Hype alert
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
O kurwa, więc bedzie odpowiedz
Hype alert

Hype alert
Na godzinę przed koncertem Tedego to powinno wyjść, ale by się Tede stremował
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Mes jest mocno odklejony z tego co widze, Tede jedynie nawiazal do tego, zeby nie robil swojemu dziecku przypalu glupotami, ktore gada i robi. No chyba, ze o czyms zapomnialem, ale to jest pocisk po Mesie, a nie jego rodzinie. Czekam na odpowiedzi, wiadomo niech beef trwa, ale z postów Pjotera wygląda na to, że ma poważne problemy z odróżeniem drzewa od lasu.
nic kurwa nie wyjdzie, nie wiem skad to info bierzecie, chyba, ze trolling nędzny
- gods bidness
Nie będziesz mnie pouczał jak mam wychowywać dziecistachu pisze: ↑12 wrz 2025, 10:23 Mes jest mocno odklejony z tego co widze, Tede jedynie nawiazal do tego, zeby nie robil swojemu dziecku przypalu glupotami, ktore gada i robi. No chyba, ze o czyms zapomnialem, ale to jest pocisk po Mesie, a nie jego rodzinie. Czekam na odpowiedzi, wiadomo niech beef trwa, ale z postów Pjotera wygląda na to, że ma poważne problemy z odróżeniem drzewa od lasu.
Przemądrzały Jacku co ci woda z fiuta leci
mes pewnie zyl sprawami bezpieczenstwa Polski, tak jak w sumie my wszyscy i nie mial czasu na pisanie dissa. tak cos mysle. poki nie bedzie oficjalnej zapowiedzi, to nie ma co sie podniecac
pozdrawiam twojego syna nie kumasz wogle linijek
widać alko przeżarło i wątrobę i logikę
widać alko przeżarło i wątrobę i logikę
Wjechał na Kabaty to i może na koncert wjedzie, zrobi akcję typu Pih - Quebo po czym powie, że zaprasza na youtube o północy
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Nie będzie żadnego dissu, wracajcie do domów
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wjazd na koncert, seria szybkich panczy w stojak od mikrofonu, a kiedy spanikowany wieprz wycofa się na z góry upatrzone pozycje, przejęcie majka i diss na wolnym
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- JESTEM_HIPHOPEM
A POTEM SIĘ OBUDZIŁEŚ
Na Twojej matce
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
-
starygawor
ciekawe co bedzie w nowym dissie mesa
mam nadzieje że nie pójdzie na łatwizne i nie odpowie remixem "nagłej śmierci" tylko da jakieś nowe psycho-linijki
mam nadzieje że nie pójdzie na łatwizne i nie odpowie remixem "nagłej śmierci" tylko da jakieś nowe psycho-linijki
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
Normalnie wjedzie psycho z teledyskiem na pelnej kurwie
Jacku przypominam ze tournament winner to ja
Twoje scierwo rozprute porozrzucam po kabackich polach
Jacku przypominam ze tournament winner to ja
Twoje scierwo rozprute porozrzucam po kabackich polach
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2025, 12:07 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko niech, jak z Kabatami, najpierw upewni się, że Tedego akurat nie będzie na scenie, a najlepiej w ogóle w Polsce.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Tede ty przed koncertem lepiej głos ćwicz jakieś AEIOUY czy coś a nie na forum siedzisz
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
I cho-cho-chodź, bo już dawno nasze konta wypełnione są CZYNSZEM
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- Haczapurjan
Parę stron temu pisałem, że moim zdaniem Tede jest teraz bardziej infantylny niż był choćby te kilkanaście lat temu i zdanie podtrzymuję.
W proponowanych wyskoczył mi jakiś niszowy wywiad z jakiegoś niszowego kanaliku (swoją drogą tych kanałów z wywiadami rapowymi było pełno dekadę temu i teraz świecą pustkami jak jakieś ghost towny) i Tede tutaj daje zupełnie inny vibe. Lekko podjarany, że Mefistotedes/Odkupienie się tak dobrze przyjął, opowiada jakieś anegdotki o interakcjach ulicznych, ale zupełnie inna maniera w głosie, bardziej pogodny etc.
Lubię takie stare wywiady, które przeszły bokiem, bo często można wyłowić jakieś perełki i tak na ten przykład dość źle się zestarzały słowa Tedego w tej rozmowie, że będzie wydawał Wojciecha "Szynę" Nowaka i B.R.O i pokłada w nich duże nadzieje
W proponowanych wyskoczył mi jakiś niszowy wywiad z jakiegoś niszowego kanaliku (swoją drogą tych kanałów z wywiadami rapowymi było pełno dekadę temu i teraz świecą pustkami jak jakieś ghost towny) i Tede tutaj daje zupełnie inny vibe. Lekko podjarany, że Mefistotedes/Odkupienie się tak dobrze przyjął, opowiada jakieś anegdotki o interakcjach ulicznych, ale zupełnie inna maniera w głosie, bardziej pogodny etc.
Lubię takie stare wywiady, które przeszły bokiem, bo często można wyłowić jakieś perełki i tak na ten przykład dość źle się zestarzały słowa Tedego w tej rozmowie, że będzie wydawał Wojciecha "Szynę" Nowaka i B.R.O i pokłada w nich duże nadzieje