[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ja wychowuję syna
napisałem powieść
napisałem powieść
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
dobryjoint
Stanowski już dawno nie jest dziennikarzem, jest potężną jak na nasze warunki personą z ogromnym medium która ma spory wpływ na większość Polaków korzystających z internetu, ale w kontekście tego beefu to akurat chuja znaczy, rozkmina była tylko taka, że ktoś coś wcześniej pisał, że Stanowski może hamować Tedego w tym co nawija w dissach ze względu na reklamodawców itp. co jest absurdem i gówno prawdą akurat. A moja rozkmina była taka, że on woli prywatnie muzykę Pei od Tedego i tyle. W kontekście beefu Mes vs Tede nie ma to żadnego znaczenia, ot ciekawostka.
Na rozluźnienie atmosfery Dzień się kończy ale walka trwa.... Ta Suka to Tede.
Patrz jak spływa po mnie fala hejtu -
Jak po kaczce
-
Spływa tylko jak idziesz się kąpać

Jak po kaczce
-
Spływa tylko jak idziesz się kąpać
- Haczapurjan
Nikt Wieprza nie hamuje, poza nim samym. Już na samym wstępie w „64 lajnach” dukał, że nie wyciąga nic z prywaty i ogólnie jest mega zachowawczy w tym beefie, żeby broń Boże za mocno nie pojechać.
Mes może i ma hałas na strychu w jakimś tam stopniu (choć jak dla mnie to jest kreacja), ale w odróżnieniu od Knura nie będzie miał oporów z mocnymi, personalnymi wjazdami i na to czekam.
Mes może i ma hałas na strychu w jakimś tam stopniu (choć jak dla mnie to jest kreacja), ale w odróżnieniu od Knura nie będzie miał oporów z mocnymi, personalnymi wjazdami i na to czekam.
-
dobryjoint
Te 3 komory to takie gówno, że nieważne co Psycholandlord odpowie, starczy na Tedego.
Co to znaczy, że Mes nie będzie miał oporów? Mógł nie mieć już dwa razy i nie skorzystał z okazji.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
WladcaSlimakow
ten typ meees
kto to kurwa jeeest
kto to kurwa jeeest
-
dobryjoint
Wiadomo, też wiem, że nikt go nie hamuje i właśnie to podkreślam. Ale Tede jest ewidentnie obsrany Mesa i wyciąganiem mocnych rzeczy, dlaczego? Nie wiem, mogę się jedynie domyślać.Haczapurjan pisze: ↑06 wrz 2025, 18:58 Nikt Wieprza nie hamuje, poza nim samym. Już na samym wstępie w „64 lajnach” dukał, że nie wyciąga nic z prywaty i ogólnie jest mega zachowawczy w tym beefie, żeby broń Boże za mocno nie pojechać.
Dodano po 45 sekundach:
Ktoś kto wygrał beef.
- Haczapurjan
Po tym jak Tedunio na lajwie de facto pocisnął mocniej niż w tych swoich wynurzeniach na bitach i gdzie sprzedawał to info o Pjusie, któremu rzekomo Mes miał grozić śmiercią etc., to IMHO Mes się nie będzie już z nim pierdolić i po prostu nawinie co trzeba, a Tede sam w „3 komorach” przyznał, że Mes ma swojego suflera. Najprawdopodobniej Tuniziana albo Numera, więc pewnie odpali teraz wroty.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 19:05 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę że dużo wpływa na to fakt iż mes jest aktualnie pierdolnięty trochę, jakby to tedzik odpierdalal jakieś walki z domofonem i robił z siebie pajaca to też by bardziej to w głowie siedziało, to tak jakby jakiś zwykły ziomek powiedział ugułem całe te, nikt by nie zwrócił uwagi, a że powiedział to sam [*]major Suchodolski to jednak barwna postać i tkwiły w głowie jego cytaty
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Zobaczymy, ja tam obstawiam, że tak naprawdę nie ma nic na Tedego i dalej będzie pierdolił o dziadkach i ziemniakach.Haczapurjan pisze: ↑06 wrz 2025, 19:04Po tym jak Tedunio na lajwie de facto pocisnął mocniej niż w tych swoich wynurzeniach na bitach i gdzie sprzedawał to info o Pjusie, któremu rzekomo Mes miał grozić śmiercią etc., to IMHO Mes się nie będzie już z nim pierdolić i po prostu nawinie co trzeba, a Tede sam w „3 komorach” przyznał, że Mes ma swojego suflera. Najprawdopodobniej Tuniziana albo Numera, więc pewnie odpali teraz wroty.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ważne że będzie zarapowane ciekawie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
DISS NA RESORAKI COMING THIS WRZESIEŃ
- Haczapurjan
Ja bym sobie naprawdę życzył mocnego dissu Mesa, żeby Gruby skończył z tym swoim samozadowoleniem, gdzie jemu się naprawdę wydaje, że rozjebał.
"Drimlajny" to był jedyny POPRAWNY diss z tego kurwa tryptyku, bo to intro i remix 69 to po prostu żerowanie na jakiejś nostalgii czy chuj wie czym.
E: Kumam, że w Intrze chciał nawiązać do Mrozu (Panzera), bo Mes sam przyznał, że się tym jarał, no ale w kategoriach dissu, to było mierne, chociaż pewnie trzeba na to patrzeć jako część większej całości. Tak czy inaczej - słabo.
"Drimlajny" to był jedyny POPRAWNY diss z tego kurwa tryptyku, bo to intro i remix 69 to po prostu żerowanie na jakiejś nostalgii czy chuj wie czym.
E: Kumam, że w Intrze chciał nawiązać do Mrozu (Panzera), bo Mes sam przyznał, że się tym jarał, no ale w kategoriach dissu, to było mierne, chociaż pewnie trzeba na to patrzeć jako część większej całości. Tak czy inaczej - słabo.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 19:28 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się w 100%.
Jednocześnie obstawiam, że Mes nic takiego nie zrobi, a nawet jeśli, Tede już nie odpowie, bo uważa, że bezapelacyjnie wygrał. Obaj panowie zwalą sobie do lustra i po temacie.
Jednocześnie obstawiam, że Mes nic takiego nie zrobi, a nawet jeśli, Tede już nie odpowie, bo uważa, że bezapelacyjnie wygrał. Obaj panowie zwalą sobie do lustra i po temacie.
- Haczapurjan
Zależy jak będzie odbierany ten diss. Jak naprawdę Mes porządnie jebnie, a nie po prostu jakimiś memicznymi one-linerami, które wpadają w ucho (suka lubi pracę, skolimowi rób rimming), to sprawa otwarta. Wieprz tylko mówił, że do czasu benefisu i jubileuszowego koncertu Vanilli nie chce słyszeć o Mesie. Tede ma wyjebane w kosmos ego, więc jak odbiór odpowiedzi Mesa będzie dobry, to może i sam wykrzesa z siebie coś lepszego niż "3 komory", chociaż na to chyba już nie liczę. Już się na "Dedlajnach" przejechałem, teraz też niedosyt. On już chyba nie umie w dissy za bardzo.
....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:55 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
stary człowiek i nie może
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Wydaje mi się, że nawet gdyby Mes jakimś cudem zrzucił bombę atomową, właśnie ego Tedego nie pozwoli mu przyznać, że ma jeszcze na co reagować.Haczapurjan pisze: ↑06 wrz 2025, 19:33Zależy jak będzie odbierany ten diss. Jak naprawdę Mes porządnie jebnie, a nie po prostu jakimiś memicznymi one-linerami, które wpadają w ucho (suka lubi pracę, skolimowi rób rimming), to sprawa otwarta. Wieprz tylko mówił, że do czasu benefisu i jubileuszowego koncertu Vanilli nie chce słyszeć o Mesie. Tede ma wyjebane w kosmos ego, więc jak odbiór odpowiedzi Mesa będzie dobry, to może i sam wykrzesa z siebie coś lepszego niż "3 komory", chociaż na to chyba już nie liczę. Już się na "Dedlajnach" przejechałem, teraz też niedosyt. On już chyba nie umie w dissy za bardzo.
- Haczapurjan
Dlatego tak ważna jest recepcja słuchaczy. Jak większość gremialnie stwierdzi, że najmocniejszy diss tego beefu, to Knur nie będzie mógł palić Janiny i udawać, że nic się nie stało.