[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Na pw też odpisuje?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
mes chyba zamknął się w studiu (taka mam nadzieje)
-
arystokrata91
To niech ktoś z insta coś mu tam skrobnie 
@JESTEM_HIPHOPEM Ostatnio aktywny:06-09-2025, 16:27:56 pisz coś, a nie jak mes w krzakach czytasz forum
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
youngpride
Ja pierdolę, poziom anonimowych sajko Mesa tutaj to
. Jesteście kurwa tak samo odklejeni jak i Pjoter.
i o to chodzi, to jest hip-hop, styki się palą
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Kawałek pięknego formatu, niedostępny dla rapera co ma skilla jak Tede.
-
VerminatorX
Ostatni track przed odklejką, piękna klamra domykająca pewien etap kariery.
-
dobryjoint
Też wrzucałem już tu Ten Typ '22, jako numer który dał mi nadzieję, że Mes wrócił do formy i będzie nas uraczał takimi trackami częściej. Było katowane i to długo, i dalej lubię sobie odpalić i jeszcze ten Afro na teledysku.
- marmolad_k2
Mnie zawsze wzruszał ten teledysk nawiązujący do oryginału 
-
dobryjoint
Btw. Ci co piszą o Tede i Stanowskim, to mi się wydaję, że Stanowski go nawet nie zatrudniał, bo on raczej ma w dupie te śniadaniówki i zrobił to ktoś z jego sztabu albo z polecenia Wuwunia czy Wargi, też mam teorię, że Stanowski nawet nie lubi muzyki Tedego i woli Peję, pamiętam jak kiedyś pokazywał jakie płyty ostatnio słuchał w telefonie i była tam właśnie jakaś płyta Pei sprzed kilku lat i Pezeta. Tede po prostu pasował im do formatu i tyle, w dodatku jest antypisowcem, więc kolejne upokorzenie dla niego, że robi w pisowskiej tubie propagandowej i satysfakcja dla Stanowskiego, że może sobie kupić "każdego", nawet jak ma odmienne poglądy.
Stanowski to rapowy boomer i ma sentyment do takich artystów jak Peja, Pezet, Eldo, ale lekko mi się kłóci to z jego sprzeciwianiem się patologii i hejtem przemocy, zwłaszcza w kontekście rapera z Poznania.
Z chęcią bym zobaczył naszego landlorda w godzinie Zero XD, ale raczej by się nie zgodził, Peja to samo przez wzgląd, że Tede tam pracuje.
Stanowski to rapowy boomer i ma sentyment do takich artystów jak Peja, Pezet, Eldo, ale lekko mi się kłóci to z jego sprzeciwianiem się patologii i hejtem przemocy, zwłaszcza w kontekście rapera z Poznania.
Z chęcią bym zobaczył naszego landlorda w godzinie Zero XD, ale raczej by się nie zgodził, Peja to samo przez wzgląd, że Tede tam pracuje.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 17:48 przez dobryjoint, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra rozkminka
ciekawe po czyjej stronie stoi Stanowski w beefie Peja Tede
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie no Mes zachacza o geniusz, jest lepszym raperem niż Belmondo , zacznijmy to mówić głośno.
Stanowski pociąga za wszystkie sznurki w tym kraju i to on kazał Tedemu zdissować Mesa
- Haczapurjan
Przecież Tede trafił do KZ jeszcze przed Wuwuniem, a potem to Tede właśnie wkręcił tych Wuwuniów i Kłodzianów.dobryjoint pisze: ↑06 wrz 2025, 17:44 Btw. Ci co piszą o Tede i Stanowskim, to mi się wydaję, że Stanowski go nawet nie zatrudniał, bo on raczej ma w dupie te śniadaniówki i zrobił to ktoś z jego sztabu albo z polecenia Wuwunia czy Wargi
Za to faktycznie Stano nigdy się nie jarał muzą TDF-a, bo kiedyś u Winiego w rozmowie przyznał, że Tedego nie rozumiał, bo seplenił. A jeśli chodzi o kulisy „rekrutacji”, to Stano umówił się z Tede, zanim ten drugi zrobił jeszcze tę pajacerską akcję pod TVP, więc teoria ciekawa, ale ma braki. W samym KZ masz zresztą więcej antypisowców typu Piotrek Połać, stary Matczak, Boguś Leśnodorski i jeszcze pewnie by się paru znalazło.
Stanowski bodajże zapowiadając kiedyś Eldokę przyznał, że to jego ulubiony raper i jak się słuchało, to ogólnie ocenia rap kryteriami jakby to było pisanie wierszy, czyli ma być przekaz i krasomówstwo, także gdyby Tede nie był jego podwładnym, to pewnie czytałby z rozbawieniem Mazurkowi tekst Hamuj piętą czy innego współczesnego dzieła i napierdalaliby się jak z tomiku poezji Jasia Kapeli
Ale jako że pracują razem, to jeden o drugim dupa silencio
Ale jako że pracują razem, to jeden o drugim dupa silencio
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:55 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
Zatrudniał go osobiście akurat. Wuwunio przyszedł później. Ale generalnie to tak - pewnie mu pasował do poranków. Tam się masa osób przecież przewinęła - znanych i randomowych stażystów. Wątpię że to ze względu na sympatię do rapera z Kabat.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 17:56 przez kertoip_, łącznie zmieniany 1 raz.
to forum zmierzam ku końcowi