[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
To nawet nie jest kanał Mesa, tylko automatycznie wygenerowany kanał "Ten Typ Mes - temat", który się tworzy jak Artysta (specjalnie z dużej litery) wrzuci swoją muzykę na streamingi w tym YT Music
Podejrzewam że teledysk do tego jakiś będzie czy inny obrazek tylko w ciągu dnia, a nie o północy
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
dobra jednak nie, głupoty pierdole xD
Podejrzewam że teledysk do tego jakiś będzie czy inny obrazek tylko w ciągu dnia, a nie o północy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
Ja z miesiąc temu dodałem pełną subskrypcję (wszystkie powiadomienia) na to jego konto, żeby dissu nie przegapić i dzisiaj chuj, nawet powiadomienia nie było. Jak wieje w oczy, to wieje.arystokrata91 pisze: ↑09 wrz 2025, 9:41 Mnie nawet algorytm YouTube'a nie podsunął tego kawałka, a gwałciłem pełno kawałków i wywiadów z Mesem od wielu lat na tym koncie. Wpadło mi info na jakimś gównofanpage'u Facebooka i ręcznie wszedłem na kanał Mesa na YT...
No jest dramat pod kątem marketingowym, ale Mes chyba od zawsze miał problem z niską popularnością.
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
Może być, bo by pasowało do mojej akcji z brakiem powiadomienia.Burak pisze: ↑09 wrz 2025, 9:45 To nawet nie jest kanał Mesa, tylko automatycznie wygenerowany kanał "Ten Typ Mes - temat", który się tworzy jak Artysta (specjalnie z dużej litery) wrzuci swoją muzykę na streamingi w tym YT Music
Macki Tedego i jego syna z Sony Music sięgają nawet algorytmu YT, ajajaj dobrze że ślizgawka wolna od ai, od ai dystans
dobra muzyka sie sama obroni
dobra muzyka sie sama obroni
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
mnie też algorytm nic nie podpowiedział a mam pełną subksrybcje, normalnie dzwoneczek kliknięty i załapkowane co trzeba
jakbym nie wlazł na forumek to bym nie wiedział, ze kawałek wyszedł
ale coż, beef is over
jakbym nie wlazł na forumek to bym nie wiedział, ze kawałek wyszedł
ale coż, beef is over
żadne over, over
mes jeszcze nie powiedział ostatniego słowa
mes jeszcze nie powiedział ostatniego słowa
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
A taki troche offtop, jakie polecacie fp na fejsie dotyczące rapu?
Moim zdaniem negatywne komentarze dotyczące dissow byly zasłużone, to byly po prostu słabe dissy. Oczywiście pewnie jakas mała część to wczuci fani Tedasa, i jeszcze mała cześć to jacyś wczuci nacjonalisci/boty nienawidzący Ukrainy.
Natomiast najnowszy singiel to po prostu świetny kawalek
Moim zdaniem negatywne komentarze dotyczące dissow byly zasłużone, to byly po prostu słabe dissy. Oczywiście pewnie jakas mała część to wczuci fani Tedasa, i jeszcze mała cześć to jacyś wczuci nacjonalisci/boty nienawidzący Ukrainy.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
fb slizgawki jakby był prowadzony
a tak to żaden, co mi po opinii jakiegoś kasztana który pewnie nie wie nawet jaki polski raper srał do szafy
@JESTEM_HIPHOPEM, @Mes pogódźcie się, bo nie ma sensu, żeby starzy, utalentowani ludzie się kłócili. Nie ma sensu, lepiej tworzyć razem super scene i społeczność niż się spinać.
a tak to żaden, co mi po opinii jakiegoś kasztana który pewnie nie wie nawet jaki polski raper srał do szafy
@JESTEM_HIPHOPEM, @Mes pogódźcie się, bo nie ma sensu, żeby starzy, utalentowani ludzie się kłócili. Nie ma sensu, lepiej tworzyć razem super scene i społeczność niż się spinać.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
najlepiej się tym nie zajmować i jak tylko beef na 100% wygaśnie to sie odpiąć od tematu polskiego hiphopu i zajać się czymś pożytecznym. jak widać obcowanie w tej tematyce przez wiele lat powoduje trwały uszczerbek na zdrowiu psychicznym co widać po obu stronach barykady.Karkovsky pisze: ↑09 wrz 2025, 9:55 A taki troche offtop, jakie polecacie fp na fejsie dotyczące rapu?
potwierdzam, a ja nawet w tej scenie nie uczestniczę tylko ja jak Mateusz Borek
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- FruitOffTheWall
Stop niuskulizacji Polski i @yungXpaproch miał kiedyś chyba oceniam muzyke bo lubie chyba
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
True, chciałbym wziąć to sobie do serca.JANPALONY pisze: ↑09 wrz 2025, 10:05najlepiej się tym nie zajmować i jak tylko beef na 100% wygaśnie to sie odpiąć od tematu polskiego hiphopu i zajać się czymś pożytecznym. jak widać obcowanie w tej tematyce przez wiele lat powoduje trwały uszczerbek na zdrowiu psychicznym co widać po obu stronach barykady.Karkovsky pisze: ↑09 wrz 2025, 9:55 A taki troche offtop, jakie polecacie fp na fejsie dotyczące rapu?
-
bobsonbejbi
Mi ten kawałek mesa algorytmy podrzuciły normalnie rano, i to na lapku służbowym, bez subskrybcji i nawet na swoim koncie nie jestem zalogowany.
Ale moze tez dlatego, ze jak zaczal sie beef to sobie tam odświeżyłem tbzd i biały tunel, chociaż to i tak mało przy waszych suksbrybcjach
Ale moze tez dlatego, ze jak zaczal sie beef to sobie tam odświeżyłem tbzd i biały tunel, chociaż to i tak mało przy waszych suksbrybcjach
Ktoś chętny na założenie nowego medium rapowego? Nazwa robocza BORROR.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Biedny ten Mes mimo wszystko, wygląda na to, że gdyby po prostu wypuszczał dobrą muzykę i nie próbował niczego ugrywać na zaczepkach, wyszedłby na tym dużo lepiej niż obecnie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Tylko, że nikt by tego nie sprawdzał, bo wszyscy o nim zapomnieli, musiał o sobie przypomnieć
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jw, ile ślizgawkerów przesłuchało jego płytę Hello Baby?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ja nawet nie wiedziałem, że taką płytę wydał, marketingowo to leżało i kwiczało bo rozstaniu z alko
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Ten flejtuch jakoś dziwnie wrzuca te kawałki, bo mam YT Music, i nie wyskoczyło mi to nawet w nowych, a algorytm powinien załapać, bo Suke i Samice psa ostatnio katowalem y'all know
bardzo przyjemny ten singielek. props pioter