wojtek123 pisze: ↑06 wrz 2025, 20:17
Przecież 3 komory jako całość są dissem kompletnym i jest tam wszystko.
Niektórzy chyba za dużo postów 2rzyna(który ma syndrom sztokholmski z Winim co po mu rajtach jechał) czytają, albo tych dwóch nerdków co w swoim podcascie streszczają posty forumowiczów XD
To tylko z 20 osób na ślizgawce plus może 80 innych osób poza ślizgawką bym szacowal, reszta ma bekę z tych dissow a szczególnie Suki, nie widziałem ani jednego pozytywnego komentarza na ten temat poza ślizgawką, a czytam dużo pejow na FB i komentarzy pod nimi, śledzę na bieżąco.
Na temat Samicy Psa widziałem trochę propsow ale bardziej na zasadzie że lepiej nawinięte od Suki
Moim zdaniem Tede lepiej, ale przede wszystkim dlatego, że to Mes robi z siebie większego błazna disami oraz aktywnością na Instagramie. Ogólnie jednak, w porównaniu do sporych oczekiwań, chujnia z kutasówą.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 21:06 przez Bane, łącznie zmieniany 2 razy.
Sivestro pisze: ↑06 wrz 2025, 21:00
To tylko z 20 osób na ślizgawce plus może 80 innych osób poza ślizgawką bym szacowal, reszta ma bekę z tych dissow a szczególnie Suki, nie widziałem ani jednego pozytywnego komentarza na ten temat poza ślizgawką, a czytam dużo pejow na FB i komentarzy pod nimi, śledzę na bieżąco.
Na temat Samicy Psa widziałem trochę propsow ale bardziej na zasadzie że lepiej nawinięte od Suki
komentarzy nie widziałeś, ale wyświetlenia na yt mówią że ludzie jednak słuchają dissów mesa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Sivestro pisze: ↑06 wrz 2025, 21:00
komentarzy nie widziałeś, ale wyświetlenia na yt mówią że ludzie jednak słuchają dissów mesa
Wyświetlenia i ratio lajkow do dislajkow Mes ma przeciętne, żeby nie powiedzieć że słabe jak na jego "markę". Chociaz tak jak pisałem kiedyś, on max co ma wyświetleń na yt to 5mln, a wydawal muzę gdy rapu słuchalo się głównie na yt a nie ze steramingow, więc jest to słaby wynik.
Sivestro pisze: ↑06 wrz 2025, 21:29
wydawal muzę gdy rapu słuchalo się głównie na yt a nie ze steramingow,
nie - wydawał muzę w czasach, gdy słuchało się jej z MP3 zajebanych z rapidshare, dlatego liczby z YT totalnie nie oddają skali (tym bardziej że rap był wtedy, tzn w peaku popularności Mesa, w sporym dołku)
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Też bym powiedział, że kns to juz era YouTube’a, pamiętam jak dzisiaj jak wstałem niemalże jak Piotrek przed 12. w południe z głową jakby mi tramwaj przejechał, nie pamiętając niczego z zeszłej nocy, wchodzę na YouTube i zaczynam zabijać czas i męczyć kaca, a tu singiel Otwarcie podrzucony przez algorytm. Jedyne z czym miałem wcześniej styczność to „Jak To?!”, bo mi ziomek raz polecił i nie zaprzyjaźniłem się z tym kawałkiem.
Otwarcie rozjebało mi głowę i automatycznie i instynktownie stałem się sajko Mesa.
Aha, wtedy już się używało foobara2000 częściej niż winampa. Raptem dwa lata później już powszechnie używało się Spotify.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 21:53 przez arystokrata91, łącznie zmieniany 1 raz.