Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Kurwa wezcie sobie pusccie jeszcze raz ten beef i sprobujcie nie dostac sraki przy kazdej przeciagnietej przez vnma koncowce. Ja pierdole. Jimson byl 5 leveli nad nim. Mogl se nageac "vnm chuj" ktory nawet o nim nie byl.
- scam_sakawa
Tryptyk, sryptyk, neptyk, co ty kurwa?
Jak wertujesz słownik musisz latać jak epileptyk
Jak wertujesz słownik musisz latać jak epileptyk
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Swoją drogą tryptyk i sryptyk to były tytuły dissow Frostiego na Teabe i vice versa
Żaden polski raper nigdy nie będzie tak duży z dostępem do takiej puli słuchaczy jak Korż rapujący po rosyjsku, nawet na nagraniach z jego koncertów często widać mnóstwo flag - od biało-czerwono-białej flagi Białorusi, przez flagi krajów bałtyckich, po te Ukrainy i Kazachstanu, cały rosyjskojęzyczny wschód.Moltisanti pisze: ↑18 sie 2025, 0:05 Max Khorz zrobił najlepszy koncert hiphopowy w tym kraju i długo nikt go nie przebije
Do tego u niego na koncertach oprawa, energia, wszystko faktycznie robi wrażenie
ten album cne i wsz pt Te-Rap-Ja to ma naprawdę kozackie bity, wsz tam miał taki etap "kariery" że świrował jakiegoś rastamana, i bez kitu czasami omyłkowo tak zaciągnie, że to nawet dobrze zabrzmi. generalnie pierwszorzędnie zmarnowane bity feelxa, ale jak potraktuje się ten materiał jako jakieś freestyle tape (bo nie wierze że teksty były pisane xD) to nawet da sie tego posłuchać
zielona morda i ten nos na pierwszym planie powoduje że wsz wygląda jak certyfikowany goblin. okładka klasyk
zielona morda i ten nos na pierwszym planie powoduje że wsz wygląda jak certyfikowany goblin. okładka klasyk
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Tede dał tam jeden z lepszych swoich bitów
Dodano po 46 sekundach:
Ciekawostka.’ - track ten był na polskim wydaniu THPS4 razem z Tymonem, Fiszem i coś tam jeszcze
Dodano po 46 sekundach:
Ciekawostka.’ - track ten był na polskim wydaniu THPS4 razem z Tymonem, Fiszem i coś tam jeszcze
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
O.S.T.R. jeszcze był z tego co pamiętam.
Byłem dzieciakiem i jak widziałem, że na soundtracku ma być WUJEK SAMO ZŁO to myślałem, że to jakiś przechuj, że taka ksywa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
właśnie se odsłuchałem glam rap bo se wracam do starych płyt tedego. tejk mam taki - gdyby cała płyta była utrzymana w stylistyce tytułowego "glam rap" to byłby to dla mnie klasyk polskiego rapu i bankowo wracałbym często do tej płyty. sir michu naprawdę umiał podrabiać ten timbalandowy laidback, bardzo przyjemnie się tego słucha po latach. niestety na płycie jest za dużo gównianych momentów.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
ten tytulowy track jest przezajebisty, dobry wzor pop rapu z naciskiem na rap, tak samo jak Kamienie 6 lat wstecz. mnie ciezko sie wraca do tej plyty przez radiowe wstawki. gdyby to bylo na trackliscie osobno jako skity to spoko, skip i slucham dalej, ale przez to ze to jest tak wmieszanie to totalnie odejmuje repeat value niestety, a szkoda
FUCK OFF MR LAHEY
GOD BLESS numerem roku
Ile tam leci konkretnych linijek i strzałów, zajebista psychoza i faza maniakalna
Ile tam leci konkretnych linijek i strzałów, zajebista psychoza i faza maniakalna
- Haczapurjan
Od kiedy trap i drill weszły na salony, kawałki stały się monotonne/podobne do siebie, a skillsy przestały odgrywać tak dużą rolę
^^ doceniłem po czasie. Pięknie tam leci i jechanie po ksywach
ruuuuucham was
do soundtracku z gommory
ruuuuucham was
do soundtracku z gommory
to forum zmierzam ku końcowi
ATZ to najlepszy raper w tym kraju OBECNIE - Acid Moro rozjebało. Dodatkowo jest świetnym producentem i DJem. Hip hop pełną gębą. Gdybym słyszał tylko jego z Polski, to uznałbym, że z młodą sceną jest wszystko super zajebiście. A jak wiemy, to różnie z tym.
Rap tworzą niedojrzali ludzie i słuchanie go przez całe życie powoduje ubytki w psychice.
Nie wyobrażam sobie mieć 40 lat i śledzić z wypiekami na twarzy np. dissów Bedoesa czy Eripe. Podniecanie się, kto kogo pocisnął xD
"Byłeś i będziesz gnębiony, pasożycie pierdolony". Albo gra słów Eripe z rip - no po prostu master class xD Wystarczy spojrzeć na starą polską gwardię, co jest związana od zawsze z naszym kurwidołem. Kto tam jest normalny? Abradab? Reszta, czyli Liroye, Tedasy, Mesy, Sentina, Fazi, Paluchy to są chłopy, z którymi nawet nie spuściłoby się muchy w kiblu.
Paluch ma wyjebisty dom z ogrodem, a potem w weekendy jedzie nawijać makaron na uszy chłopom o życiu na ulicy i o tym, że jest ciężko, a pelikany to łykają
Nie wyobrażam sobie mieć 40 lat i śledzić z wypiekami na twarzy np. dissów Bedoesa czy Eripe. Podniecanie się, kto kogo pocisnął xD
"Byłeś i będziesz gnębiony, pasożycie pierdolony". Albo gra słów Eripe z rip - no po prostu master class xD Wystarczy spojrzeć na starą polską gwardię, co jest związana od zawsze z naszym kurwidołem. Kto tam jest normalny? Abradab? Reszta, czyli Liroye, Tedasy, Mesy, Sentina, Fazi, Paluchy to są chłopy, z którymi nawet nie spuściłoby się muchy w kiblu.
Paluch ma wyjebisty dom z ogrodem, a potem w weekendy jedzie nawijać makaron na uszy chłopom o życiu na ulicy i o tym, że jest ciężko, a pelikany to łykają
Wyobrażacie sobie siebie 70 letniego sprawdzającego co tam małolaty nowego nagrały?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- francocarlos
jeszcze jak: "daj glosniej synku"
- rozklad_gaussa
predzej wnusiu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- marmolad_k2
Ja wyobraziłem sobie sobie 70 letniego Tedego bez zębów, co sepleni TO JEST ENWUJOT MORDYYYYY
Wtedy już na pewno będzie flak
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
moi kumple swaaaagmarmolad_k2 pisze: ↑12 wrz 2025, 22:58 Ja wyobraziłem sobie sobie 70 letniego Tedego bez zębów, co sepleni TO JEST ENWUJOT MORDYYYYY
twoi zero swagu