[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Tak mówił. Profesjonalni wokaliści używają przepony, bo śpiewając tylko z gardła szybki siadałby im głos
Dokladnie takHaczapurjan pisze: ↑10 wrz 2025, 14:34Zdaje się, że chodziło o nieużywanie przepony, dobrze kojarzę?
Rozumiem doping trochę inaczej niż wmawianie piłkarzowi, który przewraca się o własne nogi, że jest najlepszym napastnikiem świata. I żeby było jasne, nie tylko Mesowi nie za bardzo idzie w tym beefie (padło tu już stwierdzenie "walka o puchar pefronu").
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
Przecież to nawet nauczycieli się uczy, żeby z przepony mówili, ale polscy raperzy wiadomo, sto lat za murzynami.
Dodano po 5 minutach 56 sekundach:
Ale problemem jest tu jeszcze to, że on używał tego gardła do zmieniania naturalnego tembru swojego głosu od Notesu, od kiedy zaczał skrzeczeć i jęczeć (SIEJEJEEAH), więc musiał zajechać tak czy inaczej.
Dodano po 5 minutach 56 sekundach:
Ale problemem jest tu jeszcze to, że on używał tego gardła do zmieniania naturalnego tembru swojego głosu od Notesu, od kiedy zaczał skrzeczeć i jęczeć (SIEJEJEEAH), więc musiał zajechać tak czy inaczej.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2025, 16:13 przez gods bidness, łącznie zmieniany 3 razy.
Haha nawet w oddychaniu Mes jest lepszy od cyklisty 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Trochę tak, a trochę zdarza mu się ostatnio (chyba ostatnio, w sumie produkcje Mesa z ostatnich lat też sprawdzałem nieregularnie) wciągać powietrze tak głośno, że czasem odechciewa się słuchać:
Nastrój mam mroczny jak chhhhhhhhhh bity RZA'y
A chwilę wcześniej, chociaż to akurat nie problem z oddychaniem:
Problem, że myślicie, to nie mogło się wydarzyyyyyyyyć
Strasznie to dla mnie brzmiało, jeszcze przed błaźnieniem się na Instagramie i boksowaniem domofonu, na szczęście w KSYWA to MES nie ma takich fikołków. No, może są, ale przeszkadzają mi dużo mniej.
Nastrój mam mroczny jak chhhhhhhhhh bity RZA'y
A chwilę wcześniej, chociaż to akurat nie problem z oddychaniem:
Problem, że myślicie, to nie mogło się wydarzyyyyyyyyć
Strasznie to dla mnie brzmiało, jeszcze przed błaźnieniem się na Instagramie i boksowaniem domofonu, na szczęście w KSYWA to MES nie ma takich fikołków. No, może są, ale przeszkadzają mi dużo mniej.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
wazna informacja dla redaktora granieckiego, od teraz bedzie mogl swoje dissy i piosenki udostepniac na spotify w formacie FLAC 44.ein killa Herz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
Nie wiem czy to będzie cold take czy hot take, ale nieironicznie uważam, że „64 Lajny” to był najlepszy diss jaki Tede nagrał w tym beefie, a to już w chuj słabo świadczy o kondycji tego beefu i dissów Jaculi
Przede wszystkim max męcząca jest ta maniera w jego nawijaniu, bo ona z jego obecnym głosem jest ciężka do strawienia. Ten głos to mu się chyba totalnie już zdegradował
-
VerminatorX
Tede będzie robił na migi rap.
+1Haczapurjan pisze: ↑10 wrz 2025, 17:23 Nie wiem czy to będzie cold take czy hot take, ale nieironicznie uważam, że „64 Lajny” to był najlepszy diss jaki Tede nagrał w tym beefie, a to już w chuj słabo świadczy o kondycji tego beefu i dissów Jaculi
Najśmieszniejsze jest to że najwięcej panczlajnow to miał Wini 
Wini nadal zdecydowanie najlepszy diss tego beefu.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
-
WesolyJozek
Ile Mes w ostatnich latach nagrał plyt i zagrał koncertów, a ile Tede? Nie jest ci głupio byc takim sajkofanem?
A co ja jego kurwa manager jestem? Tede nagrał w chuj i wszystko tragiczne, no ale jak suka robi byle jak to tak potem jest.
- gods bidness
Beka jak te niby niepozorne zarzuty Mesa codziennie znajdują odzwierciedlenie w co rusz to nowym trafnym przykładzie z życia.
Diss mesa rośnie w moich uszach z każdym odsłuchem
Poza dziadkiem który tekst sprawia cringe to jak ktoś pisał wcześniej jest w chuj punchy które zapadają w głowie
Skolimowi
Rob
Rimming
Tez dużo punchy w celne słabe punkty granie dla wioch z discopolowcami z których Jacek się śmieje
Drimlajny Tedego zajebiste, świetny bit flow
Zmieniam swoją opinię na remis na ten moment
A mes ma track do przodu
Skamlec
Skomleć
Nie wiem
Ale wciąż będziesz
Zjebem
Poza dziadkiem który tekst sprawia cringe to jak ktoś pisał wcześniej jest w chuj punchy które zapadają w głowie
Skolimowi
Rob
Rimming
Tez dużo punchy w celne słabe punkty granie dla wioch z discopolowcami z których Jacek się śmieje
Drimlajny Tedego zajebiste, świetny bit flow
Zmieniam swoją opinię na remis na ten moment
A mes ma track do przodu
Skamlec
Skomleć
Nie wiem
Ale wciąż będziesz
Zjebem
- Haczapurjan
^No cóż, sytuacja dynamiczna
Co ty gadasz w ogole, przeciez Mes w tym beefie jest jak ronaldinho w prajmie a Tede jak krychowiak po udarze.
Mesiwo we wszystkim full profeska, glos niezajechany, artyzm, skill, no jest kurwa mac w chuj mocnym rozpierdalatorem.
Tede oprocz tego ze nie potrafil z przepony nawijac to pewnie zdarl dodatkowo glos od darcia pizdy na koncertach gluchych ludzi "zrobcie pierdolony halaaaaaas, enwujoooooooot"
Mes to sie powknien na koncert grubasa wjebac jak kiedys david ruffin, wyjebac mikrofon ze starej spruchnialej lapy flejtuha, kop na leb i "to jest wlasnie to co nazywam wejsciem z buta"
W piątek diss Mesa, czekacie?
Info z dupy wyjete
Info z dupy wyjete
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE