[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Na koniec wręczył dziecku akt notarialny mieszkania na Wyględowie. Piękny człowiek, formatu niedostępnego dla ciebie. God bless Ten Typ Mes
panie boże pobłogosław ten typ mes
- Haczapurjan
Mi mleko leci z cycka, a wam woda leci z fiuta
Raz z Mesem zbiłem 5 i zrobiłem zdjęcie. Też buc
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- TooMuchSmoke
ale pione zabiłeś i fotkę zrobiłeś xD
- marmolad_k2
tede mi płyte podpisał kiedyś, ale nic nie gadał to nie wiem wydawał sie być gburowaty faktycznie
z drugiej strony może to być irytujące jak musisz podpisać 500 płyt przez miesiąc po każdym koncercie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Wymyśliłem wers dla Tedego:
Gdyby Pjus żył, to nie żyłby z tobą w zgodzie
Ciebie już nie ma w rapie jak mojej pały we wzwodzie
Gdyby Pjus żył, to nie żyłby z tobą w zgodzie
Ciebie już nie ma w rapie jak mojej pały we wzwodzie
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Byłem sąsiadem rapera ten typ mes(przed rozpadem jego podstawowej komórki społecznej) i kilka razy się z nim przeciąłem na podwórku, wydawał się normalnym chłopem tylko trochę zakręconym - ale może tryb ojca był grany wtedy
E: btw jako wieloletni lurker i ktoś kto spędził za dużo godzin czytając ten temat wysyłam wielkie pięć wszystkim jego bohaterom, sranie umilone nie raz nie dwa
E: btw jako wieloletni lurker i ktoś kto spędził za dużo godzin czytając ten temat wysyłam wielkie pięć wszystkim jego bohaterom, sranie umilone nie raz nie dwa
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 11:03 przez mrszt, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Ciekawe jak wyglądają rozmowy pracownicze w nowe wielkie joł entertainment, obstawiam coś takiego:
- Kurrwa dzisiaj 19 znowu tedenowela, tak mi się nie chce, a ty idziesz?
- A mam wyjście? Muszę kurwa.
- Stary znowu będzie o tym Numerze pierdolił, nie mam siły już tego słuchać.
- A weź mi nawet nie mów. Tydzień temu jak wpadł w amok z tym Mesem, to myślałem, że nie skończy. 22 godzina, ja po 12 godzin tyry, pies mi w domu głodny wyje, a ten "nie i nie, musisz siedzieć, będziemy oglądać Mesa w Opolu i się chichrać". I ani słowa se nie da powiedzieć, DMy, sremy, wywiady. Siedzieć oglądać, no amok kurwa chłopie mówię ci, dobrze, że odwołali to gówno.
- No a jak, zęby w ścianę, nóż się w kieszeni otwiera, ale wysiedzieć trzeba. A jeszcze mi do domu 12 wywiadów z Mesem zadał, żeby kurwa, wiesz "wyłapywać co lepsze kąski".
- Co zrobisz jak nic nie zrobisz, oby mu się nie pogorszyło jak za Ryszarda, bo dopiero będzie.
- A weź mi kurwa nawet nie przypominaj, dobra chuj już ze starym, zmieńmy temat, zrób jakiś bitbox kurwa czy coś.
- Tyle słońca w całym mieście...
- Kurrwa dzisiaj 19 znowu tedenowela, tak mi się nie chce, a ty idziesz?
- A mam wyjście? Muszę kurwa.
- Stary znowu będzie o tym Numerze pierdolił, nie mam siły już tego słuchać.
- A weź mi nawet nie mów. Tydzień temu jak wpadł w amok z tym Mesem, to myślałem, że nie skończy. 22 godzina, ja po 12 godzin tyry, pies mi w domu głodny wyje, a ten "nie i nie, musisz siedzieć, będziemy oglądać Mesa w Opolu i się chichrać". I ani słowa se nie da powiedzieć, DMy, sremy, wywiady. Siedzieć oglądać, no amok kurwa chłopie mówię ci, dobrze, że odwołali to gówno.
- No a jak, zęby w ścianę, nóż się w kieszeni otwiera, ale wysiedzieć trzeba. A jeszcze mi do domu 12 wywiadów z Mesem zadał, żeby kurwa, wiesz "wyłapywać co lepsze kąski".
- Co zrobisz jak nic nie zrobisz, oby mu się nie pogorszyło jak za Ryszarda, bo dopiero będzie.
- A weź mi kurwa nawet nie przypominaj, dobra chuj już ze starym, zmieńmy temat, zrób jakiś bitbox kurwa czy coś.
- Tyle słońca w całym mieście...
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
Kurwa tak sobie wyobrażam te ich rozmowy. Jak za karę. Chociaż z drugiej strony oni raczej kontrolują bajerę między sobą, bo jeszcze jeden podpierdoli drugiego, żeby się papie Jackowi przypodobać
- marmolad_k2
- gods bidness
W sumie tak, tam jest pewnie ciężki klimat agentury, gdzie na dwóch kolegów przypada jeden donosiciel. Zresztą guru sam się szczycił, że on ma szafy akt i nagrań na wszystkich, jak stary SBek.Haczapurjan pisze: ↑06 wrz 2025, 11:07 Kurwa tak sobie wyobrażam te ich rozmowy. Jak za karę. Chociaż z drugiej strony oni raczej kontrolują bajerę między sobą, bo jeszcze jeden podpierdoli drugiego, żeby się papie Jackowi przypodobać
- marmolad_k2
To jak w bajkach, masz tego grubego szefa złola i dwóch śmiesznych przygłupów pomocników, co nic im nie wychodzi.
Giermków Staszków ptaszków czy innych kurwa leszczy