Bonus RPK - Głos ulicy (2025) [Zapowiedź]
Re: Bonus RPK - Głos ulicy (2025) [Zapowiedź]
Świetny utwor
gówno obesrane
Zdelegalizowac
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Re: Bonus RPK
Przecież właśnie dostał dojazd na fb od swoich fanów za ten feat

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
W sumie to tak
jak bardzo mam wyjebane na was kurwy to tylko ja wiemmm /jaaa wieeeemmmmm /
Na początku myślałem, że to AI xD
- jadeztematem
Słychać inspirację Furiatem NH przy podśpiewaniu (00:50).
- Haczapurjan
Jeb jak go cwelą na Facebooku w komentarzach, zarówno na jego profilu, jak i na Glamrapie, a ten nerwowo odpisuje i banuje xdxd
Beka z czepiania się, że nagrał z kimś z kim chciał nagrać.
Jeszcze rozumiem, żeby z konfidentem nagrał, ale spinanie się, bo nagrał z laską nawijającą o ruchaniu xD
Gdyby nagrał z jakimś Pizdoklatem WKS co nawija, że w 5 ruchają kurwę aż się zapowietrzy to by były propsy od golemów, że fajny numer mordo.
Jeszcze rozumiem, żeby z konfidentem nagrał, ale spinanie się, bo nagrał z laską nawijającą o ruchaniu xD
Gdyby nagrał z jakimś Pizdoklatem WKS co nawija, że w 5 ruchają kurwę aż się zapowietrzy to by były propsy od golemów, że fajny numer mordo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
zajebiscie tu oliwka sie odnalazla ale polski sluchacz hip hopu z komentarzy na fb nie slucha muzyki tylko czyta naglowki
Dodano po 32 sekundach:
przez ostatnie pare tygodni czuje jakies ciezkie nasilenie zidiocenia w ogolnopojetym internecie a wy
Dodano po 32 sekundach:
przez ostatnie pare tygodni czuje jakies ciezkie nasilenie zidiocenia w ogolnopojetym internecie a wy
- Haczapurjan
No dobra, ale to wy jesteście zdziwieni? Jaki fanbase miał Wkurwiony Dzieciak przez lata? Pytanie retoryczne
- marmolad_k2
Oliwka Brazil to głos dzisiejszej ulicy po prostu.
- jadeztematem
hipsterzy i mieszkańcy woliHaczapurjan pisze: ↑11 wrz 2025, 14:15 Jaki fanbase miał Wkurwiony Dzieciak przez lata? Pytanie retoryczne
-
PapcioWujus
Słuchacze Bonusa spięci mocno, a jak ktoś wyżej wspomniał z żadnym konfidentem nie nagrał, a co wiecej Oliwka Brazil dostała poparcie SAMEGO Roberta RS77
jak latał po wolności.
Z jednej strony wrogie drony wlatują na terytorium Polski, a z drugiej zawistna banda hejterów najechała mój profil,czego w sumie spodziewałem się. Zawsze kiedy jest akcja, pojawia się reakcja. Tutaj mam doczynienia z hejterami podającymi się za "niezadowolonych starych fanów", którzy mentalnie zatrzymali się w czasach "Wkur*ionego Dzieciaka" i zarzucają mi hipokryzje. Do tego obrażają mnie, nazywając produktem itp. A to wszystko dlatego, bo zrobiłem coś innego niż zwykle, z kimś kogo nielubią. Hejt to nie jest "konstruktywna krytyka", a jedynie tłumaczenie waszego nieudacznictwa. Cwani jesteście kiedy ameby bez swojego zdania idą w waszą narrację. Napędzacie się wzajemnie, ale ja jestem za start lis, żeby mnie to w jakikolwiek sposób złamało. Wręcz napędzacie mnie do działania, co przekuwam w sukces i dobry biznes. Pieski szczekają, karawana jedzie dalej. Pozdrawiam normalnych ludzi i prawdziwych Fanów. A wy głupie hejterskie kur*y czekajcie do 16, bo ten ładny klip, który zrobiliśmy na najwyższym poziomie, będzie waszą egzekucją. BANG BANG 

Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
-
PapcioWujus
Bony obsrany output
przecież tam zwrotka bonusa ma kurwa 100% vibe zwortek oskara pam pam na g funkowych bitach.
nigdy kurwo mnie nie złamiesz
nigdy kurwo mnie nie złamiesz
dziwki basen i machanie kutasem
egzekucja w klipie dosyć niefortunny dobór słów jak na kogoś kto bierze na klipy neonazistów
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji