[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
nie ma nic bardziej wieśniackiego i krzyczącego o atencje jak te okulary, jakby ktoś je kurwa specjalnie dla warsiawiaków zaprojektował
Do dzisiaj utrzymuję, że w refrenie jest "serdeczne pozdro Vienio".
-
MinisterBrakuKultury
Haczapurjan pisze: ↑09 wrz 2025, 22:16 „Drimlajny” miały potencjał, ale zamiast marnować pół dissu na tłumaczenie się z jakiegoś samochodu, trzeba było napierdalać i wyciągać tę prywatę co na lajwach i już bym oczko wyżej ten diss oceniał
O co chodzi z tą prywatą? Streścić ktoś może?
- Haczapurjan
M.in to, że Mes miał rzekomo wysyłać SMS-y Pjusowi, że go zajebie. I różne inne kwiatki, o których Tede mówił, że wie, ale nie powie
- gods bidness
Tede jest full of shit.
-
starygawor
drugi najlepszy diss na tedasa po dtkj
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
No wiadomo przecież.
No i akurat feat z Mesem.
"To jest walka o puchar pefronu".
Kurwa Mes się flexuje że ważne zajęcia ma, że dziecko etc, a tymczasem pan Jacek Graniecki informuje Polske o napasci ruskich dronów. Punkt dla Tedego.
- scam_sakawa
+ niebieska karta Mesa.Haczapurjan pisze: ↑10 wrz 2025, 8:18M.in to, że Mes miał rzekomo wysyłać SMS-y Pjusowi, że go zajebie. I różne inne kwiatki, o których Tede mówił, że wie, ale nie powie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Tede to ma ladnie najebane we lbie. Farmazoniarz nr 1 w Polsce. Nie ma drugiego takiego rapera ktory tyle razy zajebal farmazonem a potem urwal go w polowie i powiedzial ze wie ale nie powie wiecej.
- gods bidness
Ale z tą zajawką na Adolfa, dajcie spokój, tyle milionów ludzi poginęło.
Zgadzam się, że choć Mes generalnie lepiej umie w rapsy, te jego disy bez pierdolnięcia i prawie bez odnoszenia się do wersów Tedego trudno nazwać disami.
Przez to wszystko Tede bez formy (3 komory to najgorsze, co nagrał w tym beefie), faktycznie czasem nawijający niewyraźnie, bez prywaty (przynajmniej w nagraniach), ale jednak odbijający zarzuty i wbijający szpilki od siebie, jakie by nie były, dla mnie wyciera biednym szlachcicem podłogę.
Przez to wszystko Tede bez formy (3 komory to najgorsze, co nagrał w tym beefie), faktycznie czasem nawijający niewyraźnie, bez prywaty (przynajmniej w nagraniach), ale jednak odbijający zarzuty i wbijający szpilki od siebie, jakie by nie były, dla mnie wyciera biednym szlachcicem podłogę.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ja się nie wstydzę pochodzenia jak bążur
zabawne ale nie pasuje trochę
zabawne ale nie pasuje trochę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Pytam poważnie, bo nie siedzę w temacie i nie wiem: Ty mieszkasz w jego bloku i nie musisz płacić czynszu oraz wynajmu, że tak wychwalasz pod niebiosa dosłownie każde pierdnięcie Mesa?
Rozumiem, że można kogoś lubić/preferować muzykę jednej ze stron, ale bez jaj. Chyba, że to umiejętne trollowanie, wtedy oczywiście szanuję.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
W ogóle to czemu Tede tak zaczął bełkotać, że trzeba nagle z napisami jego rapu słuchać? Przecież wcześniej nie było takiego problemu. Myślicie, że miał udar?
Ze strachu przed Mesem głos mu drży
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
W pierwszych dwóch disach rozumiałem prawie wszystko, w Dedlajnach już nie było z tym najlepiej, w Komorach jest dużo gorzej. W ostatnich latach nie sprawdzałem nowych rzeczy od Tedego prawie w ogóle i gdybym włączył same Komory, pewnie uznałbym, że tak mu się po prostu zrobiło. Ale tutaj dykcja zdycha dosłownie z numeru na numer, albo boomeru na boomer.gods bidness pisze: ↑10 wrz 2025, 12:36 W ogóle to czemu Tede tak zaczął bełkotać, że trzeba nagle z napisami jego rapu słuchać? Przecież wcześniej nie było takiego problemu. Myślicie, że miał udar?