AdMa
- scam_sakawa
Re: AdMa
ale ma ogromne cycki i wie, że skupia na sobie w chuj uwagi męskiej
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Haczapurjan
No kwestia gustu. W swoim prime time i z tym cycem miała tabuny spermiarzy, po dziś dzień ma. Nawet jeśli mielibyśmy przyjąć jakiś „obiektywny kanon piękna”, choć taki nie istnieje, to wystarczy, że miała od chuja stulejarzy w DM-ach przez lata i sam ten fakt wyjebał jej ego do góry. Trochę jak na Tinderze, gdy brzydka laska dostaje pełno swipe’ów, bo spermiarze chcą zaruchać. Tylko w przypadku Admy pomnóż to razy 1000 albo i więcej
- oKulTywowany
No nie gadajcie że od Admy jakaś bambi z końskim ryjem czy brudnopis leosia jest ładniejsza
Mówie tu o primie młodosci czyli jakies 10 lat wstecz
This page is no longer available.
- oKulTywowany
Tak
No tutaj dyskusyjne, bo ryj Bambi rzeczywiście niewyjściowy, ale ja tam fanem urody Admy nie byłem nigdy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Haczapurjan
Z celebrytkami jest ten problem, że sam fakt bycia znanym daje jej boosta do atrakcyjności.oKulTywowany pisze: ↑09 wrz 2025, 16:27 No nie gadajcie że od Admy jakaś bambi z końskim ryjem czy brudnopis leosia jest ładniejsza
Obejrzałbyś się za taką Julią Wieniawą czy Wiktorią Gąsiewską na ulicy, gdyby pracowały w Żabce i nikt by ich nie znał?
Ja tak, kto wybrzydza ten nie ruchaHaczapurjan pisze: ↑09 wrz 2025, 17:42 Obejrzałbyś się za taką Julią Wieniawą czy Wiktorią Gąsiewską na ulicy, gdyby pracowały w Żabce i nikt by ich nie znał?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Imo z urody to bambi > adma ale sama adma tez ladna trzeba przyznac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Za Gąsiewską takHaczapurjan pisze: ↑09 wrz 2025, 17:42
Obejrzałbyś się za taką Julią Wieniawą czy Wiktorią Gąsiewską na ulicy, gdyby pracowały w Żabce i nikt by ich nie znał?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- oKulTywowany
Gusta i guściki,osobiście wolę figurę i urode Admy
a tu mi jakiś bękart z jakimiś rondlami z pizdy wyskakuje
a tu mi jakiś bękart z jakimiś rondlami z pizdy wyskakuje
This page is no longer available.