Haczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 16:46
Śmieszny jesteś aspi, naprawdę autystycy w necie to jest osobne uniwersum.
ty serio jesteś aż tak zjebany, żeby próbować obrażać anonimowych ludzi w necie od aspergerów? o których nic kurwa nie wiesz? typie, ty się zachowujesz jak jakiś patus z 2008 krzyczący w komciach na yt, yyyyyyy, DLACZRGO TEDE KURWĄ JEST, ZAJEBISTE RYCHU, CISNIESZ Z LAMUSEM
i jak my tu teraz mamy uwierzyć, że ci przeszkadzało w beefie rychu-tede, że ten pierwszy miał zjebany fanbase, jak sam jesteś dokładnie z tej samej mąki ulepion jak jakiś golem żydowski? lustro cię kurwa boli? czy co?
i co w ogóle masz do autystyków? mnie takie pierdolenie osobiście nie ubliża (nawet jakbym miał, bo taka ameba ścierwojad jak ty mnie obrazić w żaden sposób nie jest w stanie), ale kurwa aż mnie w żołądku z żenady skręca, że odpisuję takiemu prymitywowi robiącemu sobie bekę z zaburzeń psychicznych, z 1897 roku się urwałeś? z 1670? aspergerowcem jest podobno twój idol mentzen, którym się tu fleksowałeś na forum, u niego spoko, a z innych się będziesz śmiać wywłoko niepodlegająca recyklingowi? co ty masz do takich ludzi? w podstawówce jakiś typ z autyzmem ci przez przypadek zajebał w głowę ręką w gipsie i uczynił spustoszenia w mózgu, że ci metalową blaszkę, świecącą kurwa w ciemności, wszczepili i masz uraz od tego czasu? wsteczne odliczanie neuronów w mózgu weszło w decydującą fazę? no napisz na prawdę do prof. jacka szmidta, on pewnie cię pokieruje do jakiegoś znajomego neurologa, może da się jeszcze coś uratować, jak trzeba będzie to zrobimy forumową ściepę na operację, ja sam od siebie mogę dać 2115 pln
Nie wiem co twój dziadzia robił, ale sądząc po twoich inklinacjach,to to raczej nie był 1897
1) była mowa o pradziadku, naucz się chuju czytać porządnie, ja rozumiem, że mogłeś mieć chujową edukację, że twoja pierwsza nauczycielka w klasach 1-3 zamiast uczyć ciebie czytać mogła woleć sobie na lekcji za biurkiem robić palcówę, jak widziała, z jakim intelektualnym, a nawiążmy do stanowskiego po raz drugi dzisiaj, zerem miała do czynienia, ale były też inne etapy edukacyjne na pewno, byłeś na pewno w klasie 4, bo nawet takiego idiotę jak ty wszyscy przepychają do klasy wyższej, bo jakby to wyglądało żeby obśliniony nastolatek siedział ciągle w pierwszej klasie w ławce z lakierowaniami elementów metalowych w kolorze czerwonym (wysokość blatu 64 cm), bo wyższej nie było
weź się zapisz na jakiś kurs czytania dla dorosłych funkcjonalnych analfabetów, też możemy na forumku ściepę zrobić
2) co do pradziadków, to masz kurwiu, poczekaj 5 sekund
a) pradziadek ojczysto-ojczysty - 1902
b) pradziadek ojczysto-macierzysty - 1904
c) pradziadek macierzysto-ojczysty - 1882- i tu ci szmato dodam szmato ciekawostkę jedną, bo na więcej nie zasługujesz, był bodaj w 1915 zmobilizowany do armii niemieckiej i jako artylerzysta (jak to człowiek z wykształceniem technicznym) rozpierdalał francuzów z grubej berty, stacjonując nad mozą, następnie był kontuzjowany i wrócił do wlkp, a w 1918 walczył w powstaniu wielkopolskim
d) pradziadek macierzysto-macierzysty - 1901
i piszę to teraz śmiertelnie poważnie, w tym beefie poszedłeś o jednego pradziadka franciszka za daleko i lepiej już spierdalaj do jakiejś kopalni niech ci śląskiej krasnoludy, gdzieś tam ukryją głęboko, żeby cię nie znalazł czarnuchu
tylko pucowane berło jakimś kałmukom przez babkę
jak już projektujesz na innych swoje fantazję (o babciach już nie będę pisał, bo by ci dopiero spadły bambosze ptysiu malinowy) to weź wypierdalaj na front ukraiński, tam po ruskiej stronie bankowo walczy masa kałmuków, gdzie by cię armia ukraińska nie rzuciła, jakiegoś kałmuka znajdziesz i będziesz mógł mu opierdolić gałę, tylko rób tak, żeby się jakieś human rights watch nie dowiedziało, bo jeżeli to będzie jeniec złapany przez ukraińców, to jeszcze bekniesz za tortury ze szczególnym okrucieństwem, aż mi już kurwa żal tego kałmuka, że będzie miał robioną pałę i będzie musiał patrzeć na twoją wstrętną mordę zniekształconą przez syfilis
a w ogóle, to miałeś już cwelu nie odpowiadać, ale widzę lubisz dostawać wpierdol od pięknych ludzie formatu lirycznego niedostępnego dla ciebie, tylko jak się spotkamy, to pamiętaj, że ja jako normalny chłopak żaden odmieniec na zrobienie ci sadomaso się nie zgadzam, żadnej nadziei sobie nie rób
no i kurwa, po 17, ważną rzecz przegapiłem przez ciebie cwelu, godzina życia na boku, zaraz cię jeszcze na uliczny zaiks naliczę