też mam dla fanów, sprzedam taniej niż ten user
Quebonafide - Egzotyka (2017)
Re: Quebonafide - Egzotyka (2017)
Ostatnio wpadlem na numer "changa" i zajebiscie mi sie podoba, mimo ze kiedys mi sie w ogole nie podobal. Zajebiste te takie afrykanskie bity jak w tym numerze albo w "plyta dekady 3" filipka i bobera, sa jeszcze jakies ciekawe polskie numery z podobnymi bitami?
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
mam podobnie jak bronek, tylko z dwa lata wstecz. Też odpaliłem to przez przypadek i wjechało kozacko. Nazario, Madagaskar, C’est la Vie zajebiste trakulce do dziś
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no "totem leśnych ludzi" gurala pierwszy przychodzi na myśl, ale dla mnie się go nie da słuchać na dłuższą metę to nie wiem czy dobre nutki tam są
ale bity afrykanckie
ale bity afrykanckie
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
Chyba jeszcze nigdy totemu w calosci nie przesluchalem wiec moze to dobra okazja zeby to zrobic? Nie jestem fanem gurala ale jak nie zapomne to sprawdze, moze sie zaskocze i mi sie spodoba. Dzieki
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie wiem czy pasuje do klimatu Changa, ale na pewno rozpatrywalbym te kandydature w kategorii EGZOTYKA i DZIKIE BANGERY
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Już myślałem że diament za WSCHÓD / ZACHÓD w preorderze ale jednak nie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
quebo mieszka w bydgoszczy teraz?
A co do wyroznienia to nie wiem czemu jeszcze ktos zadaje te debilne pytanie "czy zasluzyl": no jak sprzedal to zasluzyl bo takie sa reguly przyznawania tych diamentowych i innych plyt, chyba nie jezdzil z klamka po polsce zeby zmuszac ludzi do kupna
A co do wyroznienia to nie wiem czemu jeszcze ktos zadaje te debilne pytanie "czy zasluzyl": no jak sprzedal to zasluzyl bo takie sa reguly przyznawania tych diamentowych i innych plyt, chyba nie jezdzil z klamka po polsce zeby zmuszac ludzi do kupna
od dzisiaj złote płyty za sprzedaż tylko dla artystów zaakceptowanych przez gremium
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- przedszkolanek
niezle, chlop ma bipolar i bilokacje jak tu go nie kochac i nie podziwiac
To troll jakiś przeciez
Najbardziej przehajpowana płyta w polskim rapie, niesamowicie mierna na max. 3-4/10.
Jedynie Madagaskar props jako banger koncertowy.
Jedynie Madagaskar props jako banger koncertowy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
arabska noc >>> arabskie noce
Nigdy nie lubilem madagaskaru i ogolnie nie przepadalem za ta plyta ale szanuje to jakim szerokim echem sie rozeszla. Sama otoczka tez tylko dodaje kolorytu tej plycie ktora idealnie obrazuje tekstami i brzmieniem takiego nowoczesnego europejczyka (w tamtych czasach, teraz juz sa troche inne czasy), ktory gdzies tam bardziej niz kiedys jest otwarty na poznawanie innych kultur i na skonfrontowanie swoich pogladow na swiat z tym co zobacza i uslysza w roznych zakatkach swiata, pewnie dlatego tyle ludzi potrafi sie utozsamic z tym materialem
Nigdy nie lubilem madagaskaru i ogolnie nie przepadalem za ta plyta ale szanuje to jakim szerokim echem sie rozeszla. Sama otoczka tez tylko dodaje kolorytu tej plycie ktora idealnie obrazuje tekstami i brzmieniem takiego nowoczesnego europejczyka (w tamtych czasach, teraz juz sa troche inne czasy), ktory gdzies tam bardziej niz kiedys jest otwarty na poznawanie innych kultur i na skonfrontowanie swoich pogladow na swiat z tym co zobacza i uslysza w roznych zakatkach swiata, pewnie dlatego tyle ludzi potrafi sie utozsamic z tym materialem
Mówiłem o tej płycie, a te 2 są z innych. Kawałek z KRS na pewno jeden z najlepszych na tej płycie, ale nie przepadam jakoś mega.
jak z innych
czy ja mam mandela efekt?
czy ja mam mandela efekt?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
No te dwa numery to z: Dla fanek euforii (2017)
A jak już bym miał wybierać Hypebae to wolę wersję ze Sferą niż Igim
A jak już bym miał wybierać Hypebae to wolę wersję ze Sferą niż Igim
też wole ze sferą. igi tam piszczy i zapodaje flow jak losowy czarnuch w tamtych czasach. sfera miał swój styl italo disko przynajmniej.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Lata tego numeru nie słyszałem, na tamte czasy napewno tego słuchałem, bo słuchałem też dużo Sfery, ale chujowy jest numer to momentu wejścia Sfery, masakra. Chyba lepiej to zapamiętałem
Dużo lepsze były te dwie epki, które wyszły chyba przy tej płycie równolegle