no bo on chyba taki po prostu był
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
nie widzialem nic na kanale nadawczym ani w ogole na insta, chyba, ze cos przeoczylem
no bo turzyn podniecony już drugi raz próbuje was w chuja załadować że ma info od mesa
Info z outputu
- marmolad_k2
Przychodzi Mes do proktologa, a w outpucie 2rzyn
Jak Mes skończy rzępolić o sobie i w trójce zafunduje świniobicie wieprza to w lutym wjeżdżam na koncert Messerschmitta w jasnych spodniach i marynarce.
A jak naprawdę pierdolnie to cygaretka, kapelusik i oblane spodnie
A jak naprawdę pierdolnie to cygaretka, kapelusik i oblane spodnie
-
VerminatorX
I po koncercie do Mesa
na koncercie oblałem sobie piwem spodnie
ale myśleć że to z podniety na twój widok wygodniej
na koncercie oblałem sobie piwem spodnie
ale myśleć że to z podniety na twój widok wygodniej
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- Haczapurjan
gods bidness pisze: ↑30 sie 2025, 13:48 Tede zginie.
Dodano po 54 sekundach:
"O jednego Ryszarda za daleko".
Ten post gods bidness moim zdaniem okaże się proroczy i Tede zginie. Wkurwiony Mes go rozpierdoli teraz mocno
jak na razie to rozwalcowany został jedynie domofon
Wyszkoliłem swoje sieci neuronowe na czytanie forum i 100% wyłapywanie postów 2rzyna bez sprawdzania autora postu.
Sluchalem wczoraj tych 3 komor po schabowym lajwie. Nosz kurwa co to jest za gowno. I on jeszcze w tej swojej flakonoveli pyta jak niby mialby bardziej zbesztac Mesa, "co jest dalej niz eemix 69?". Ja pierdole
puste generyczne gowno.
Dawaj Mes rozpierdol go poraz trzeci, tym razem tak ze mu output odpadnie
Dawaj Mes rozpierdol go poraz trzeci, tym razem tak ze mu output odpadnie
Czekam na kolejne miażdżące zarzuty: że Tede kiedyś tam wynajął Audi, że chuja wie o żarciu i powtórzone po raz 2137, że jest słabym rapierem i donosicielem. Nie sądzę, żebyśmy usłyszeli od Mesa cokolwiek nowego.
Potem będę czekał na upublicznienie SMSów do Pjusa, nagrania walki Mesa z domofonem i składu chemicznego plamy na jego spodniach. To z kolei na 99% nigdy się nie wydarzy, ale Tede powtórzy jeszcze 2137 razy, że ma to wszystko, że potwierdzone info i gdyby chciał, upubliczni materiały ostatecznie ośmieszające Tego Typa. Tyle że nie chce, po bo co, i tak wygrał beef, wygrał hip-hop, mnie to już w ogóle nie interesuje, ale przez kolejne 10 lat na każdym kroku dalej będę się nabijał z "rzępolaka".
Potem będę czekał na upublicznienie SMSów do Pjusa, nagrania walki Mesa z domofonem i składu chemicznego plamy na jego spodniach. To z kolei na 99% nigdy się nie wydarzy, ale Tede powtórzy jeszcze 2137 razy, że ma to wszystko, że potwierdzone info i gdyby chciał, upubliczni materiały ostatecznie ośmieszające Tego Typa. Tyle że nie chce, po bo co, i tak wygrał beef, wygrał hip-hop, mnie to już w ogóle nie interesuje, ale przez kolejne 10 lat na każdym kroku dalej będę się nabijał z "rzępolaka".
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- jadeztematem
Chodzi o to jak się koledzy obsrali zapytani czy ich pracodawca ma jakieś wady.chuj pisze: ↑11 wrz 2025, 22:38chodzi o flaka?jadeztematem pisze: ↑11 wrz 2025, 21:52 Przykro się patrzy jak Tede zapytał "Jak myślicie chłopaki, do jakich kwestii przyczepi się kolejna osoba która mnie zdissuje", a chłopaki złapali mumina na twarzy
14h widzowie rozpoczynam hajp