Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
wyskoczyła mi reklama
https://www.nike.com/pl/t/buty-c1ty-cor ... HJ4316-201
podobają mi się przede wszystkim kolory ale cena już niekoniecznie. może coś podobnego widzieliście i możecie polecić?
https://www.nike.com/pl/t/buty-c1ty-cor ... HJ4316-201
podobają mi się przede wszystkim kolory ale cena już niekoniecznie. może coś podobnego widzieliście i możecie polecić?
nic na potem
Wyglądają jak coś, co wyląduje albo na Zalando Lounge, albo w którymś Factory.
Dzięki, to jeszcze doprecyzuje. Chodzi mi bardziej o coś takiego, że mogę to upchać do plecaka w bagażu podrecznym i nie zajmie dużo miejsca, coś jak np. adidas Tennis HU Pharrell - te udało mi się ugnieść i zmieścić bez zajmowania dużo miejsca.
normalnie wchodzisz do sportsdirect i kupujesz za 699 białe yzy 350 i nie chcesz chodzić w innych butach
i mogą coś pierdzieć że to było modne w 2017 ale wychodzę z założenia że jesteśmy w tym wieku że się nosi to co się podoba
i mogą coś pierdzieć że to było modne w 2017 ale wychodzę z założenia że jesteśmy w tym wieku że się nosi to co się podoba
moje ukochane buciki, bardzo wygodne, polecam
niestety zaczęła odchodzić mi w nich podeszwa
pan szewc uratował na chwilę i wytrzymały dodatkowy rok
ale w tym roku pan powiedział że już nie da rady podkleić
kupiłbym sobie je znowu ale mam już białe buty a nie mam żadnych ciemnych nierozjebanych
i nie mam w czym chodzić na pogrzeby
niestety zaczęła odchodzić mi w nich podeszwa
pan szewc uratował na chwilę i wytrzymały dodatkowy rok
ale w tym roku pan powiedział że już nie da rady podkleić
kupiłbym sobie je znowu ale mam już białe buty a nie mam żadnych ciemnych nierozjebanych
i nie mam w czym chodzić na pogrzeby
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
Byla to taka podkrętka wiadomo ze spoko butki natomiast ciezko zaprzeczyc ze nie pasuja do rondla cinczinati, koszulki wiesz gdzie jest hajs tu dzi**o i dresow baggy urban classics
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Nigdy nie rozumialem jak moga sie ludziom cortezy podobac, tak samo jak pumy ferrari ale no co czlowiek to inne gusta i trzeba to szanowac
chociaz po tym co pokazuje wujek google to troche z air force'owali ten model i wyglada ok, kolorystyka za to fajna wiec props sami zajarzyli ze cos jest nie tak w tych og modelach i naprawili ten blad
chociaz po tym co pokazuje wujek google to troche z air force'owali ten model i wyglada ok, kolorystyka za to fajna wiec props sami zajarzyli ze cos jest nie tak w tych og modelach i naprawili ten blad
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
air max dn8, props czy hejt?
Na zdjęciach mi się bardzo podobają, ale musiałbym w realu je zobaczyć
Na zdjęciach mi się bardzo podobają, ale musiałbym w realu je zobaczyć
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET