodzi, ja tylko patrzę na to kto sobie poradził i jak, w życiu nie każdy gra uczciwie, nie każdy ma ten sam cel do osiągnięcia, oceniacie Tedego jak wyżej, spoko luz, ale swoje osiągnął sam dla siebie, o to mi chodziyoungpride pisze: ↑17 wrz 2025, 14:39To jest typowa linia obrony osób z NPD. Prawda jest taka, że psychika ofiar takich osób jest ostro podkopywana, co rzutuje na ich dalsze losy dużo bardziej, niż mogłoby się to wydawać.ignorant pisze: ↑17 wrz 2025, 14:33 no to 4 dni temu wyszedł wywiad z TDFem gdzie wyjaśnia Tunizjano, Numera i innych, w bardzo prosty sposób, skoro to takie asy, to gdzie oni są teraz, gdzie są ich kariery, zbudowanie takiej marki osobistej jak TEDE czy WJ to nie takie proste i gościu ma lepszy łeb do tego niż się zdaje, czego by na niego nie wyciągać to głównie domysły, pomówienia i interpretacje, może ostre cięcia kadrowe uchroniły go przed takim finałem jak zaliczyła alkopoligamia i kilka innych labeli na polskiej scenie, ja patrzę na to pod kątem czysto biznesowym, bo nie oszukujmy się, to już nie 99"
Swoją drogą, jakie to ma znaczenie w kwestii prawdziwości zarzutów wobec TDFa?
Spoiler
Żadne.
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
dobry to znaczy co, dobry dla siebie czy dobry dla innychHaczapurjan pisze: ↑17 wrz 2025, 14:43No dobra, ale co ma jedno z drugim wspólnego? Wiele osób, np. ze skłonnościami socjopatycznymi osiąga sukces komercyjny/finansowy etc. i to znaczy, że są dobrymi i spoko ludźmi? Bo moim zdaniem mieszasz dwa porządki i nie wiem w jakim celu nawetignorant pisze: ↑17 wrz 2025, 14:33 no to 4 dni temu wyszedł wywiad z TDFem gdzie wyjaśnia Tunizjano, Numera i innych, w bardzo prosty sposób, skoro to takie asy, to gdzie oni są teraz, gdzie są ich kariery, zbudowanie takiej marki osobistej jak TEDE czy WJ to nie takie proste i gościu ma lepszy łeb do tego niż się zdaje
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
- jadeztematem
Tzn że nie jest zjebem