[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Burak »

Ja wychowuję syna
napisałem powieść
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

jotwupe pisze: 06 wrz 2025, 18:45
Karkovsky pisze: 06 wrz 2025, 17:57 Nie wiem po co komu rozkmina co na to Stanowski przecież koleś nie jest żadnym dziennikarzem, żeby jakoś przejmować się jego zdaniem
Stanowski już dawno nie jest dziennikarzem, jest potężną jak na nasze warunki personą z ogromnym medium która ma spory wpływ na większość Polaków korzystających z internetu, ale w kontekście tego beefu to akurat chuja znaczy, rozkmina była tylko taka, że ktoś coś wcześniej pisał, że Stanowski może hamować Tedego w tym co nawija w dissach ze względu na reklamodawców itp. co jest absurdem i gówno prawdą akurat. A moja rozkmina była taka, że on woli prywatnie muzykę Pei od Tedego i tyle. W kontekście beefu Mes vs Tede nie ma to żadnego znaczenia, ot ciekawostka.

Na rozluźnienie atmosfery Dzień się kończy ale walka trwa.... Ta Suka to Tede.
ether

Post autor: ether »

Patrz jak spływa po mnie fala hejtu -
Jak po kaczce

-
Spływa tylko jak idziesz się kąpać
:exclaim:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Nikt Wieprza nie hamuje, poza nim samym. Już na samym wstępie w „64 lajnach” dukał, że nie wyciąga nic z prywaty i ogólnie jest mega zachowawczy w tym beefie, żeby broń Boże za mocno nie pojechać.

Mes może i ma hałas na strychu w jakimś tam stopniu (choć jak dla mnie to jest kreacja), ale w odróżnieniu od Knura nie będzie miał oporów z mocnymi, personalnymi wjazdami i na to czekam.
dobryjoint

Te 3 komory to takie gówno, że nieważne co Psycholandlord odpowie, starczy na Tedego.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Co to znaczy, że Mes nie będzie miał oporów? Mógł nie mieć już dwa razy i nie skorzystał z okazji.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
WladcaSlimakow

Post autor: WladcaSlimakow »

ten typ meees
kto to kurwa jeeest
dobryjoint

Haczapurjan pisze: 06 wrz 2025, 18:58 Nikt Wieprza nie hamuje, poza nim samym. Już na samym wstępie w „64 lajnach” dukał, że nie wyciąga nic z prywaty i ogólnie jest mega zachowawczy w tym beefie, żeby broń Boże za mocno nie pojechać.

Mes może i ma hałas na strychu w jakimś tam stopniu (choć jak dla mnie to jest kreacja), ale w odróżnieniu od Knura nie będzie miał oporów z mocnymi, personalnymi wjazdami i na to czekam.
Wiadomo, też wiem, że nikt go nie hamuje i właśnie to podkreślam. Ale Tede jest ewidentnie obsrany Mesa i wyciąganiem mocnych rzeczy, dlaczego? Nie wiem, mogę się jedynie domyślać.

Dodano po 45 sekundach:
WladcaSlimakow pisze: 06 wrz 2025, 19:02 ten typ meees
kto to kurwa jeeest
Ktoś kto wygrał beef. :)
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 06 wrz 2025, 19:01 Co to znaczy, że Mes nie będzie miał oporów? Mógł nie mieć już dwa razy i nie skorzystał z okazji.
Po tym jak Tedunio na lajwie de facto pocisnął mocniej niż w tych swoich wynurzeniach na bitach i gdzie sprzedawał to info o Pjusie, któremu rzekomo Mes miał grozić śmiercią etc., to IMHO Mes się nie będzie już z nim pierdolić i po prostu nawinie co trzeba, a Tede sam w „3 komorach” przyznał, że Mes ma swojego suflera. Najprawdopodobniej Tuniziana albo Numera, więc pewnie odpali teraz wroty.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 19:05 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ocherz

Post autor: Ocherz »

TdW pisze: 06 wrz 2025, 18:35 I w tym jest przewaga Mesa, co chwilę ktoś cytuje jakiś bekowy wers z jego dissów, albo parafrazuje je, a u Tedego nie było żadnego do zapamiętania
Myślę że dużo wpływa na to fakt iż mes jest aktualnie pierdolnięty trochę, jakby to tedzik odpierdalal jakieś walki z domofonem i robił z siebie pajaca to też by bardziej to w głowie siedziało, to tak jakby jakiś zwykły ziomek powiedział ugułem całe te, nikt by nie zwrócił uwagi, a że powiedział to sam [*]major Suchodolski to jednak barwna postać i tkwiły w głowie jego cytaty
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Awatar użytkownika
Bane

Haczapurjan pisze: 06 wrz 2025, 19:04
Bane pisze: 06 wrz 2025, 19:01 Co to znaczy, że Mes nie będzie miał oporów? Mógł nie mieć już dwa razy i nie skorzystał z okazji.
Po tym jak Tedunio na lajwie de facto pocisnął mocniej niż w tych swoich wynurzeniach na bitach i gdzie sprzedawał to info o Pjusie, któremu rzekomo Mes miał grozić śmiercią etc., to IMHO Mes się nie będzie już z nim pierdolić i po prostu nawinie co trzeba, a Tede sam w „3 komorach” przyznał, że Mes ma swojego suflera. Najprawdopodobniej Tuniziana albo Numera, więc pewnie odpali teraz wroty.
Zobaczymy, ja tam obstawiam, że tak naprawdę nie ma nic na Tedego i dalej będzie pierdolił o dziadkach i ziemniakach.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

ważne że będzie zarapowane ciekawie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Bane

DISS NA RESORAKI COMING THIS WRZESIEŃ
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Ja bym sobie naprawdę życzył mocnego dissu Mesa, żeby Gruby skończył z tym swoim samozadowoleniem, gdzie jemu się naprawdę wydaje, że rozjebał.
"Drimlajny" to był jedyny POPRAWNY diss z tego kurwa tryptyku, bo to intro i remix 69 to po prostu żerowanie na jakiejś nostalgii czy chuj wie czym.
E: Kumam, że w Intrze chciał nawiązać do Mrozu (Panzera), bo Mes sam przyznał, że się tym jarał, no ale w kategoriach dissu, to było mierne, chociaż pewnie trzeba na to patrzeć jako część większej całości. Tak czy inaczej - słabo.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 19:28 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bane

Zgadzam się w 100%.

Jednocześnie obstawiam, że Mes nic takiego nie zrobi, a nawet jeśli, Tede już nie odpowie, bo uważa, że bezapelacyjnie wygrał. Obaj panowie zwalą sobie do lustra i po temacie.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 06 wrz 2025, 19:28 Jednocześnie obstawiam, że Mes nic takiego nie zrobi, a nawet jeśli, Tede już nie odpowie, bo uważa, że bezapelacyjnie wygrał. Obaj panowie zwalą sobie do lustra i po temacie.
Zależy jak będzie odbierany ten diss. Jak naprawdę Mes porządnie jebnie, a nie po prostu jakimiś memicznymi one-linerami, które wpadają w ucho (suka lubi pracę, skolimowi rób rimming), to sprawa otwarta. Wieprz tylko mówił, że do czasu benefisu i jubileuszowego koncertu Vanilli nie chce słyszeć o Mesie. Tede ma wyjebane w kosmos ego, więc jak odbiór odpowiedzi Mesa będzie dobry, to może i sam wykrzesa z siebie coś lepszego niż "3 komory", chociaż na to chyba już nie liczę. Już się na "Dedlajnach" przejechałem, teraz też niedosyt. On już chyba nie umie w dissy za bardzo.
Noir

Post autor: Noir »

....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:55 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Haczapurjan pisze: 06 wrz 2025, 19:33 On już chyba nie umie w dissy za bardzo.
stary człowiek i nie może
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Bane

Haczapurjan pisze: 06 wrz 2025, 19:33
Bane pisze: 06 wrz 2025, 19:28 Jednocześnie obstawiam, że Mes nic takiego nie zrobi, a nawet jeśli, Tede już nie odpowie, bo uważa, że bezapelacyjnie wygrał. Obaj panowie zwalą sobie do lustra i po temacie.
Zależy jak będzie odbierany ten diss. Jak naprawdę Mes porządnie jebnie, a nie po prostu jakimiś memicznymi one-linerami, które wpadają w ucho (suka lubi pracę, skolimowi rób rimming), to sprawa otwarta. Wieprz tylko mówił, że do czasu benefisu i jubileuszowego koncertu Vanilli nie chce słyszeć o Mesie. Tede ma wyjebane w kosmos ego, więc jak odbiór odpowiedzi Mesa będzie dobry, to może i sam wykrzesa z siebie coś lepszego niż "3 komory", chociaż na to chyba już nie liczę. Już się na "Dedlajnach" przejechałem, teraz też niedosyt. On już chyba nie umie w dissy za bardzo.
Wydaje mi się, że nawet gdyby Mes jakimś cudem zrzucił bombę atomową, właśnie ego Tedego nie pozwoli mu przyznać, że ma jeszcze na co reagować.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 06 wrz 2025, 19:36 Wydaje mi się, że nawet gdyby Mes jakimś cudem zrzucił bombę atomową, właśnie ego Tedego nie pozwoli mu przyznać, że ma jeszcze na co reagować.
Dlatego tak ważna jest recepcja słuchaczy. Jak większość gremialnie stwierdzi, że najmocniejszy diss tego beefu, to Knur nie będzie mógł palić Janiny i udawać, że nic się nie stało.
ODPOWIEDZ