szukam filmus

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
BENGAL

szukam filmus

Post autor: BENGAL »

siema szukam filmu takiego co kiedys widzialem ale zapomnialem jak sie nazywa film i aktor co tam gra. film jest w nowym jorku takim mrocznym brudnym i akcja jest o takim ziomeczku zydzie co wyskakuje z puchy po 8 latach za gruby raban w takiej restauracji jak zabili z ziomkiem wlochem z mafi takich dwoch murzynow bo go ziomek z ktorym dorastal na dzielnicy wyrolowal. ten zyd wogole trzymal z gangusami z wloskiej mafi i ten zyd ma brata co byl w wietnamie wojakiem a i ma drugiego braciaka malolata co ma kabriolet niezly i jest artysta dobrze zapowiadajacym sie. ten zydek ma wspolasa takiego latino napakowanego co dupy wyrywa a on mu podkreca raz w gadce ze kurwa pedalem moze jest bo sie tak wygladem swoim przejmuje. no i kurwa akcja jest gruba on wychodzi bierze dragi hardkorowe heroine wali napady jakiemus dilerowi wypierdala nozem w oko. ma taka stylowke polewna chodzi kurwa w bluzie wsadzonej w jeansy i skarpecie na glowie skejtowskiej i okulary ubiera ze na czapke zaklada az go ziomek z mafi pyta jak ten przychodzi mu opierdolic lupy mowi mu cos tam co jest z toba kurwa chodzisz w jakiejs skarpecie na glowie ziomus ogarnij sie. a i kurwa ten murzyn co go oszczedzil w knajpie to szuka na nim zemsty odkad uslyszal ze on jest na wolnosci i tam potem solowke wali z takim murzynem od tego murzyna co go laskawie przy zyciu zostawil i nie zajebal i ja wygrywa i murzyn sie wkurwia i ucieka. potem kurwa ten murzyn dostal korby znowu i go dorwal i odjebal a w zemscie ten brat kurwa z wojny z wietnamu sie kurwa zaczail na chlopa w przejsciu takim wdrapal kurwa na sufit w tunelu czy huj wie gdzie i jak ten do skrytki chcial wejsc to sie opuscil jak komandos i mu gardlo podcial. kurwa nie wiem czy to tupac nie byl tym murzynem wlasnie. i tupac chyba oka nie mial wtedy. i w huj fajnej muzyki tam jest ze sie przyjemnie to oglada. kozacki film kurwa niedoceniany z klimatem ulicznym
edycja ten ziomek co gral glowna role gral tez w takim zajebistym filmie ze jezdzil na harleyu davidsonie w takiej zajebistej kurtce skorzanej i sie skumal z kowbojem takim i duzo rabanu narobili. jak ktos ma tytul tego drugiego filmu to tez chetnie obejrze pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Re: szukam filmus

Post autor: Rupert »

Killer

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

[mention]BENGAL[/mention] ten drugi film to o ziomku na harleyu to nie Easy Rider?
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
BENGAL

nieee w tym drugim to sie zaczyna film jak on wstaje w sylwestra bo fajerwerki strzelaja pali szluga w oknie na lozku spi na golasa jego maniura patrzy sie co on odkurwia on ubral kurtke kozacka i wsiada na motor i jedzie do la i tam jest napad na stacje a on kurwa rozpierdala typow bierze kopyto podrywa klientke nie placi za benzyne i spierdala
Rupert pisze: 02 lis 2019, 19:43 Killer

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Obrazek nieee tam nie bylo enrike iglesiasa tylko taki kurwa twardziel niezly co jest podobny do bruce whilisa
edycja
kurwa ten typ mial w filmie taki zajebisty wisior zloty na splocie cartiera tkai kurwa zakrecony jak makaron swiderki w tych niebieskich paczkach i na nim zawieszke z gwiazda dawida klimat w huj. ten typ pamietam ze potem mial dziwna morde chyba jakies operacje sobie zajebal dziwne
Ostatnio zmieniony 02 lis 2019, 20:22 przez BENGAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Obrazek
Awatar użytkownika
BENGAL

Ablazir pisze: 02 lis 2019, 20:22 Może Drugie oblicze?
https://www.filmweb.pl/film/Drugie+oblicze-2012-614352
tam byl murzyn bez oka to byl chyba tupac amaru shakur
Awatar użytkownika
BENGAL

o huj mam znalazlem mocny film polecam kurwa kazdemu klimacior w huj i dobre nutki leca w scenach a ten drugi zara tez tu wklepie
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Dzięki Bengal obczaję sobie bo wygląda spoko
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Będzie oglądane :D
BTW, mi chodziło o ten drugi z harleyowcem, masz go też?
Obrazek
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Kurwa BENGAL "ten murzyn" z Bulleta to nie byle murzyn tylko naprawdę 2Pac.
Oczywiście film klasyk, pierwsze ujęcie jak wjeżdża muzyczka klasyczna i przechodzi w Supa Star Group Home super.
A drugi film to Harley Davidson i Marlboro Man. Mickey Rourke i Don Johnson.
Awatar użytkownika
BENGAL

manys dobrze nawinal tak sie wlasnie nazywa. to juz taki bardziej rozpierducha film akcji ale lubie ten film bo ma w sobie jakis klimat ktory na mnie oddzialuje ze mi sie go oglada git
Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

moze polecic ktos jakis sci-fi gdzie sie napierdalaja potwory i jest spoko? coś jak godzilla czy pacific rim
Raz wódzina, raz na witaminach
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

power rangers
albo project monster
ODPOWIEDZ