[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:10 Obejrzałem te storki Numera, co to je wrzucił z godzinę temu i w sumie trochę szkoda mi go. Tede rzeczywiście od czasu wyjścia z tej infamii pastwi się nad słabszymi od siebie i coś sobie chyba tym kompensuje. Aż chyba kupię tę płytę Numera jak wyjdzie, bo aż żal mi się go zrobiło xD
Ale go celnie punktuje, że Tede się pruje, że Numer o nim ciągle gada w wywiadach, a znajdźcie mi/mu tedenowelę, w której on nie pierdolił o Numerze w pełnym gniewu rancie. Do tego paranoincze rozważania, co już Numer nagrał i zaplanował itd. Tak samo te paranoincze rozważania, że on WIE i jest PRAWIE PEWNY za co i jak go Mes nienawidzi i że on ci ZNAJDZIE dokładny punkt na OSI CZASU kiedy Mesowi się odkleiło, bo obejrzał 70 wywiadów po 3 razy i DOKŁADNIE widać kiedy (pomijam fakt, że taki Mes nawet jak ćpun, to w takim TVN z Mariką wypadł zupełnie elokwentnie i na luzie, dużo powyżej standardów typowego hip hopowca, więc raz widać, a raz pewnie nie widać, ale to już zostawmy). Jak dla mnie jak Mesowi się odkleiło, to razem z Tede powinni mieć cele obok siebie w Arkham na oddziale o specjalnym nadzorze.

Też go Numer celnie punktuje, że to manipulant, poniżający swoich podgiermków, tworzący sobie i wokół siebie własną rzeczywistość i psychopata (że jest w lekkim spektrum psychopatii, to mi też akurat od lat podpasowywał, ale żaden ze mnie psychiatra i diagnosta przez internet).
francocarlos pisze: 05 wrz 2025, 15:07 ja bym zadal pytanie: kto wygral wizerunkowo
Wizerunkowo przegrał Tede. Chodzi oczywiście o wizerunek w moich oczach i subiektywną opinię. Ja tam wcześniej jakoś nie byłem wielkim widzem tych tedenowel, jakieś fragmenty czasem wpadały, ale teraz obejrzałem dwie z rzędu i w połączeniu z tym beefem, otworzyły mi się oczy na tego rapowego Karolaka, który też ma gruby chaos na bani.

Pomijając już to, że faktycznie jak tak spojrzeć to on już nie jest żadnym hip hopem, tylko januszowym kabareciarzem dla Janusza Polaka pod harnasie z Polsatem, te wszystkie discopolowce, boysy, skolimy, kawałki dla mam singielek, gadki na czatach z Mariuszami z Brighton o tuningu Opla Omegi i występy na Dniach Szynki i Śmietany w Tarnówku koło Brzozowic, to z tych tedenowel bije taki vibe chorego sekciarstwa - guru oprawcy i wiernych giermków, którzy psychologicznie chętnie i podświadomie sami się pchają w role ofiary, bo nie umieją popatrzeć na typa przeziernie, tylko gładko wchodzą w relację fan-idol, jak ci jego widzowie co się tym podniecają i donejtują, a on udaje, że ich lubi i szanuje. Jebie od tego z daleka takim niezdrowym narcyzmem, na tyle sprytnym, że zawoalowanym na co dzień w poranku zero w szaty półredaktora śmieszka, co to po 20 latach jebania po wszystkich odkrył, że warto być tak sprtynie miłym dla ludzi i mówić do nich "mordo".

I te wszystkie Soty, Staszki co się niedługo jąkać zaczną, bo nie mają jak powiedzieć zdania złożonego bez przerywania, co muszą żyć jego życiem, jego beefem, jego nienawiścią do Numerów, Mesów, Liroyów, śmiać się z jego żartów o nich... Proponuję zrobić eksperyment - obserwować tylko Staszka i trzymac kciuki, kiedy on przez te 3 godziny powie JEDNO zdanie złożone bez przerywania i Tede w ogóle sprawi wrażenie, że go to jakkolwiek zainteresowało, jakkolwiek się odniesie. Nie ma takich profitów, dla jakich zdrowy na duchu i umyśle człowiek ze stabilną osobowością był to w stanie zdzierżyć.

Więc raczej nie kupuję jego pierdolenia o tym jakim to złym człowiekiem jest Mes, jakim odklejeńcem i jakie on DMy podostawał w tej sprawie, bo nawet jeśli to wszystko prawda, to znowu - jadą tym samym tandemem. Mes jest o tyle lepszy, że takiej wiochy w muzyce nie odpierdala, ot różnica.

Numer co prawda mądry po szkodzie, bo jako uzależniona od oprawcy ofiara, został odstawiony cold turkey, nie z własnego wyboru. Trochę tak jak Tede od koksu. I teraz obaj jacy mądrzy, w tych przemyśleniach, jak to otworzyli oczy i poszli po rozum do głowy.

A wy się kochani nie kłóćcie!
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Niezly post natomiast sam sie zastanawiam na ile to prawda a na ile twoje chciejstwo interpretacyjne, bo cos w tym jest to napewno, natomiast mi sie wydaje, ze on troche dojrzal i jest mniej sekciarski niz za czasow jakuzy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

tedunio chciał tylko przypudrować nosek wieeeesszzz
shieeaaa dziewczynko!
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Koks Koks dzisiaj melanż
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 22:02 Jebie od tego z daleka takim niezdrowym narcyzmem, na tyle sprytnym, że zawoalowanym na co dzień w poranku zero w szaty półredaktora śmieszka, co to po 20 latach jebania po wszystkich odkrył, że warto być tak sprtynie miłym dla ludzi i mówić do nich "mordo".
no tak, ale w sumie i tak spoko że to odkrył
no i też kto tam na scenie nie jest narcyzem...
gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 22:02 Też go Numer celnie punktuje
Numer to sam siebie punktuje w tych storisach przede wszystkim
WladcaSlimakow

Post autor: WladcaSlimakow »

ja pierdole 350 stron na temat beefu dwóch mentalnych gimbusów XD
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

I to jest piękne
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Ktoś zrobi mały update od 00:01? Coś mi mignęło o storiskach mesa, które usunął? Coś więcej byłby w stanie ktoś powiedzieć?
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Powoli upada mur nieakazitelnego tedego. Wychodzi na jebanego farmazona, podjaranego ze moze dojebac komus w jego mniemaniu gorszemu. Zawsze magicznie to kazdy jest rurą i chujem a prawda prawdopodobnie jest taka ze tede ma zwalony leb 3 x gorzej niz pan tournament winner.

Dodano po 43 sekundach:
The Bitch Fucker pisze: 05 wrz 2025, 22:26 Ktoś zrobi mały update od 00:01? Coś mi mignęło o storiskach mesa, które usunął? Coś więcej byłby w stanie ktoś powiedzieć?
"Ty sie szczycisz tatuazami kurwo gruba, a masz ty jakas blizne smieciu walony w output" (tu mes pokazuje slady po kulach na klacie i dopowiada ze jedyne slady po kulach jakie ma tede to te na brodzie, tyle ze to inny rodzaj kul psie) - tyle mnie wiecej
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Wow, to piękna odklejka, dzięki.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 22:02 I te wszystkie Soty, Staszki co się niedługo jąkać zaczną, bo nie mają jak powiedzieć zdania złożonego bez przerywania, co muszą żyć jego życiem, jego beefem, jego nienawiścią do Numerów, Mesów, Liroyów, śmiać się z jego żartów o nich... Proponuję zrobić eksperyment - obserwować tylko Staszka i trzymac kciuki, kiedy on przez te 3 godziny powie JEDNO zdanie złożone bez przerywania i Tede w ogóle sprawi wrażenie, że go to jakkolwiek zainteresowało, jakkolwiek się odniesie. Nie ma takich profitów, dla jakich zdrowy na duchu i umyśle człowiek ze stabilną osobowością był to w stanie zdzierżyć.
kurwa dokładnie to, ja zresztą już dawno pisałem Jackowi na insta, żeby w końcu zmienił nazwę tych lajwów na coś bardziej wskazującego, że jest to audycja skupiająca się na jego osobie, bo to mylące, chcesz posłuchać w co grał ostatnio stahu stah a tu ciągle tede i tede
ether

Post autor: ether »

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 22:02
Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:10 Obejrzałem te storki Numera, co to je wrzucił z godzinę temu i w sumie trochę szkoda mi go. Tede rzeczywiście od czasu wyjścia z tej infamii pastwi się nad słabszymi od siebie i coś sobie chyba tym kompensuje. Aż chyba kupię tę płytę Numera jak wyjdzie, bo aż żal mi się go zrobiło xD
Ale go celnie punktuje, że Tede się pruje, że Numer o nim ciągle gada w wywiadach, a znajdźcie mi/mu tedenowelę, w której on nie pierdolił o Numerze w pełnym gniewu rancie. Do tego paranoincze rozważania, co już Numer nagrał i zaplanował itd. Tak samo te paranoincze rozważania, że on WIE i jest PRAWIE PEWNY za co i jak go Mes nienawidzi i że on ci ZNAJDZIE dokładny punkt na OSI CZASU kiedy Mesowi się odkleiło, bo obejrzał 70 wywiadów po 3 razy i DOKŁADNIE widać kiedy (pomijam fakt, że taki Mes nawet jak ćpun, to w takim TVN z Mariką wypadł zupełnie elokwentnie i na luzie, dużo powyżej standardów typowego hip hopowca, więc raz widać, a raz pewnie nie widać, ale to już zostawmy).
Dokładnie to. Tede mówiący, ze mes psychol itd to absurd jak ja pierdole, przecież ten mityczny obłęd w oczach zobaczyłby w lustrze, gdyby nie nosił okularów. Wystarczyło mi obejrzeć chwile tego live, żeby ujrzeć człowieka, ktory ociera się o jakąś paranoje i wpadając w te swoje ranty wyglada prawie jak max kolonko.

A mes celnie, ekipa wokół creepa i Tede w histerii - lepiej niech kupi garnki i odpisze na mejla z nigerii
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

The Bitch Fucker pisze: 05 wrz 2025, 22:26 Ktoś zrobi mały update od 00:01? Coś mi mignęło o storiskach mesa, które usunął? Coś więcej byłby w stanie ktoś powiedzieć?
tu masz te stories:
Burak pisze: 05 wrz 2025, 7:08
Spoiler

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dodano po 44 sekundach:
bężczyzna bez mlizny :lol:

dopiero teraz zauważyłem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

ale bym chcial sparing z mesem zrobić.
ether

Post autor: ether »

Czy piegi u Tedego to tez tatuaż?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Trochę mi szkoda Mesa, tak po ludzku, zero przyjaciół i znajomych, sam musi ten beef przeżywać, a przeżywa na pewno skoro takie storiesy najebany/nafurany wstawia w nocy, nawet nie ma jakiegoś sota na którym mógłby się wyżyć, no ale z drugiej strony sam jest sobie winny.

Mes jak to czytasz trzymaj się, będzie dobrze
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

piotrek, dawaj na ślizgawkę, wiem że to czytasz
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Suce do łańcucha przyczepimy kaaaaamień
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Długo by tu nie wytrzymał, wątpię żeby użytkownicy daliby się popychać jak byli znajomi Mesa irl
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

te storki to troche vibe sujbita
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
ODPOWIEDZ