[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Kurs 1.40, że Artur i Karciu to pluszaki Rysia które po szóstym skunie przemówiły do Piotra.
-
nobezprzesady
Artur to na 99,9% Rawicz, przecież mają beefa z Tedasem, btw. klasyczny Tede w ciśnięciu po ludziach i udawaniu, że w ogóle nie ma do nich żadnych pretensji
https://youtube.com/shorts/VFJOzk047JE? ... cYszr9MzJE
https://youtube.com/shorts/VFJOzk047JE? ... cYszr9MzJE
Mes ma wyjątkowy dar do wymyślania wersów, na które pierwsza reakcja słuchacza to "jakim cudem on to wymyślił i jakim cudem stwierdził bez wstydu że to warto nawinąć".
Jeszcze jakby to były jego zwykle numery to niech se pierdoli nawet storytelling o Karciu i Arturze i ich przyjaźni, ale w dissie to są bezsensowne wypełniacze pokazujące niemoc twórczą Mesika.
Pasuje do tego również wers "Komentarze, synu mnie chcieli zabić dwa razy". Nie miał pomysłu na rym to zrobił martyrologię z tego jak dostał wpierdole po pijaku gdzie sapał i robił trzodę na mieście.
Jeszcze jakby to były jego zwykle numery to niech se pierdoli nawet storytelling o Karciu i Arturze i ich przyjaźni, ale w dissie to są bezsensowne wypełniacze pokazujące niemoc twórczą Mesika.
Pasuje do tego również wers "Komentarze, synu mnie chcieli zabić dwa razy". Nie miał pomysłu na rym to zrobił martyrologię z tego jak dostał wpierdole po pijaku gdzie sapał i robił trzodę na mieście.
Jako kanapowy psycholog:Haczapurjan pisze: ↑08 wrz 2025, 20:12
No taką wersję wydarzeń przedstawiał Jaca u "Dużego w Maluchu" w 2017, że Rysiek wziął kilkunastu adiudantów do pomocy i stał jak słup soli. Ale "nieco" inną wersję wydarzeń przedstawia Rysiu u Winiego w 2023, gdzie twierdzi, że chciał z nim wejść do bramy i tam się pizgać, bo stali przy kamerach na Chmielnej, a Tede się tłumaczył, że on nie chce niczego rozwiązywać przemocą, dostał melę na pysk, starł z mordy i sobie fotkę cyknął. Ktoś go potem o to zapytał w 2024 w Kanale Zero, jak wespół z Goździalską prowadzili program i Tede jakoś nieprzekonywająco się tłumaczył.
Rysiek opowiada o sytuacji spod Atlantica (z timestampem, ale gdyby nie działał to 2h32m50s):
Tede konfrontowany przez widza z wersją Ryśka (od 58m48s słuchacz pyta):
Peja na luzaku opowiada jak było.
Tede zdenerwowany mija się z prawdą.
Monika Goździalska potrafi wkurwić nawet kiedy mówi tylko Tede.
Strojak VS Karciu - ale to by żarło
To trochę jakby na konferencję w Riyadzie wyszedł Usyk i obwieścił, że sekunduje mu Albert Sosnowski.
Ale innego tropu niż Yeti nie ma, pewnie razem zapierdalają na AA.
Ale innego tropu niż Yeti nie ma, pewnie razem zapierdalają na AA.
Wole żeby mnie popierał Artur Rawicz niż Hirek Wrona 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Dobra, ale z tych filmików, to jednak Tede na normalniejszego wychodzi.
rysiek się zesrał gównem dziecięcym rozrobionym żeby aż do kontaktu fizycznego miało dojść nie wytrzymał ciśnienia głowe by mu rozjebało
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
To było poniżej pasa
Kurwa zaraz normalnie wale na pw do Mesa czy wszystko w porządku, bo się zaczynam niepokoić
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
-
arystokrata91
w sumie nie wiem o co chodzi, jbc to nie mój cytat - coś się zajebało
Może rozwinę o co mi chodziło - nie oceniam jak powinno być, tylko staram się rozkminić na podstawie tych dwóch wersji jak było.
Peja - chciałem go bić (nie popieram), nie pobiłem go bo byliśmy na kamerach, nie chciał iść do bramy i w sumie po latach Rychu doszedł do wniosku, że to było głupie (mógł się wywalić na krawężnik w bramie
Tede - Rychu chciał mnie bić, ja nie chciałem dostać wpierdolu (popieram
W zasadzie tylko mela jest kością niezgody w obu wersjach.
Dlaczego bliżej mi, żeby uwierzyć Peji? No jakoś dziwne wydaje mi się, żeby ta cała konfrontacja skończyła się niczym. Rychu chciał do dojechać siłowo, warunki do tego nie sprzyjały, zagotował się, nawrzucał mu, puścił melę - w jego rozumieniu zwyciężył konfrontację.
Tede jakby się zaczął rzucać po otrzymaniu meli to sytuacja by eskalowała, nie chciał tego. W związku z tym przetarł melę i zrobił fote na IG, tak jak mówi Rychu. Spodziewając się ciężkiego wpierdolu uznał, że w sumie to nic się nie stało - Rychu to faja. #ZNOWUWYGRYWAMY #NAJWIEKSZEJOL #SZIEEEEEA
- marmolad_k2
Pamiętam, że Goździalska tamtego dnia nawet chyba nie wiedziała, kto to jest Peja, a ma najwięcej do powiedzenia w tym temacie, dobrze że te biedne Mariusze nie muszą już jej tam oglądać 
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
Jezu, jak ona udaje fałszywy dystans do krytyki, tego się nie da słuchać, Flejtuch i Mes wymiękają w porównaniu do niej:what:
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
Jezu, jak ona udaje fałszywy dystans do krytyki, tego się nie da słuchać, Flejtuch i Mes wymiękają w porównaniu do niej:what:
też mi się wydaje że tak było, kolejny argument na to że peja nie wytrzymał ciśnienia że aż musiało dojść do kontaktu fizycznegomlodybe pisze: ↑08 wrz 2025, 22:10 Dlaczego bliżej mi, żeby uwierzyć Peji? No jakoś dziwne wydaje mi się, żeby ta cała konfrontacja skończyła się niczym. Rychu chciał do dojechać siłowo, warunki do tego nie sprzyjały, zagotował się, nawrzucał mu, puścił melę - w jego rozumieniu zwyciężył konfrontację.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
WesolyJozek
Co to kurwa jest
Jeśli to prawda z całą to obstawą Rycha i że potrzebował takiej ochrony, żeby kogoś opluć, no to faktycznie, prawdziwy uliczny wojownik z niego.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
normalnie prawo ulicy mówi że jak się umawiasz na solówkę to przychodzisz z dziesięcioma przydupasami żeby wyjaśnić rozkminkę
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET