A to nie jest tak, że ten zarzut o faflunienie padał już bardzo często w przeszłości?gods bidness pisze: ↑10 wrz 2025, 12:36 W ogóle to czemu Tede tak zaczął bełkotać, że trzeba nagle z napisami jego rapu słuchać? Przecież wcześniej nie było takiego problemu. Myślicie, że miał udar?
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
oczywiście, że pojawia się to chyba mniej więcej od Elliminati. Czyli odkąd zaczął nakurwiać tymi wielokrotnymi, jego aparat mowy po prostu nie nadąża.Haczapurjan pisze: ↑10 wrz 2025, 13:03 gods bidness pisze: ↑28 min temu
W ogóle to czemu Tede tak zaczął bełkotać, że trzeba nagle z napisami jego rapu słuchać? Przecież wcześniej nie było takiego problemu. Myślicie, że miał udar?
A to nie jest tak, że ten zarzut o faflunienie padał już bardzo często w przeszłości?
2rzyn oddychaj nosem
Charczenie pojawilo sie 2020/2021, bo na Disco noir był jeszcze względnie rozumiany, natomiast juz na Espeorte według mnie nie
Czyli ewidentnie koronka była grana
Czyli ewidentnie koronka była grana
"straciłem głos od ścierwa" jak nawijał Sento
sama barwa głosu mimo, że się zmieniła to to nie byłby problem, gorzej że u jacy czasami dykcja sie rozjeżdża
- gods bidness
Ale on przecież w tych dissach nie daje jakichś morderczych przyspieszeń, chuj wie czego, żeby faflunić coś tam szemrząco.
w dissach to akruat ja wszystko albo 99% wyłapałem. ale to może być kwestia osłuchania z twórczoscią wieprza
- Haczapurjan
Może w dissach wyjątkowo faflunił, żeby:
1) Mes nie dosłyszał i miał trudniej z odbiciem zarzutów
2) Bal się, żeby Mes usłyszał najbardziej mordercze linijki, bo mógłby rzępolić na domofonie znowu
1) Mes nie dosłyszał i miał trudniej z odbiciem zarzutów
2) Bal się, żeby Mes usłyszał najbardziej mordercze linijki, bo mógłby rzępolić na domofonie znowu
może kwestia na czym się słucha, ale ja nie miałem z tym problemu serio, drimlajny osobno wrzucone moga mieć trochę lepszy mix, albo mi się wydaje, już tutaj o tym wspominałem
Spoiler
W sumie sukces, bo nie odniósł się do prawie niczego.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ja nie wiem jaki macie słuch. ja tam wszystko słyszę. skrzeczenie oczywiście jebać
Z siajomi też nie słychać, musiałem założyć słuchawki za 200zl i dalej chujowo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
odpaliłem sobie znowu ten Mesa drugi diss i to jest niestety chujowe, nie dziwię się że Tede uznał się już za zwycięzcę a głosy zawodu odnośnie Tedego wynikają jedynie z tego, że nagrał dissy na 50% swoich możliwości, jak widać na Mesa to wystarczyło
- Haczapurjan
Głosy zawodu bardziej wynikają z tego, że robił taki hype, jakby to rzeczywiście miało rozjebać grę. Nawet swoim podchujaszczym jak Abel czy Wuwunio kazał pisać na social mediach swoich, że krwiście, że o Jezu, koniec, finis poloniae i tak dalej, a tu wyszedł kapiszon
@Bane to sie nazywa doping. Idz zapytaj kibicow na zylecie czemu morde wydzieraja i wtedy daj znac.
Waco mowil w czym problem ze tede brzmi jak przetyrana dziwka (prawie doslowny cytat)
Waco mowil w czym problem ze tede brzmi jak przetyrana dziwka (prawie doslowny cytat)
- Haczapurjan