i co było coś potem ciekawego? bo nie wiem czy odpalać.gods bidness pisze: ↑15 wrz 2025, 20:35 Ale go Wini ciśnie, chyba na TRT wskoczył.
Najpierw o galę Czeczenów, potem o Kadyrowa, potem czy się opłacał gangsterom, teraz czy Sentino mu pokazał i powiedział jak odnieść sukces. A dopiero 7 minuta, choć wiadomo, że zaraz będzie miło.
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ale przeryty jest Wini tymi filozoficznymi rozkminkami xd to drążenie religii, masakra
Znalazł się kurwa filozof spod budki z kebsem
Znalazł się kurwa filozof spod budki z kebsem
40 minuta, Wini dostał już kosę pod żebro i wykrwawia się. Zostało mu jakieś 20 minut życia.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
W końcu jakaś elegancka rozmowa po ostatniej fali łaków na siedzeniu pasażera
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Boże ale męczący ten wywiad, co Wini wpierdala się w zdanie i cwaniakuje to masakra, trzymałem kciuki żeby Malik mu wyjebal plaskuna, mam wrażenie że blisko było
- przedszkolanek
-
masz_szluge_
przekonaliscie, sprawdze
Jak obejrzysz to daj znać czy coś ciekawego faktycznie mówi dzięki
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
masz_szluge_
jesli kogokolwiek interesuje postac malika, albo lubi sluchac winiego - rozmowa calkiem ok. tak jak pisali wyzej, na poczatku byly dosyc niewygodne pytania o czeczenow i high league. pozniej jakas rozmowa o tym czy muzyka malika jest haram, o demoralizacji mlodych, o pozyskiwaniu featow, o sentinto, o klipach. duzo trul dupe w pewnym momencie o religie. taka rozmowa troche na kontrze
@edit
bylo tez o tym czy malik jest gangusem, czy to tylko taka kreacja.
oczywiscie powiedzial, ze to tylko kreacja. odnosnie featow to dopowiem, ze wg niego wiekoszsc byla zalatwiana przez tzw uliczne kontakty.
feat z drakem bylby dla niego wyznacznikiem, ze rzeczywiscie w rapie doszedl daleko. kendricka uwaza za trola i zgreda, ktory zawsze zazdroscil kanadyjczykowi stylowy i calej otoczki.
swoim dzieciom tlumaczy swoje piosenki, ze tata kiedys mial mozliwosc, albo zachowywac sie jak gangster, albo o tym nawijac.
@edit
bylo tez o tym czy malik jest gangusem, czy to tylko taka kreacja.
oczywiscie powiedzial, ze to tylko kreacja. odnosnie featow to dopowiem, ze wg niego wiekoszsc byla zalatwiana przez tzw uliczne kontakty.
feat z drakem bylby dla niego wyznacznikiem, ze rzeczywiscie w rapie doszedl daleko. kendricka uwaza za trola i zgreda, ktory zawsze zazdroscil kanadyjczykowi stylowy i calej otoczki.
swoim dzieciom tlumaczy swoje piosenki, ze tata kiedys mial mozliwosc, albo zachowywac sie jak gangster, albo o tym nawijac.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2025, 13:25 przez masz_szluge_, łącznie zmieniany 2 razy.
dziękuję za streszczenie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Pierwsza godzina zdecydowanie gorsza aż Malik się zagotował w pewnym momencie 56-7 min~~ Wini wcale w tej rozmowie źle nie wypadł jak tutaj co poniektórzy pisali to raczej Malik który był również momentami chaotyczny w swoich wypowiedziach. Druga godzina to ta lepsza godzina.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- jadeztematem
Zapytał czemu Mahomet dał się zrobić pięciu czarnym na pustyni, czy tylko cytował żyda, że Biblia be?
Zajebisty gość z tego Malika. Dobra mordeczka. Zmieniłem zdanie na jego temat.
Mój styl życia to Piątkowo
- przedszkolanek
tutaj ładnie zarelował
Malik mówi o Sentino
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
nie no co ty malik, przecież technika w rapie to chora wczutka dla bumerów
a tak na serio to zara odpalam ten wywiadzik do csa 1.6
a tak na serio to zara odpalam ten wywiadzik do csa 1.6
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ta rozmowa zostawiła mnie z mindfuckiem, nie obejrzałem całej co prawda.
Malik spucował się z kilku kwestii które obnażają o nim prawdę, zarówno jego osoba jak i jego ruchy są obliczone, wykalkulowane. Jego kariera i sposób bycia to takie szachy w moim mniemaniu, taka gra. Otwarcie przyznaje, że jego gangsta przewózka to kreacja
Kiedyś jakaś celebrytka, chyba Edyta Górniak była zajarana Malikiem i mówiła coś w stylu że on jest kim chce w zależności od sytuacji i ja też tak to widzę teraz. Ale nie wiem jaki mam mieć stosunek do typka kompletnie
Właściwie to pojebane bo cała moja niechęć do niego odeszła w trakcie oglądania bo się okazał spokojnym, normalnym ziomkiem. Te całe skakanie na lady w mcdonalds, trashtalk na stories i pojebane teksty piosenek chyba nie odzwierciedlają tego kim on naprawdę jest, wydaje się, że to wszystko żeby podkręcić zainteresowanie. No i chuj wie jaki jest naprawdę, czy taki jak u Winiego, czy taki jak w tekstach, czy głupich filmikach
Malik spucował się z kilku kwestii które obnażają o nim prawdę, zarówno jego osoba jak i jego ruchy są obliczone, wykalkulowane. Jego kariera i sposób bycia to takie szachy w moim mniemaniu, taka gra. Otwarcie przyznaje, że jego gangsta przewózka to kreacja
Kiedyś jakaś celebrytka, chyba Edyta Górniak była zajarana Malikiem i mówiła coś w stylu że on jest kim chce w zależności od sytuacji i ja też tak to widzę teraz. Ale nie wiem jaki mam mieć stosunek do typka kompletnie
Właściwie to pojebane bo cała moja niechęć do niego odeszła w trakcie oglądania bo się okazał spokojnym, normalnym ziomkiem. Te całe skakanie na lady w mcdonalds, trashtalk na stories i pojebane teksty piosenek chyba nie odzwierciedlają tego kim on naprawdę jest, wydaje się, że to wszystko żeby podkręcić zainteresowanie. No i chuj wie jaki jest naprawdę, czy taki jak u Winiego, czy taki jak w tekstach, czy głupich filmikach
Popi.jaku
a co ma mówić, przeciez inaczej dostarczyłby dowodów prokuraturze. Patrz na Sentino, otwarcie mowil o swojej kryminalnej działalności i musiał uciekać z kraju
- scam_sakawa
Sentino prowokacyjnie jeszcze pokrzyczał "HALO POLICJA", gdy tak naprawdę musi się przed nimi ukrywać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- jadeztematem
5%, no dobra 10% od każdego sprzedanego kebaba. Prawda jest taka, że Malik został naliczony przez Dariusza Kulczyka i dlatego teraz świruje, że to wszystko jest grą aktorską