Tam chyba jeszcze było ze kazano mu udowodnić, ze to jego konto na slg i pisał na swoim fanpage na fb coś w stylu „uroczyście oświadczam ze użytkownik sidney_polak to moje konto”, popraw ktoś jak mieszam
Pezet - Radio Pezet. Produkcja Sidney Polak (2012)
Re: Pezet - Radio Pezet. Produkcja Sidney Polak (2012)
No było coś w tym stylu
jasny wracaj na forum
klasyk płytka, top 3 pezeta.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- jadeztematem
Niedorobiona płyta, Sydney mocno nie ogarnął, a jako exec producent powinien przynajmniej zapewnić dobrą realizację, a został śmiech z bitów na construction kitach. W sumie Sydney mógłby robić płyty Sentinowi
Co nie zmienia faktu, że był to najlepszy materiał jana pawła z ursynowa.
Co nie zmienia faktu, że był to najlepszy materiał jana pawła z ursynowa.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2025, 11:26 przez jadeztematem, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio Pezet 8/10
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
PapcioWujus
Ale to była słaba płyta, chyba od tego momentu równia pochyla u pezia.
no tak, ostatni moment, gdzie pezio jeszcze nie rapował jak w bece z lokalnych
sidney jako producent wykonawczy robiący polski grime ? Bareja by tego nie wymyślił , nie wiem ile środków odurzających Pezet musiał sobie wtedy zafundować żeby na coś takiego pójść .
co mam powiedzieć - najgorszy numer Pezeta ever, tuż za nim supergirl
co mam powiedzieć - najgorszy numer Pezeta ever, tuż za nim supergirl
Pezet swietnie tu leci, ale niektore bity to jest potwarz. pomijajac totalnie to klejenie z paczek itd, juz huj z tym, ale niektore bity tutaj nie wiedza czy chca byc grimem czy dubstepem, wiec probuja obydwu opcji i zadna nie gra
FUCK OFF MR LAHEY
- jadeztematem
Przypomnijmy wjazd Sidney Polaka na forum slizg.eu i kłótnie z m.in. Boberem oraz innymi forumowiczami portalu na temat tego czy można korzystać z gotowych loopów podczas produkcji bitów czy nie:
https://web.archive.org/web/20190509012 ... start=3660
Polecam, elegancko Sidney masakruje forumowiczów
https://web.archive.org/web/20190509012 ... start=3660
Polecam, elegancko Sidney masakruje forumowiczów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Jakoś kilka dni temu myślałem o tej płycie.
Pewnie wiedziałem, ale wyszło mi z głowy... O co poszło, że relacja Pezeta i Sidneya się zwarzyła? To miało miejsce przed, czy już po premierze wydawnictwa? Dlaczego ostatecznie numer z Kano nie znalazł się na płycie?
Pewnie wiedziałem, ale wyszło mi z głowy... O co poszło, że relacja Pezeta i Sidneya się zwarzyła? To miało miejsce przed, czy już po premierze wydawnictwa? Dlaczego ostatecznie numer z Kano nie znalazł się na płycie?
tu masz wszystko wyjaśnione przez samego sidneja. wogle polecam wszystkim co nie słuchali, 50 minut czystego jebania po peziu, KLASYK
ja to zapamiętałem tak, że on tam napisał coś w stylu, że dla niego to jest dziwne, że fani pezeta ze ślizga aż tak w to nie uwierzyli że to naprawdę on i że to jest dowód na to, że słuchacze rapu mają mniejszy kontakt ze swoimi ulubionymi muzykami niż np słuchacze rocka gdzie takie wchodzenie z widownią w interakcję jest naturalne. huj wie czy tak było czy se to przyśniłem.
zapamiętałem to W HUJ mocniej tbh, ale warto odświeżyć i tak. ofc sidnej ma tam 100% racji i beka ze ślizgających się ignorantów.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Dzięki, e-koledzy. Przypomniałem to sobie teraz wszystko. W tych artykułach poznaliśmy perspektywę Sidneya i w jednym z nich jest napisane, że wcześniej poznaliśmy opinię Pezeta o ich (koniec końców burzliwej) współpracy. Co w takim razie PZU miał do Sidneya? Ja jedynie pamiętam, jak w którymś z późniejszych utworów wbił szpilę tekstem typu "nawalił ten drugi człowiek".
Audycję też przesłuchałem te kilkanaście lat temu (czas leci, c'nie?) na żywo albo z odtworzenia; pewnie na ślizgu był odnośnik do niej. Kano był wówczas moim grajmowym bożkiem, Pezet pewnie ulubionym raperem; to nie mógł nie być hit!
Ostatecznie, jak ktoś wspomniał, wyszedł ni to grime, ni to dupstep, bity jakieś takie generyczne (pewnie wina niesławnych paczek), tekstowo bywa różnie (świetne "Byłem", kuriozalne, pisane dla szalonych krejzolek nastolatek "Supergirl), a cała płyta sprawia wrażenie niespójnej i muzycznie, i tematycznie ("Co mam powiedzieć", "Charlie Sheen", "Byłem", "P-Z" - aż trudno uwierzyć, że to utwory z jednego wydawnictwa).
Audycję też przesłuchałem te kilkanaście lat temu (czas leci, c'nie?) na żywo albo z odtworzenia; pewnie na ślizgu był odnośnik do niej. Kano był wówczas moim grajmowym bożkiem, Pezet pewnie ulubionym raperem; to nie mógł nie być hit!
Ostatecznie, jak ktoś wspomniał, wyszedł ni to grime, ni to dupstep, bity jakieś takie generyczne (pewnie wina niesławnych paczek), tekstowo bywa różnie (świetne "Byłem", kuriozalne, pisane dla szalonych krejzolek nastolatek "Supergirl), a cała płyta sprawia wrażenie niespójnej i muzycznie, i tematycznie ("Co mam powiedzieć", "Charlie Sheen", "Byłem", "P-Z" - aż trudno uwierzyć, że to utwory z jednego wydawnictwa).
- scam_sakawa
4. Ten dzień minie
6. Brutto czy netto
7. Na pewno
10. Noc jest dla mnie (Feat. Fokus)
12. Charlie Sheen (Feat. Ten Typ Mes, Sidney Polak)
17. Slang 2
18. Spis cudzołożnic (Feat. Supra1)
20. Byłem (Feat. Aś)
21. Supergirl
23. Jak być szczęśliwym (Feat. Killa Kela)
25. Shot Yourself (Feat. Kamil Bednarek) (Acoustic Version)
Słuchalne do dzisiaj - przy założeniu, że nie jesteśmy zbyt wymagający i surowi. Gdyby wyjebać skity i z połowę numerów to byłaby najlepsza płyta Pezeta.
6. Brutto czy netto
7. Na pewno
10. Noc jest dla mnie (Feat. Fokus)
12. Charlie Sheen (Feat. Ten Typ Mes, Sidney Polak)
17. Slang 2
18. Spis cudzołożnic (Feat. Supra1)
20. Byłem (Feat. Aś)
21. Supergirl
23. Jak być szczęśliwym (Feat. Killa Kela)
25. Shot Yourself (Feat. Kamil Bednarek) (Acoustic Version)
Słuchalne do dzisiaj - przy założeniu, że nie jesteśmy zbyt wymagający i surowi. Gdyby wyjebać skity i z połowę numerów to byłaby najlepsza płyta Pezeta.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- igorzastyy
Jak być szczęśliwym to mój faworyt z płyty. Nostalgiczny kawałek, jak jest mi smutno to lubię się jeszcze bardziej zdołować słuchając tego.
-
WesolyJozek
Wyzywalem się z Sidneyem na yt kiedyś pod teledyskiem do kawalka skuter, chyba to 2010 bo jesscze byłem w gimnazjum