[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Przecież jak to z Pjusem sie okaże prawdą to Mes powinien poślubić kosę od pierwszego lepszego ich wspólnego znajomego.
Wydaje mi się to tak niewyobrażalnie abstrakcyjne, że szok.
Powinien się do tego odnieść 5 minut po tym jak flak o tym wspomniał.
Wielkie 5 dla nich
Wydaje mi się to tak niewyobrażalnie abstrakcyjne, że szok.
Powinien się do tego odnieść 5 minut po tym jak flak o tym wspomniał.
Wielkie 5 dla nich
Może nie miał czasu się odnieść, bo #family1st.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
To, że Mes w jakimś pijacko-ćpuńsko-maniakalnym amoku mógł coś takiego powiedzieć to jedno, drugie to co powiedział po nim. Nie wiemy i w sumie chuj z tym. Pjus w te kilka miesięcy przed śmiercią nie był raczej skłócony z Mesem, co można widzieć na jego socialach. Ogólnie nie chce mi się o tym gadać i tego roztrząsać, ale wieje farmazonem i narcystyczną manipulacją podstarzałego wieprzydełka.
Te posty jakichś Karweli czy innych też nie pokazują, że to Mes był przyczyną jego problemów, ani syfu w alkopoligamii, a Mezo sam przyznał, że uderzył pierwszy, Mes się w odwecie na niego rzucił, trochę się potarzali i ich rozdzielili, a nie że mu spuścił wpierdol. Przestańcie siać farmazony, kupcie kwiaty matce.
Te posty jakichś Karweli czy innych też nie pokazują, że to Mes był przyczyną jego problemów, ani syfu w alkopoligamii, a Mezo sam przyznał, że uderzył pierwszy, Mes się w odwecie na niego rzucił, trochę się potarzali i ich rozdzielili, a nie że mu spuścił wpierdol. Przestańcie siać farmazony, kupcie kwiaty matce.
- Haczapurjan
Tede powinien wziąć przykład z Numera jak się można starzeć z godnością i bez toksycznego zacięcia do każdego wokół. Numer jak to czytasz, to kupię Twoją płytkę najnowszą na złość Tedziuli
-
dobryjoint
Mes w pierwszym memowym dissie już podsumował te 3 Komory.
Suka jest robotna, suka lubi pracę
Lecz robi byle jak; ta suka to Jacek
Tyle w temacie.
Suka jest robotna, suka lubi pracę
Lecz robi byle jak; ta suka to Jacek
Tyle w temacie.
....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:56 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
btw, to się przeprosiłem z moimi oczekiwaniami co do "3 komór" i tam jednak jest trochę celnych linijek, fajnych panczy, no i słuchalność się zgadza
Za długie oczywiście i ta przemowa, japidi, niepotrzebne, ale - jak mawia klasyk - po 50 odsłuchach siedzi
Za długie oczywiście i ta przemowa, japidi, niepotrzebne, ale - jak mawia klasyk - po 50 odsłuchach siedzi
-
arystokrata91
Czym jest kanał nadawczy? O co chodzi? Czuję się jak sześćdziesięcioletni dziad, który nie zna Internetu, myślałem, że instagrama nazywacie XD
Spokojnie, 39 lat, sam ogarnąłem niedawno.
Wejdź na Instagram Mesa i masz tam link do dołączenia do jego kanału nadawczego. Polecam, beka przeokrutna, choć raczej niezamierzona.
Wejdź na Instagram Mesa i masz tam link do dołączenia do jego kanału nadawczego. Polecam, beka przeokrutna, choć raczej niezamierzona.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Kanał nadawczy to taki messenger/whats up na instragramie tylko że sam artysta/influenser postuje rzeczy do swoich obserwujących, czasem wrzuca swoje przemyślenia, rolki, zdjęcia, skriny, cokolwiek
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
Mes pewnie się zamknął w studiu i napierdala, bo coś cichutko u niego, a on raczej nie lubi ciszy w eterze. Nawet zdjęć z Richie Richem nie wrzuca
- przedszkolanek
później, okolice 2020, może nawet nieco dalej
w 2018/19 jeszcze taki tymek trzaskał 100 mln na yt jedno po drugim w miesiąc, chyba najlepszy dowód, że wtedy na domówkach puszczano to jeszcze z yt
-
dobryjoint
Pede, wszystkie Ryśki to dobre chłopaki · A Jacki w polskim rapie raczej same słabiaki
Mógłby wrzucić do dissa, gdyby nie to, że Eis to Jacek. XD
Diss Mesa miał chyba wyjść dziś o 23? Tak coś wywnioskowałem z jego psychostorek parę dni temu.
Mógłby wrzucić do dissa, gdyby nie to, że Eis to Jacek. XD
Diss Mesa miał chyba wyjść dziś o 23? Tak coś wywnioskowałem z jego psychostorek parę dni temu.
- Haczapurjan
„raczej” pozostawia pewne pole do interpretacji, że może jednak nie wszyscy, więc mógłby to wrzucić
-
dobryjoint
Też racja, mógłby coś dodać, że poza Eisem i wyjątek potwierdza regułę, bo jednak kilka nutek nagrali.Haczapurjan pisze: ↑07 wrz 2025, 17:16„raczej” pozostawia pewne pole do interpretacji, że może jednak nie wszyscy, więc mógłby to wrzucić
Btw. Dziwi mnie cisza, że strony Rycha Pei, bo chętnie udostępniał beefy na Bedeosa, a beefy na swojego wroga numer jeden, przez swojego ziomka Mesa pomija na socjalach.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2025, 17:21 przez dobryjoint, łącznie zmieniany 3 razy.
o czym wy piszecie, ze to ma 376 stron? przeciez ten caly beef to sraka

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- przedszkolanek
o wszystkim
Dodano po 33 sekundach:
byle się jakoś luźno chociaż trzymało tematu
Dodano po 33 sekundach:
byle się jakoś luźno chociaż trzymało tematu
Też mnie to dziwi, zwłaszcza że Tede od czasu do czasu podgryza i Big Ryszarda.dobryjoint pisze: ↑07 wrz 2025, 17:18Btw. Dziwi mnie cisza, że strony Rycha Pei, bo chętnie udostępniał beefy na Bedeosa, a beefy na swoje wroga numer jeden, przez swojego ziomka Mesa pomija na socjalach.Haczapurjan pisze: ↑07 wrz 2025, 17:16„raczej” pozostawia pewne pole do interpretacji, że może jednak nie wszyscy, więc mógłby to wrzucić
Być może faktycznie Ryśka uwiera przewózka na arystokratę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Haczapurjan
Ej ale to Warsaw Tattoo Convention zdaje się miało być wczoraj i dzisiaj, nie? To Tede już tam grał? Bo może Piecia gdzieś tam koczuje pod sceną