arystokrata91 pisze: ↑08 wrz 2025, 9:00
Myślicie, że Piter:
1. Chlał i ćpał cały weekend
2. Cały weekend pisał tekst na odpowiedź i angażował czas i siły na ten beef
3. Zajmował się kaszojadem
4. Ruchał Tunezyjkę?
Warianty można łączyć.
1.
TORBA ZA TORBĄ ZA TORBĄ TORBA
PREMIERA PŁYTY ZAPOWIEDZIANA NA WRZESIEŃ, A RZĘPOLAK JEST W PIŹDZIE ORGANIZACYJNEJ
jajca pisze: ↑08 wrz 2025, 7:02
Jako fan mesa jestem bardzo rozczarowany końcowymi wersami z samicy psa
Dzień się kończy, ale walka trwa
Dwa pady i jaranie, wersalka i ja na niej
myślałem, że typowy wieczór Piotrka to wciąganie koksu z dupy ponętnej koreanki, a następnie ruchanie jej do rana, oczywiście analnie mimo że to ich pierwsze (i ostatnie) spotkanie, a tu jakieś pady i jaranie? Co on student politechniki?
No właśnie też miałem zonka jak wjechał ten fragment.
Mes, który cały kawałek flexuje się na bycie artystą wysokiego kalibru, artystokratą, kozakiem, nagle na zamknięcie kawałka zaczyna coś gadać o jakimś normickim siedzeniu na wersalce z padem. Dziwne to było.
Jak pierwszy raz to usłyszałem, to myślałem ze pije do wieprza jako nieroba, przy drugim odsłuchu skumalem ze sie próbuje w ten sposób fleksowac
No ale nawija dwa pady czyli gra z kimś czyli ma znajomych lub tunezyjka wpadła na konsola and czill, dominacja społeczna nad flejtuchem
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2025, 10:28 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Malloy pisze: ↑08 wrz 2025, 10:17
No ale nawija dwa pady czyli gra z kimś czyli ma znajomych lub tunezyjka wpadła na konsola and czill, dominacja splemczna nad flejtuchem
ZATRACANIE CZASU NA KONSOLĘ, ĆPANIE I KURESTWO NAZYWASZ DOMINACJĄ SPOŁECZNĄ? SERIO?
Od kiedy spotykanie się z Tunezyjką z maka jest kurewstwem? We Jaca na rower idź się przewietrzyć
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Malloy pisze: ↑08 wrz 2025, 10:17
No ale nawija dwa pady czyli gra z kimś czyli ma znajomych lub tunezyjka wpadła na konsola and czill, dominacja społeczna nad flejtuchem
Chyba że little Richarda demoralizuje grami video już od maleńkości
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Malloy pisze: ↑08 wrz 2025, 10:31
Od kiedy spotykanie się z Tunezyjką z maka jest kurewstwem? We Jaca na rower idź się przewietrzyć
UMÓWMY SIĘ. BABY MOMMA Z MERCEDESEM I BOGATYMI RODZICAMI ZAMIENIONA NA TUNEZYJKĘ, KTÓRA ROBI ŚMIECIOWE ŻARCIE W FAST FOODZIE TO DEGRADACJA SPOŁECZNA.
NAWET TAKA TUNEZYJKA JAK ZOBACZY, ŻE MA DO CZYNIENIA Z ĆPUNEM GRAJĄCYM NA KONSOLI Z NIEBIESKĄ KARTĄ TO OGARNIE I PÓJDZIE SZUKAĆ KOGOŚ BARDZIEJ EXCLUSIV DO KURWIENIA.
@wujot TO WY ŚLIZGERSI TEN TEMAT PODKRĘCILIŚCIE, ŻE JESTEM POTĘŻNYM JACĄ TAKŻE PAL WROTY TYPIE.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2025, 10:47 przez JESTEM_HIPHOPEM, łącznie zmieniany 3 razy.
wujot pisze: ↑08 wrz 2025, 10:40
podejrzewam że to nie jest pan tede a jakaś zwykła rura podszywająca się by zgarnąć trochę atencji
Polecam wrócić sie o jakies 100 stron, gdzie ktos temu prowokantowi wypomnial ze jaca tylko capsem pisze i ze to prowo. Od tego momentu caps wjechał w standardzie.
Bankowo siedzi i czyta, ale nie wierzę ze tu wypisuje
od tego pewnie co jedynie pokazuje hipokryzje, bo jedynym wtej potyczce, który rzępoli jest tas de fleja