Karze by się przydała jakaś szkoła klasy jak na TTV kiedyś było, bo wygląda i ruchu ma jakby kurwy używała jako przecinka
najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
9 strona tematu, tantiemy wpadają a ja se do góry dupą leżę
Karze by się przydała jakaś szkoła klasy jak na TTV kiedyś było, bo wygląda i ruchu ma jakby kurwy używała jako przecinka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
nowo huciana
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Dziarma. Wygląda na zdrowy miks pożaru w łóżku i we łbie.
Połowa tych lasek mogłaby nieironicznie iść w fullcapie do łóżka, kilka z nich stylowka (nawet nie ze uroda, tylko też ciuchy etc) jak właścicielka punktu mani pedi w blaszaku przy bazarku która trzyma młode dziewczyny pracownice żelazną ręką i jeździ mercedesem w wersji czarny lakier biała skóra czerwone dodatki.
Btw temat o chłopach może być zarzewiem mocnych rozkmin, szukamy przystojnych w klasycznym kluczu czy jednak podgrupy pt koksy vs fajne Bartki vs kategoria styl dowolny z dziarami na mordach?
Połowa tych lasek mogłaby nieironicznie iść w fullcapie do łóżka, kilka z nich stylowka (nawet nie ze uroda, tylko też ciuchy etc) jak właścicielka punktu mani pedi w blaszaku przy bazarku która trzyma młode dziewczyny pracownice żelazną ręką i jeździ mercedesem w wersji czarny lakier biała skóra czerwone dodatki.
Btw temat o chłopach może być zarzewiem mocnych rozkmin, szukamy przystojnych w klasycznym kluczu czy jednak podgrupy pt koksy vs fajne Bartki vs kategoria styl dowolny z dziarami na mordach?
Jak Ty chcesz szukać przystojnego chłopa to idź na forum my music czy co tam jest
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Facetów nie ma sensu bo i tak wygra VNM
Nie rozumiem co tu byloby do rozkminy: w temacie "najbardziej ruchable raper" (jezeli by powstal) bys glosowal na rapera ktorego najchetniej bys wyruchal. Ewentualnie, zeby nie bylo zazdrosnych, to moznaby zrobic jeszcze 3 temat "raper ktoremu dalbym sie ruchable" gdzie bysmy glosowali na rapera ktoremu najchetniej oddalibysmy swoje kakaowe oczko bo moze na forumku oprocz pedalow sa tez pasywne pedaly
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
weź to skasuj kurwa
co tu się za pedalstwo odpierdala
co tu się za pedalstwo odpierdala
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
A koledze jak przyjebie na siłowni tez się boicie powiedzieć że dobrze wygląda bo was będzie pewnie chciał za siusiaka złapać?
- przedszkolanek
ewentualnie można by też zaznaczyć rapera o mordzie cwela, podpadałby pod most ruchable
bronek posting
świadomość swojej ignorancji
Hela Kicia powinna mieć gościnne wejście na listę jak Australia na Copa America.
i żona numer raza, aka najlepsza dupencja w polskim rapie i okolicach
a te posty bronka niezłe rzeżucha
a te posty bronka niezłe rzeżucha
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
wujot widac ze sie wstydzi i juz tworzy sobie alibi takimi postami ale pewnie pierwszy by zaglosowal w tych tematach hehe 
A @przedszkolanek jak widac juz ma w glowie nawet konkretne scenariusze gdzie do takich aktow by sie doprowadzil, no nie oceniam jezeli robi to za obopolna zgoda
A @przedszkolanek jak widac juz ma w glowie nawet konkretne scenariusze gdzie do takich aktow by sie doprowadzil, no nie oceniam jezeli robi to za obopolna zgoda
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- przedszkolanek
tak teraz sobie myślę, że najbardziej ruchable raperem najpewniej zostałby raper, którego ruchali w czterech
Podbiję jedną kandydaturę jeszcze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
fajna, co to za raperka? Czy mozna gdzies uslyszec jej numery w internecie?
No można, ale lepiej wygląda niż rapuje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
z tych młodszych najlepsza
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
To nie jakąś funfela Ady ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia