Przemek Ferguson
Re: Przemek Ferguson
Dokładnie taki sam kawałek jak reszta, które nagrał xD
typowo czyli zajebiscie props przemo
ptaszki cwierkaja ze Przemek wydal nowa plyte czy epke na pendrive w postaci karty bankomatowej.
Pierwszy numer z EP "NON PROFIT"
Lepiej żeby zrobił jakiś profit na tej płycie to może sobie kawalerkę albo pokój wynajmie i przestanie matce taki szajs w łazience odpierdalać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
jerzy_klemens_werner
Ale tu cicho :/ wpadłem dziś na ig przypadkiem, chłop jest siwy, siedzi w tym zapierdzianym pokoju i udaje, że ma 17 lat.
Szkoda, miałem nadzieję, że się ogarnie, robi dobry rap, nudny, ale dobry, gdyby go tam Decks dobrze poprowadził to mógł być przyzwoity album a tu ewidentnie trzeba nadrobić jakieś fundamentalne braki w rozwoju, nie mówiąc już o kwestii psychicznej i usamodzielnieniu się.
Historii, że miałeś w jeden dzień masę nowych fanów a w drugi już hejterów było w polskim rapie mnóstwo, ale tutaj ewidentnie trafiło na najsłabsze ogniwo. Koleś wymyślił siebie jako rapera, bo nie radzi sobie z rzeczywistością, a być może nawet w niej nie żyje
Szkoda, miałem nadzieję, że się ogarnie, robi dobry rap, nudny, ale dobry, gdyby go tam Decks dobrze poprowadził to mógł być przyzwoity album a tu ewidentnie trzeba nadrobić jakieś fundamentalne braki w rozwoju, nie mówiąc już o kwestii psychicznej i usamodzielnieniu się.
Historii, że miałeś w jeden dzień masę nowych fanów a w drugi już hejterów było w polskim rapie mnóstwo, ale tutaj ewidentnie trafiło na najsłabsze ogniwo. Koleś wymyślił siebie jako rapera, bo nie radzi sobie z rzeczywistością, a być może nawet w niej nie żyje
W chuj się postarzał, jaki on jest rocznik, 95? Z mordy to się postarzał że wygląda na 40, plus ulał się jeszcze bardziej
Mam sentyment do niego ale gość jest nie do odratowania w żaden sposób. Niech se rapuje jeśli go to odciąga od cpania i daje jakąkolwiek zajawke
To zajebiste
Mam sentyment do niego ale gość jest nie do odratowania w żaden sposób. Niech se rapuje jeśli go to odciąga od cpania i daje jakąkolwiek zajawke
To zajebiste
- bilderberg
W 2010 roku byłoby git
To są skutki diety mefedronowo-majonezowej, niestety
to coś te interwały nie wyszły na zero w takim razie
XD wyglada jak moj prawie 70 letni stary 10 lat temu.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
ten kaszkiet 

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
NOWY NUMER
I klip już nawet poza mieszkaniem (przed blokiem)
I klip już nawet poza mieszkaniem (przed blokiem)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
na miniaturce jak fornal
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Takie se
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Przykra sprawa. Słychać, że mu się język plącze.
nie no co jak co, ale on zawsze dbał o to żeby na nagrywkach wszystko było elegancko, jak już nawet nie potrafi przetrzeźwieć na tyle żeby nagrać to bardzo zły znak.
I też czuć że wigor niższy niż zazwyczaj.
Jego rap trochę na tym stał, że czuć było zajawkę, płomień, że on wierzy, że mu się uda.
Tu już czuć, że stylówka niby ta sama, ale energie pesymistyczna.
I też czuć że wigor niższy niż zazwyczaj.
Jego rap trochę na tym stał, że czuć było zajawkę, płomień, że on wierzy, że mu się uda.
Tu już czuć, że stylówka niby ta sama, ale energie pesymistyczna.
Nienajgorsze, na pewno lepsze niż to czym spamowal jakiś czas temu bo wtedy te numery były takie same, tutaj czuje coś świeżego jak na niego