szukam filmus
Moderatorzy: gogi, con shonery
szukam filmus
siema szukam filmu takiego co kiedys widzialem ale zapomnialem jak sie nazywa film i aktor co tam gra. film jest w nowym jorku takim mrocznym brudnym i akcja jest o takim ziomeczku zydzie co wyskakuje z puchy po 8 latach za gruby raban w takiej restauracji jak zabili z ziomkiem wlochem z mafi takich dwoch murzynow bo go ziomek z ktorym dorastal na dzielnicy wyrolowal. ten zyd wogole trzymal z gangusami z wloskiej mafi i ten zyd ma brata co byl w wietnamie wojakiem a i ma drugiego braciaka malolata co ma kabriolet niezly i jest artysta dobrze zapowiadajacym sie. ten zydek ma wspolasa takiego latino napakowanego co dupy wyrywa a on mu podkreca raz w gadce ze kurwa pedalem moze jest bo sie tak wygladem swoim przejmuje. no i kurwa akcja jest gruba on wychodzi bierze dragi hardkorowe heroine wali napady jakiemus dilerowi wypierdala nozem w oko. ma taka stylowke polewna chodzi kurwa w bluzie wsadzonej w jeansy i skarpecie na glowie skejtowskiej i okulary ubiera ze na czapke zaklada az go ziomek z mafi pyta jak ten przychodzi mu opierdolic lupy mowi mu cos tam co jest z toba kurwa chodzisz w jakiejs skarpecie na glowie ziomus ogarnij sie. a i kurwa ten murzyn co go oszczedzil w knajpie to szuka na nim zemsty odkad uslyszal ze on jest na wolnosci i tam potem solowke wali z takim murzynem od tego murzyna co go laskawie przy zyciu zostawil i nie zajebal i ja wygrywa i murzyn sie wkurwia i ucieka. potem kurwa ten murzyn dostal korby znowu i go dorwal i odjebal a w zemscie ten brat kurwa z wojny z wietnamu sie kurwa zaczail na chlopa w przejsciu takim wdrapal kurwa na sufit w tunelu czy huj wie gdzie i jak ten do skrytki chcial wejsc to sie opuscil jak komandos i mu gardlo podcial. kurwa nie wiem czy to tupac nie byl tym murzynem wlasnie. i tupac chyba oka nie mial wtedy. i w huj fajnej muzyki tam jest ze sie przyjemnie to oglada. kozacki film kurwa niedoceniany z klimatem ulicznym
edycja ten ziomek co gral glowna role gral tez w takim zajebistym filmie ze jezdzil na harleyu davidsonie w takiej zajebistej kurtce skorzanej i sie skumal z kowbojem takim i duzo rabanu narobili. jak ktos ma tytul tego drugiego filmu to tez chetnie obejrze pozdrawiam
edycja ten ziomek co gral glowna role gral tez w takim zajebistym filmie ze jezdzil na harleyu davidsonie w takiej zajebistej kurtce skorzanej i sie skumal z kowbojem takim i duzo rabanu narobili. jak ktos ma tytul tego drugiego filmu to tez chetnie obejrze pozdrawiam
Re: szukam filmus
Killer
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
- zemsta1kadluba
[mention]BENGAL[/mention] ten drugi film to o ziomku na harleyu to nie Easy Rider?
mołpy są kozackie
nieee w tym drugim to sie zaczyna film jak on wstaje w sylwestra bo fajerwerki strzelaja pali szluga w oknie na lozku spi na golasa jego maniura patrzy sie co on odkurwia on ubral kurtke kozacka i wsiada na motor i jedzie do la i tam jest napad na stacje a on kurwa rozpierdala typow bierze kopyto podrywa klientke nie placi za benzyne i spierdala
nieee tam nie bylo enrike iglesiasa tylko taki kurwa twardziel niezly co jest podobny do bruce whilisa
edycja
kurwa ten typ mial w filmie taki zajebisty wisior zloty na splocie cartiera tkai kurwa zakrecony jak makaron swiderki w tych niebieskich paczkach i na nim zawieszke z gwiazda dawida klimat w huj. ten typ pamietam ze potem mial dziwna morde chyba jakies operacje sobie zajebal dziwne
nieee tam nie bylo enrike iglesiasa tylko taki kurwa twardziel niezly co jest podobny do bruce whilisaedycja
kurwa ten typ mial w filmie taki zajebisty wisior zloty na splocie cartiera tkai kurwa zakrecony jak makaron swiderki w tych niebieskich paczkach i na nim zawieszke z gwiazda dawida klimat w huj. ten typ pamietam ze potem mial dziwna morde chyba jakies operacje sobie zajebal dziwne
Ostatnio zmieniony 02 lis 2019, 20:22 przez BENGAL, łącznie zmieniany 1 raz.
tam byl murzyn bez oka to byl chyba tupac amaru shakurAblazir pisze: ↑02 lis 2019, 20:22 Może Drugie oblicze?
https://www.filmweb.pl/film/Drugie+oblicze-2012-614352
o huj mam znalazlem mocny film polecam kurwa kazdemu klimacior w huj i dobre nutki leca w scenach a ten drugi zara tez tu wklepie
- zemsta1kadluba
Kurwa BENGAL "ten murzyn" z Bulleta to nie byle murzyn tylko naprawdę 2Pac.
Oczywiście film klasyk, pierwsze ujęcie jak wjeżdża muzyczka klasyczna i przechodzi w Supa Star Group Home super.
A drugi film to Harley Davidson i Marlboro Man. Mickey Rourke i Don Johnson.
Oczywiście film klasyk, pierwsze ujęcie jak wjeżdża muzyczka klasyczna i przechodzi w Supa Star Group Home super.
A drugi film to Harley Davidson i Marlboro Man. Mickey Rourke i Don Johnson.
manys dobrze nawinal tak sie wlasnie nazywa. to juz taki bardziej rozpierducha film akcji ale lubie ten film bo ma w sobie jakis klimat ktory na mnie oddzialuje ze mi sie go oglada git
moze polecic ktos jakis sci-fi gdzie sie napierdalaja potwory i jest spoko? coś jak godzilla czy pacific rim
Raz wódzina, raz na witaminach
power rangers
albo project monster
albo project monster