najbardziej ruchable raperka

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

którą byś ten teges

Adma
45
13%
Ania Sool
3
1%
Bambi
53
16%
Dziarma
29
9%
Fagata
40
12%
Guova
7
2%
Kara
5
1%
Lilu
12
4%
Modelka długie ciemne
11
3%
Modelka długie jasne
8
2%
Modelka krótkie włosy
25
7%
OG Kamka
2
1%
Oliwka Brazil
6
2%
Rena
9
3%
Ruskiefajki
5
1%
Ryfa Ri
5
1%
Susk
2
1%
Wdowa
38
11%
Young Leosia
32
9%

Liczba głosów: 337

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: najbardziej ruchable raperka

Post autor: oldschool »

@bronek no cóż, kwestia gustu.

Dla mnie to jest damska wersja Kukona z ładnym ciałem
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

No imo na tych zdjeciach ladna, ok moze nie jakas bogini ale no spoko wyglada. A ta baby v na tych mniej korzystnych zdjeciach jak glonojad typu fagata na walce mma. W sumie tez trudno ocenic nie widzac danej osoby na zywo, bo na zdjeciach to wiadomo ze kazda moze wygladac jak bogini
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

chuj pisze: 10 wrz 2025, 15:42 ta baby v spoko ale nadal bez podjazdu do dziarmy
Fakty
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
edenmar

Post autor: edenmar »

po dogłębnej analizie zgłaszanych kandydatur, w plebiscycie z możliwością wielokrotnego wyboru punktowałbym chyba w następujący sposób:

5pkt
Dziarma - za całokształt, nochal jest oczywiście kurwa gigantyczny i nie działa to na jej korzyść, ale trafia do mnie argument, że wygląda na taką, co robi śmigło z chuja, sprawdzałbym

3pkt
Taifun - ładniutka, wydaje się mieć też w miarę poukładane w głowie, gdyby to nie był temat "najbardziej ruchable", to mogłaby wylądować na pierwszym, ale tak to niestety lista rezerwowa (niemniej Guaca props i zazdro)
Baby V - na pierwszy rzut oka wygląda na taką, co ma atuty Fagaty i Bambi, a jest pozbawiona ich defektów, jest potencjał, ale nie znam suczyska zbyt dobrze, więc na razie poczekalnia
Bambi - bibmbały przy takiej figurze robią robotę, nie ma co pierdolić, przymknąłbym oko na niezbyt wyjściową twarz

1pkt
Zapałka - kariery rapowej to tu za bardzo nie było, więc może trochę naciągane, ale faktycznie ładna naturalna dziewczyna i kojarzę z jakichś akcji typu hoot16, więc trochę pick jak Taifun z Undy, tylko szczebelek niżej
Dianka - też nie wiem, czy to traktować jak raperkę, bo kojarzę ją bardziej z jakichś śpiewanych refrenów, ale brakuje mi w tym zestawieniu drobnej, jebniętej alternatywki, więc niech będzie
Modelka curly (Ula Kowalska) - wszystkie te modelki wyglądają trochę randomowo, niby ładne, do niczego nie można się przyczepić, ale jak przychodzi co do czego to idziesz do Dziarmy z wielkim nochalem, albo Bambiszona ze szczurzym ryjem, ta z kręconymi włosami chyba najbardziej wyrazista, więc punkt dla niej
Fagata - nie jestem wielkim fanem, broni się otoczką jebniętego szona gotowego na wszystko, bo jeśli chodzi o urodę to potrafi czasem wyglądać pociągająco, a innym razem kompletnie odpychająco
Young Leosia - ujdzie, chociaż nie robi jakiegoś mega wrażenia, efekt wow coraz mniejszy, trzecia liga, równie dobrze mogłaby być któraś z tych pozostałych nijakich modelek, albo kurwa Zui, czy inna gwiazdka sezonu, ratuje ją chyba tylko nieco większa wyrazistość i rozpoznawalność

taka jest moja prawda futbolu
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

Wnoszę o podpięcie wszystkich panien do pierwszego tematu wraz z odnośnikami do instagramów i wprowadzenia głosowania wielokrotnego wyboru jak użytkownik powyżej
Pussyhole fatter than a Benz with a body kit

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

jakieś masowe prowo odpierdala się z tą dziarmą, włącz sobie kurwa jeden z drugim kilka wywiadów z nią, np. ten urywek chociaż
Spoiler
wyobraź sobie, że skreczujesz jej po łechtaczce a ona wykrzywia ryj w ten dziwny sposób, skacze ci na chuju a jej kolczyki dzwonią jak dzwonki w cygańskim taborze, ładujesz ją od tyłu a ona "chopie chopie ale nie tak głęboko", przecież fiut sam więdnie przy niej, karyńsko straszne i wali od niej zapewne fajami a nie fajnymi perfumami
Kalom

Post autor: Kalom »

edenmar :bowdown:
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Wiadomo że każdej raperce znajdziesz chujowe zdjęcia gdzie wygląda niekorzystnie ale w prime fotach dziarmy bije taki seksapil że bym z wyra nie wypuszczał
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

Tylko Dziarma, Wdowa i blondi z krótkimi włosami
Awatar użytkownika
dr zjeb

Czak pisze: 10 wrz 2025, 16:18 wyobraź sobie, że skreczujesz jej po łechtaczce
Byku, po tych pomówieniach na temat boskiej Dziarmy jedyne, co jestem sobie w stanie wyobrazić, to klepanie Cię po łysinie jak Benny Hill :dunno:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Czak pisze: 10 wrz 2025, 16:18 ona wykrzywia ryj w ten dziwny sposób, skacze ci na chuju a jej kolczyki dzwonią jak dzwonki w cygańskim taborze
właśnie ona daje wajbsy takiej cymeryjskiej nałożnicy konana barbarzyńcy i to jest jej największy atut. fantasy bycz

totalnie ten klimat:
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Wklej kurwy Jaby jeszcze :dunno:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Dziarma to mix dostojeństwa i seksapilu młodej Lisy LaCroix i krejzolstwa tej małolaty z "True Grit"
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Miło widzieć, że na poważne tematy najlepsza dyskusja.
@Burak kiedy można głosować?
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Zjebslaw czy były dziś przyjmowane jakieś używki ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Najlepsza używka to ruchanie Dziarmy. Jak czytam jakie gwiazdy wolicie od niej to :dunno: To tak jakby powiedzieć, że od scen erotycznych z Exarchopouloską w "Blue" lepsze są fotki bladych polskich psioch w "Twoim Weekendzie".
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2025, 18:06 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

dobra gościu ja zapomniałem że ty dwa razy starszy ode mnie, w twoim wieku to pewnie ruchable jest wszystko co przed menopauzą
Awatar użytkownika
dr zjeb

A to inna sprawa. Moment, w ktorym zauważysz że jest dużo ładnych panien w ogóle, to będzie moment żeby zrobić sobie rachunek sumienia :D

Inna sprawa, tym bardziej z takiej perspektywy można właściwie dostrzec, że Dziarma to nie pierwsza lepsza, a tamte to sezonowe atrakcje
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Może zamiast ankiety lepiej topke zrobić jak @edenmar?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

kociao pisze: 10 wrz 2025, 8:44 saturn mordo dawaj swoje top3 (Fagata i ...?)
chyba nie mam żadnych kontrowersyjnych take'ów
tak jak napisałeś - fagi (ehh, dlaczego tak wcześnie sprzedałem tę koszulkę, ominął mnie spory zysk)
oprócz tego natalisa i pewnie któraś z trójki dziarma/babyv/europussey

wyuzdana, sukowata aura - tatuaże, mocny makijaż, długie pazy, piercing
prawie każdemu podoba się ten styl
więc jeśli traktować nazwę tematu dosłownie, to tak wygląda topka

nie wiem, czuję się trochę brudny mówiąc o tym wszystkim
ofc kumam założenia dyskusji - pewnie w równoległym świecie istnieje jakaś zjezdzalnia.org i panny też dyskutują tam o WALORACH pl raperów
nie jestem pruderyjny
ale, jakby to kurwa ująć.. próbuję ostatnio dostarczać sobie innych bodźców
załóżcie topic "raperka, z którą chciałbyś porozmawiać przy herbatce" czy coś
poza tym, ile warta moja opinia, skoro w życiu nie zasmakowałem żywej kobiety?
Spoiler
^^lubiłem jej sesje ciążowe
moim zdaniem botoks tu zadziałał pozytywnie, nadał twarzy takiego fajnego efektu "slut"

z ksyw, które (chyba) jeszcze nie padły, proponuję niejaką ecnavelo
ex-dziewczyna tymka, nagrała kilka chujowych piosenek
warto zwrócić uwagę na wyraźny followup do belli bellz (w sensie dała sobie wydziarać pupę)
Spoiler
Obrazek
marmolad_k2 pisze: 09 wrz 2025, 19:37 raperka, co się w bikini turlała po dachu, to jakaś znajoma Saturna była, kojarzy ktoś nazwę?
to była julia kuc:
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2025, 22:44 przez saturn, łącznie zmieniany 2 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
ODPOWIEDZ