1. Play + rec
2. C.D. Kinematografii
3. Dla pewnego swego
4. A robi sie to tak
5. Mechaniczna pomarancza
6. 'Le się zmahauem
7. Tak jak telewizor
8. Na mocy paktu
9. Az strach pomyśleć
10. Wielka gra
11. Ja to ja 2 (dokuadnie tak!)
12. Dejot rusza czarne puyty
13. Wielkie dzięki
14. W peunej gotowości
15. Znikam
SPOTIFY
YOUTUBE
rozwinęła się gorąca dyskusja w wątku o kinematografii, więc może i tu ktoś miałby ochotę skrobnąć słów parę, to właśnie na tej płycie rah ręką posuwał myszkę swą
jakikolwiek podjazd do debiutu?
Nie pamiętam juz tej płyty, raczej bez szału była, ale w gimnazjum się sporo nasłuchałem Dla pewnego swego, Tak jak telewizor, Na mocy paktu i Ja to ja 2 (dokuadnie tak!).
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Cd kinematografii, a robi sie to tak (ale w wersji z plyty fokusa) fajne. Na mocy paktu wykurwiste, fokus tam leci jak zly, az strach pomyslec ma fajny bit, wielka gra (tego chyba z 3 wersje sa) spoko numer, w peunej gotowosci ma wypierdolisty bit, ja to ja 2 piekne, szkoda tylko tej zmiany bitu w drugiej czwsci, znikam dobre zakonczenie pfk.
Dobra plyta na dobrych kurwa bitach ale slychac ze czesc to odrzuty
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
FruitOffTheWall pisze: ↑15 wrz 2025, 17:54
sluchałem kiedyś namiętnie
Pamiętasz wyczyny lirycznej mafii
Na na na na
Kinematografii
Pamiętasz wyczyny lirycznej mafii
Na na
Kinematografii
tyle z tego pamiętam
czy wrócę? Ni chuja
Podbijam 100%
Z całej płyty pamiętam głównie ten refren
A, oraz to że dawałem jej szansę parokrotnie po czym definitywnie sprzedałem w pizdu
Te numery ktore zostaly nagrane jako nowe maja lepsza jakosc, czuc progres w nawijce w porownaniu do debiutu. Natomiast takie dejot rusza czarne puyty jest niemrawe i powinno zostac jako odrzut, ciekawostka, wrzucone na yt przez pijanego rahima w 2008
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
xD ten początek z zapętloną kwestią rahima czy w ogóle cała jego zwrotka na tym bicie mogłaby lecieć jako intro do jakiegoś podrzędnego teleturnieju z lat 90, albo w najlepszym wypadku z radia marsjanków jak już spierdalają w kosmos, absurdalny klimat