Mnie rozbawił ten wers może dlatego że jak za młodu próbowałem kryształu pierwszy raz z ziomkami to dosłownie wszyscy zamieniliśmy się w pianistów xd good times
Jeśli chodzi o hasztagi to dobrze że Tede nie naduzywal ich, zostawmy ten archaizm dla Dwóch Slawow czy Przemka Fergusona
mysle ze kazdy kto mial do czynienia ze stymulantami wie co to znaczy miec palce wygiete w pianiste. niezly wers, do mnie jako bylego cpunka trafia i mnie bawi
Mnie hasztagi dalej bawią i chuj, oczywiście jeśli są dobre, ten niezbyt, bo nigdy nie ćpałem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ricky pisze: ↑05 wrz 2025, 23:44
no gdzie beka z lokalnych, przeciez to jest elegancko poskladane.
Na serio nie jestem pewien czy to na powaznie czy żart? Każdy oczywiście ma swoją opinie, ale co tu niby eleganckiego? Mysle, ze każdy kto się bawił kiedykolwiek w pisanie/rapowanie mógł poczuć się trochę jakby czytał swoje pierwsze teksty z gimnazjum/liceum
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
gods bidness pisze: ↑05 wrz 2025, 22:02
Proponuję zrobić eksperyment - obserwować tylko Staszka i trzymac kciuki, kiedy on przez te 3 godziny powie JEDNO zdanie złożone bez przerywania i Tede w ogóle sprawi wrażenie, że go to jakkolwiek zainteresowało, jakkolwiek się odniesie. Nie ma takich profitów, dla jakich zdrowy na duchu i umyśle człowiek ze stabilną osobowością był to w stanie zdzierżyć.
Doskonała obserwacja, podpisuję się obiema ręcami, też mnie chuj śmiertelny strzelał jak to oglądałem.
Tede niech tak nie śmieszkuje z Mesa wjeżdżającego z klamką i razem z framugą, tylko niech sobie - skoro taki z niego kinoman - odświeży, co się przytrafiło głównemu bohaterowi "American Beauty", zamknie choć na chwilę kurwa gębę i pozwoli koledze dojść do słowa, zanim tamten z obłędem w oczach zacznie bełkotać "nie jestem ofiarą".
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Trafiłem ok. 2 tyg temu na poranek Tede + Kammel i generalnie może nie w aż takiej skali jak tym swoim enwujotowym przydupasom, ale nawet Kammelowi się wpierdalał w zdanie. Szczególnie, kiedy przychodziło mu do głowy jakiekolwiek nawiązanie do Mesa (zaskakująco często)
faktycznie, jest też trębacz Piotr Schmidt (Jest nuta Mes ft Piotr Schmidt - Nie skumasz jak to jest) i błędnie zapamiętałem, że nazywali się identycznie a nie podobnie
Ciekawy jestem czy faktycznie rundę tres będzie kontynuował czy wysmaży jakieś inne mocarne biciwo
Może wysmażyć największego sztosa a i tak będziesz hejtował