NIE ON TYLKO LIL RICZARD. WSZYSTKO ZGARNIA BEJBI MAMA. ALIMENTY NIE SĄ TANIE. GOŚCIU NIE MA NAWET FLOTY NA BITMEJKERA, REALIZATORA I KIEDY DUPA MU SIĘ PALI WYPUSZCZA SINGIEL "KSYWA TO MES", KTÓRY NAWET NIE MA POUSUWANYCH ZAKŁÓCEŃ. DOMINACJA SPOŁECZNA.
Mes ma 42 lata a nadal się jara Bucowskim, myślałem że faza na niego w roku AD 2025 by mu już przeszła, widocznie mentalnie nadal jest w liceum (za co w sumie props)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Ale nie sprowadzajmy wszystkiego do licealnego jarania się Bukowskim, bo HEHE pije alko. "Ksywa to Mes" to jak najbardziej Bukowski i nie przez piwo z puszki.
Nie no kurwa ja mam deja vu czy Tede w każdym wywiadzie wspomina że poznał się z Paluchem i to super ziomek? xD
To na bank żeby wkurwić Rycha
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
2rzyn pisze: ↑14 wrz 2025, 9:38
Wielki props dla Mesa ze sam sobie bit robi, digʻuhac winyle, jak prawdziwy raper a nie wydmuszka o smrodzie knura
NIECH WYPUŚCI TYLE ALBUMÓW NA SWOICH BITACH CO JA WYPUŚCIŁEM TO MOŻEMY GADAĆ. PÓKI CO TO ON SIĘ JARA MOIMI BITAMI ZE SPORT'U, A NIE NA ODWRÓT. I KTO TU KOGO DOMINUJE?
jotwupe pisze: ↑14 wrz 2025, 9:40
Nie no kurwa ja mam deja vu czy Tede w każdym wywiadzie wspomina że poznał się z Paluchem i to super ziomek? xD
Tede o każdym powie, że to super ziomek, dopóki ten ktoś umie zrobić co najmniej 1 mln wyświetleń na YT. Co prawda po kilku latach prób i gadania o tym, jeszcze nie udało mu się Palucha o ten feat wybłagać, ale dopóki szansa jest, będzie próbować.
Burak pisze: ↑14 wrz 2025, 8:33
Mes ma 42 lata a nadal się jara Bucowskim, myślałem że faza na niego w roku AD 2025 by mu już przeszła, widocznie mentalnie nadal jest w liceum (za co w sumie props)
Jest taka teoria (moim zdaniem tylko częściowo słuszna), ze w momencie, gdy zaczynasz uciekać w alkohol regularnie, zatrzymuje się twój rozwój. Czyli on mentalnie ma dalej to dwadzieścia parę, co w sumie pokrywa się z jego odpałami