Jedyne słuszne spojrzenie na sytuację. Zrujnował psychikę co najwyżej Ryszard Peja Andrzejewski Jackowi Tede Granieckiemu, kurwie z TVNu TVNu TVNu Turbo, w przypadku Mesa nie ma o tym mowy.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- scam_sakawa
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 18:06 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Psyche mesowi zryło odwrócenie się ekipy od niego
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
Dobra, chciałem zamknąć mordę, żeby nie robić chlewu, no ale nie mogę sobie odmówić tej przyjemności.przedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 18:03 no trochę racja, ale tak to niestety jest, kiedy człowiek zaczyna dyskutować z kimś na poziomie gruntu
dlatego drogie dzieci, taka stąd nauka wypływa, że jak się ktoś pruje, to mówi mu się spierdalaj i dalej robi swoje
Typie, ty wrzucasz mema z płaczącym gościem, który ma nałożoną maskę pseudodystansiku, a jednocześnie RÓWNOLEGLE produkujesz ścianę tekstu ze szlakiem bojowym swoich przodków. Nigdy nie propsowałem bullyingu, ale ty serio dajesz vibe takiego spaśluna-nerda pryszczatego, co nosi cały czas ten sam przepocony sweter i na przerwie w jakiejś debacie oxfordzkiej, zajadając się bułką z Nutellą, puszcza jakieś kloaczne bezbeckie żarciki z sobie podobnymi upośledzeńcami. I że ja niby po tej ścianie tekstu mam zrewidować swój pogląd, że nie jesteś aspim? Kurwa, spełniasz wszelkie kryteria.
I coś tam burkasz o Mentzenie - ja jestem etatystą i endekiem, daleko mi do balcerowiczowskiej wizji Polski, a w Mentzenie mnie właśnie najbardziej odrzuca autyzm, któremu dał wyraz w debatach, bo ludzie, którzy nie czują emocji społecznej, nie powinni być frontmenami w życiu publicznym.
Odklejeńca z siebie to zrobił sam Mes akurat, a nie Tede z niego. Gdyby dissy Mesa były normalne, to jakaś tam narracja Tedego, że to psychol by się nie przykleiła.
Co do rozjebania kariery, to są dwa inne punkty startowe i dwa inne okresy w polskim rapie. Mamy 2025, Belmondo był wyśmiewany przez akcję z Rafalalą i wydawałoby się, że się z tego nie podniesie, a dał dobrą EPkę i ofc całkowicie tego nie wymazał, ale sprawił, że ludzie mają w spore części wyjebane i nadal se go słuchają.
Rychu sprawił, że Tedego słuchało mniej ludzi, czy Tede sprawi, że Mesa będzie słuchać mniej osób?
Nie zdziwię się jak będzie odwrotnie i więcej osób sprawdzi Bukowskiego, niż by to zrobiło przed beefem. Czy łatka odklejusa przełoży się na mniejszą ilość odsłuchów płyty? Ciężko powiedzieć. Jak płyta będzie dobra, to pewnie i tak ludzie będą jej słuchać.
Na ten moment ciężko przyznać, że Mes ma rozjebane życie przez Tedego.
edit: Podsumowując: łatka odklejusa to nie zniszczenie życia. Jak Mes będzie robił lepsze liczby i grał tyle samo koncertów albo więcej po beefie to jak mu Tede zniszczył życie? No chyba, że ego Mesa tak ucierpi i to, że go ludzie biorą za odklejeńca tak go będzie boleć, że odjebie coś popierdolonego. Ale tak jak mówię, to raczej na własne życzenie niż dzięki Tedemu.
Co do rozjebania kariery, to są dwa inne punkty startowe i dwa inne okresy w polskim rapie. Mamy 2025, Belmondo był wyśmiewany przez akcję z Rafalalą i wydawałoby się, że się z tego nie podniesie, a dał dobrą EPkę i ofc całkowicie tego nie wymazał, ale sprawił, że ludzie mają w spore części wyjebane i nadal se go słuchają.
Rychu sprawił, że Tedego słuchało mniej ludzi, czy Tede sprawi, że Mesa będzie słuchać mniej osób?
Nie zdziwię się jak będzie odwrotnie i więcej osób sprawdzi Bukowskiego, niż by to zrobiło przed beefem. Czy łatka odklejusa przełoży się na mniejszą ilość odsłuchów płyty? Ciężko powiedzieć. Jak płyta będzie dobra, to pewnie i tak ludzie będą jej słuchać.
Na ten moment ciężko przyznać, że Mes ma rozjebane życie przez Tedego.
edit: Podsumowując: łatka odklejusa to nie zniszczenie życia. Jak Mes będzie robił lepsze liczby i grał tyle samo koncertów albo więcej po beefie to jak mu Tede zniszczył życie? No chyba, że ego Mesa tak ucierpi i to, że go ludzie biorą za odklejeńca tak go będzie boleć, że odjebie coś popierdolonego. Ale tak jak mówię, to raczej na własne życzenie niż dzięki Tedemu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
psyche mesowi zrujnowaly dekady udawania i kontrolowania wszystkiego zeby kreacja dresa-ulicznika/czlowieka-ludu-a-nie-arystokraty/hustlera-ruchacza/wytrawnego literata sie trzymala kupy, odwrocenie sie ekipy przyspieszylo z pewnoscia proces dezintegracji jaźni, teraz beda wjezdzac coraz grubsze zaburzenia
Swoją drogą nazwa alkopoligamia jest IMO kiepska. Pijemy na półki i podruchujemy sobie żony, no zajebiscie 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Alkopoligamia pasuje do Mesa. Jest tak samo pretensjonalnie zjebana jak on.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- scam_sakawa
No, a na ślizgu ten movement był propsowany jeszcze. xD Że wszyscy inni to błazenada, ale w przypadku ALKOPOLIGAMII to było ZE SMAKIEM I WYWAŻONE.
XD
XD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
W ogóle też rozróżnijmy dwie rzeczy. Wjechania na psychikę nie jest jednoznaczne ze zrujnowaniem życia.
Mes na pewno jakiś wjazd na psychę zaliczył, ale z drugiej strony teraz się o nim mówi, co jako narcyza pewnie niesamowicie go cieszy. Do tego to on się buja jak pierdolony rezus po osiedlu Tedego, a nie przemyka jak szczur.
Mes na pewno jakiś wjazd na psychę zaliczył, ale z drugiej strony teraz się o nim mówi, co jako narcyza pewnie niesamowicie go cieszy. Do tego to on się buja jak pierdolony rezus po osiedlu Tedego, a nie przemyka jak szczur.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- francocarlos
to tez wlasnie rozkminialem i wydaje mi sie, ze ostatecznie pozostaje w mocy stare przyslowie: nie wazne jak, wazne zeby mowili. moze gdyby nie bylo strimingow... ale teraz na pewno slyszac wczesniej gdzies te ksywe ludzie beda, ze tak wtrace, more likely to przesluchac arystokrate jak beda chcieli sprawdzic cos nowego (sam sie do nich zalicze), bo w fizykach to mysle ze mogloby odbic sie gorzej. sam znam jedna typiare co przyznaje, ze od jakiegos czasu to sie wstydzi, ze byla fanem, ale przypuszczam, ze i tak przeslucha na spotify
- Haczapurjan
No ale co do tego też nie mamy jednoznacznej odpowiedzi, bo Tede się zarzekał, że był wtedy w Czechach i Mes świadomie wtedy mógł wbić mu na rejon. Jakby okazało się, że Tede tam jest i by zszedł, to pewnie nawet by klipu nie było, bo Szmidt nie mógłby się flexować, że jest harpaganem-ulicznikiem, co wyjaśnia domofon.
to daj znac jak juz rozniesie a nie jak bedziemy sie sto stron pałować nad jakims tournamentem albo outputem, lunatics
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
no już rozniósł.
- marmolad_k2
Jak po kaczce spływa mordo.Haczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 18:10 wrzucasz mema z płaczącym gościem, który ma nałożoną maskę pseudodystansiku, a jednocześnie RÓWNOLEGLE produkujesz ścianę tekstu ze szlakiem bojowym swoich przodków
Kaczce po detailingu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- rany1odbytu
Po mean ducku
- przedszkolanek
widzę tego też nie zrozumiałeś, ten gość to ty, ulungu
czyli dobrze trafiłem, że zjeb
sensowni endecy, to się na pokoleniu dmowskiego skończyli
tego też nie zrozumiałeś, chuj mnie obchodzi twoja opinia, bo kogo kurwa obchodzi opinia jakiegoś zjeba, który tylko dzisiaj dowodów swojego zjebania zaprezentował tyle, że nie wiem, czy liczyć do tylu potrafisz, przeproś kurwa ludzi z autyzmem, bo jeszcze jakiś wysoko funkcjonujący przeczyta, nie ogarnie jaki odpad ludzki to pisał i weźmie na poważnieHaczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 18:10 I że ja niby po tej ścianie tekstu mam zrewidować swój pogląd, że nie jesteś aspim? Kurwa, spełniasz wszelkie kryteria.
i tak ogólnie do całości już się kurwa nie spowiadaj jak tede w konfesjonale szczecińskim z własnych urojeń i projekcji, jak obiecasz, że nie będziesz się więcej przysrywał, to dam ci odpuszczenie grzechów, ego te absolvo, palec do budki
- marmolad_k2
A teraz zjebie wysłuchaj moich 17 esejów zjebie na temat tego JAK BARDZO mam w ciebie wyjebane zjebie.przedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 18:35 chuj mnie obchodzi twoja opinia, bo kogo kurwa obchodzi opinia jakiegoś zjeba, który tylko dzisiaj dowodów swojego zjebania zaprezentował tyle